کد خبر: ۶۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰

شکل گیری بازارهای غیررسمی اجاره بها

مرتضوی، رئیس کانون سراسری انبوه سازان کشور با اشاره به صدور دستورالعمل هیئت وزیران مبنی بر رعایت سقف اجاره بها گفت: مباحث دستوری نسخه شفابخشی برای کنترل بازار اجاره مسکن در کشور نیست.
شکل گیری بازارهای غیررسمی اجاره بها

به گزارش مخاطب۲۴ _ سید محمد مرتضوی اظهارکرد: هرچند بخش نامه هیئت وزیران یک منشا اثر قانونی داشته و تکلیفی همگانی محسوب می‌شود، اما تبعات گسترده‌ای در اجرای این تصویب نامه پیش بینی می‌شود.

شکل گیری بازارهای غیررسمی اجاره بها

رئیس کانون سراسری انبوه سازان کشور افزود: شکل گیری بازار غیررسمی اجاره و قرارداد‌های صوری و افزایش پرونده‌های قضایی و حقوقی ناشی از تعارض منافع موجر و مستاجر از جمله پیامد‌های رویه فعلی مدیریت بازار اجاره نشینی است.

 

وی بیان کرد: شرایط اقتصادی کشور به نحوی نیست که دولت بتواند همه اقشار جامعه به ویژه دهک‌های یک و دو را مالک خانه و سرپناه کند، اما می‌تواند با طرح ریزی روش‌هایی مانند اجاره‌داری حرفه‌ای نیاز و مطالبه گروه‌های کم توان مالی به مسکن را برطرف کند.

مرتضوی گفت: اختصاص بخشی از سرانه تولید در طرح جهش مسکن به واحد‌های اجاره‌ای از جمله روش‌های اثربخش و مطمئن حل مشکل تامین سرپناه برای گروه‌های ضعیف جامعه است.

رئیس انجمن انبوه سازان گلستان ادامه داد: ساخت واحد‌های مسکونی با بهره گیری از الگو‌های مشارکتی با سرمایه گذاران می‌تواند زمینه تولید مسکن‌های اجاره‌ای در شهر‌هایی که با مشکل حاد مسکن روبرو هستند را برطرف کند.

مرتضوی افزود: در حال حاضر بین ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد خانوار‌ها در پرداخت هزینه اجاره بها می‌شود در حالی که براساس شاخص‌ها و استاندارد‌های بخش ساختمان این رقم نباید از ۲۵ درصد افزایش یابد.

منبع: بازار 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.