کد خبر: ۶۵۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴

گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه

رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه

مخاطب ۲۴، به گزارش روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آخرونوت» با استناد به منابع اطلاعاتی، همکاری نظامی ایران و چین به‌ویژه در حوزه موشک‌های زمین‌به‌زمین گسترش یافته است. بر اساس این ادعا، پکن در حال کمک به تهران برای بازسازی توان موشکی آسیب‌دیده در جریان جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل است.

ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، روز پنجشنبه در پایگاه «گلیلات» واقع در شمال تل‌آویو این درگیری را «جنگ پیش‌دستانه» برای مقابله با تهدیدات ایران عنوان کرد و هشدار داد که تل‌آویو آماده اقدام نظامی مجدد علیه ایران است.

هفته‌نامه آمریکایی «نیوزویک» نیز گزارش داد که اسرائیل همکاری تهران و پکن را تهدیدی مستقیم برای امنیت خود قلمداد می‌کند و به دقت روند بازسازی توان موشکی ایران را رصد می‌کند. مقامات اسرائیلی مدعی‌اند هرگونه مشارکت چین در تامین یا توسعه برنامه موشکی ایران، تلاش‌های دفاعی اسرائیل را تضعیف خواهد کرد.

طبق گزارش یدیعوت آخرونوت، سرویس‌های اطلاعاتی اروپایی نیز نشانه‌هایی از افزایش همکاری موشکی میان تهران و پکن شناسایی کرده‌اند. یحیئل لیتر، سفیر اسرائیل در آمریکا، ماه گذشته در گفت‌و‌گو با «صدای آمریکا» اظهار داشت چین احتمالاً در حال انتقال مواد مورد نیاز برای بازسازی برنامه موشک‌های بالستیک ایران است.

همچنین وبگاه «میدل‌ایست‌آی» در گزارشی همزمان با سفر عباس عراقچی به اجلاس سازمان همکاری شانگهای نوشت که چین در ازای دریافت نفت، سامانه‌های پدافندی پیشرفته نظیر HQ-۹B را به ایران تحویل داده است.

برچسب ها: ایران و چین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر