کد خبر: ۶۵۴۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵

وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئت سوری: اسرائیل به دنبال بی‌ثباتی سوریه است

وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئتی از سوریه، تل‌آویو را به تلاش برای تضعیف سوریه متهم کرد و بر لزوم توقف مداخلات خارجی و حمایت از ثبات این کشور تأکید کرد.
وزیر خارجه ترکیه در دیدار با هیئت سوری: اسرائیل به دنبال بی‌ثباتی سوریه است

مخاطب ۲۴، هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، در دیدار با هیئتی از دولت سوریه اعلام کرد که سوریه با مجموعه‌ای از تهدیدات و مشکلات روبه‌روست و آنکارا برای مقابله با این چالش‌ها در حال هماهنگی با شرکای خود است.

او با انتقاد از برخی طرف‌ها که به گفته وی «خواهان ثبات سوریه نیستند»، تل‌آویو را به دنبال کردن سیاست‌های توسعه‌طلبانه و تلاش برای بی‌ثبات‌سازی این کشور متهم کرد. فیدان تأکید کرد که ترکیه از ثبات و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کند و مداخلات خارجی در امور داخلی این کشور باید متوقف شود.

وزیر خارجه ترکیه همچنین به آشوب‌های اخیر در استان‌های لاذقیه و سویدا اشاره کرده و افزود: «تل‌آویو در قبال سوریه حسن نیت ندارد و هدفش ایجاد آشوب و بحران در این کشور است.»

اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه، نیز با تأیید این موضع گفت که اسرائیل با نقض حاکمیت سوریه و دامن زدن به تنش‌های مذهبی و نژادی، به دنبال شعله‌ور کردن فتنه داخلی است. او مدعی شد بحران سویدا ساخته و پرداخته تل‌آویو برای فتنه‌انگیزی بوده و دروزی‌ها بخش جدایی‌ناپذیر ملت سوریه هستند.

برچسب ها: ترکیه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت