کد خبر: ۶۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰

شکل گیری بازارهای غیررسمی اجاره بها

مرتضوی، رئیس کانون سراسری انبوه سازان کشور با اشاره به صدور دستورالعمل هیئت وزیران مبنی بر رعایت سقف اجاره بها گفت: مباحث دستوری نسخه شفابخشی برای کنترل بازار اجاره مسکن در کشور نیست.
شکل گیری بازارهای غیررسمی اجاره بها

به گزارش مخاطب۲۴ _ سید محمد مرتضوی اظهارکرد: هرچند بخش نامه هیئت وزیران یک منشا اثر قانونی داشته و تکلیفی همگانی محسوب می‌شود، اما تبعات گسترده‌ای در اجرای این تصویب نامه پیش بینی می‌شود.

شکل گیری بازارهای غیررسمی اجاره بها

رئیس کانون سراسری انبوه سازان کشور افزود: شکل گیری بازار غیررسمی اجاره و قرارداد‌های صوری و افزایش پرونده‌های قضایی و حقوقی ناشی از تعارض منافع موجر و مستاجر از جمله پیامد‌های رویه فعلی مدیریت بازار اجاره نشینی است.

 

وی بیان کرد: شرایط اقتصادی کشور به نحوی نیست که دولت بتواند همه اقشار جامعه به ویژه دهک‌های یک و دو را مالک خانه و سرپناه کند، اما می‌تواند با طرح ریزی روش‌هایی مانند اجاره‌داری حرفه‌ای نیاز و مطالبه گروه‌های کم توان مالی به مسکن را برطرف کند.

مرتضوی گفت: اختصاص بخشی از سرانه تولید در طرح جهش مسکن به واحد‌های اجاره‌ای از جمله روش‌های اثربخش و مطمئن حل مشکل تامین سرپناه برای گروه‌های ضعیف جامعه است.

رئیس انجمن انبوه سازان گلستان ادامه داد: ساخت واحد‌های مسکونی با بهره گیری از الگو‌های مشارکتی با سرمایه گذاران می‌تواند زمینه تولید مسکن‌های اجاره‌ای در شهر‌هایی که با مشکل حاد مسکن روبرو هستند را برطرف کند.

مرتضوی افزود: در حال حاضر بین ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد خانوار‌ها در پرداخت هزینه اجاره بها می‌شود در حالی که براساس شاخص‌ها و استاندارد‌های بخش ساختمان این رقم نباید از ۲۵ درصد افزایش یابد.

منبع: بازار 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر