کد خبر: ۶۵۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳

دونباس محور نشست ترامپ و پوتین؛ گفتگو با زلنسکی در راه است

ترامپ به اروپایی ها گفت که پوتین دونباس را در ازای پایان دادن به جنگ می خواهد.
دونباس محور نشست ترامپ و پوتین؛ گفتگو با زلنسکی در راه است

مخاطب ۲۴، به گزارش سی ان ان، بنابر گفته مقام‌های اروپایی که با گزارش ترامپ از این دیدار با همتایانش آشنا هستند: "رییس جمهور روسیه ولادیمر پوتین دیروز در خواستش را برای تبادل سرزمینی با اوکراین در جریان نشست تقریبا سه ساعته اش با رییس جمهور آمریکا دونالد ترامپ، بیان کرد، از جمله اصرار بر اینکه رییس جمهور اوکراین منطقه دونباس در شرق اوکراین را واگذار کند. "

پوتین گفت: "در مقابل حاضر است، خطوط فعلی جبهه در سایر مناطق اوکراین _شامل خرسون و زاپوریژیا _ تثبیت شود و تعهد می‌دهد که به اوکراین یا سایر کشور‌های اروپایی حمله نکند. "

با این حال او از خواسته اش برای حذف آنچه که روسیه ریشه‌های اصلی جنگ می‌نامد عقب نشینی نکرد_ که به معنای کاهش اندازه ارتش کی یف، کنارگذاشتن تمایل اوکراین برای پیوستن به ناتو و تبدیل این کشور به یک کشور بی طرف است.

جزئیات شرایط پوتین زمانی فاش شد که ترامپ هنگام بازگشت به واشنگتن صبح امروز، رهبران اروپایی را در جریان مذاکرات قرارداد. رهبران اروپایی همچنین گفتند:" ترامپ گفت معتقد است در صورتی که شرایط پوتین پذیرفته شود می‌توان به سرعت به توافق رسید و او قصد دارد این موضوع را روز دوشنبه با رییس جمهور اوکراین ولودیمیر زلنسکی، مورد بحث قرار دهد.

رهبران اروپایی همچنین گفتند ترامپ تمایل خود را برای ارائه تضمین‌های امنیتی آمریکا به اوکراین پس از پایان جنگ ابراز کرده است، هرچند جزئیات آن هنوز مشخص نیست.

به طور کلی، روایت ترامپ از نشست امید چندانی در میان مقامات اروپایی ایجاد نکرد، هرچند واکنش‌های عمومی رهبران اروپا به گونه‌ای تنظیم شد که با ترامپ مخالفت آشکار نداشته باشد.

کاخ سفید به درخواست‌ها برای اظهار نظر دربارهٔ جزئیات نشست ترامپ با پوتین پاسخ نداد و خود ترامپ در یک مصاحبه گفت ترجیح می‌دهد جزئیات این دیدار خصوصی باقی بماند.

منبع: سی ان ان

برچسب ها: نشست مشترک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر