کد خبر: ۶۵۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۴

موضع چین در برابر تهدید اروپا برای بازگشت تحریم‌های ایران

دولت چین و وزارت امور خارجه چین به طور رسمی تهدید اروپا برای فعال‌سازی احتمالی مکانیسم ماشه موسوم به «اسنپ‌ بک» علیه ایران و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل را رد و با آن مخالفت کرد.
موضع چین در برابر تهدید اروپا برای بازگشت تحریم‌های ایران

مخاطب ۲۴، به نقل سایت وزارت امور خارجه چین، دولت چین رسماً با هرگونه تلاش انگلیس، فرانسه و آلمان برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه «اسنپ‌ بک» و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران مخالفت کرد، «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین روز جمعه اعلام کرد که پکن مخالف اعمال دوباره تحریم‌ها است و این اقدام را برای اعتمادسازی، کاهش اختلافات و ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای مضر می‌داند.

وی گفت: «چین همچنان به حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک متعهد است و توسل به مکانیسم «اسنپ‌بک» تحریم‌های شورای امنیت مخالف است و معتقد است که این امر به طرفین در ایجاد اعتماد و رفع اختلافات کمکی نمی‌کند و برای تلاش دیپلماتیک برای از سرگیری زودهنگام مذاکرات مفید نیست.»، وی افزود: «هر اقدامی که اکنون توسط شورای امنیت انجام شود باید به دستیابی به توافقات جدید در مذاکرات کمک کند، نه برعکس. چین از یک نگرش عینی و عادلانه حمایت خواهد کرد، به ترویج مذاکرات برای صلح ادامه خواهد داد و نقشی سازنده برای بازگرداندن مسئله هسته‌ای ایران به مسیر مذاکرات دیپلماتیک در اسرع وقت ایفا خواهد کرد. چنین همچنین با جدیت از رژیم بین‌المللی عدم اشاعه هسته‌ای محافظت می‌کند و صلح و ثبات را در خاورمیانه ترویج می‌دهد.»

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان اخیرا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری صداوسیما درباره تهدیدات اروپا مبنی بر فعال‌سازی مکانیسم ماشه گفت: اروپایی‌ها تا ۲۸ مهر فرصت دارند اسنپ‌بک کنند، اما از نظر ما آنها به خاطر مواضع‌شان از جمله تاکید بر غنی‌سازی صفر که در برجام حق غنی‌سازی ایران به رسمیت شناخته شده است، صلاحیت صحبت و به کارگیری هیچ بخشی از برجام از جمله اسنپ‌بک را ندارند و یک چالش حقوقی بین ما و اروپا وجود دارد.

برچسب ها: چین
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.