کد خبر: ۶۵۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵

نیویورک‌تایمز: ایران ده‌ها اسرائیلی را برای جاسوسی جذب کرد

به گزارش نیویورک‌تایمز، مقام‌های اسرائیلی مدعی شدند ایران با صرف پول و منابع هنگفت ده‌ها شهروند این رژیم را برای خرابکاری و اقدامات تروریستی جذب کرده است.
نیویورک‌تایمز: ایران ده‌ها اسرائیلی را برای جاسوسی جذب کرد

مخاطب 24، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی تازه نوشت که مقام‌های اسرائیلی مدعی‌اند نیروهای اطلاعاتی ایران طی ماه‌های اخیر با صرف منابع مالی گسترده، ده‌ها شهروند اسرائیلی را به همکاری در عملیات خرابکارانه و حتی طرح‌های ترور ترغیب کرده‌اند.

به نوشته این روزنامه، پس از حمله حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ روند جذب اسرائیلی‌ها شدت گرفته و شین‌بت هشدار داده است که ایرانی‌ها از طریق فضای مجازی، پیشنهادهای مالی برای انجام مأموریت‌هایی همچون آتش‌افروزی، نصب دوربین در مناطق حساس، انتقال سلاح و حتی طراحی عملیات ترور ارائه کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، تنها در یک سال گذشته بیش از ۲۵ پرونده جذب اینترنتی شناسایی و ده‌ها مورد دیگر در مراحل اولیه خنثی شده است. مقام‌های اسرائیلی گفته‌اند تاکنون بیش از ۴۰ شهروند بازداشت و برخی از آن‌ها به اتهام «همکاری با دشمن در زمان جنگ» در دادگاه محاکمه خواهند شد.

نیویورک‌تایمز همچنین نمونه‌هایی از این پرونده‌ها را افشا کرده است؛ از جمله زوجی که با دریافت چند صد دلار مأمور به اسپری‌کردن شعارهای ضد دولتی شدند و بعدها تا مرحله طراحی ترور یک استاد دانشگاه پیش رفتند. در پرونده‌ای دیگر، یک تاجر ۷۳ ساله اسرائیلی به اتهام همکاری مستقیم با مأموران ایرانی و طرح ترور یک سیاستمدار به ۱۰ سال زندان محکوم شد.

یک مقام پیشین شین‌بت در گفت‌وگو با این روزنامه روش‌های یادشده را «جاسوسی کلاسیک» توصیف کرده که با مأموریت‌های کوچک و پرداخت اندک آغاز می‌شود و به تدریج به اقدامات خطرناک‌تر و مبالغ بالاتر می‌انجامد.

برچسب ها: جاسوس
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.