کد خبر: ۶۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴

لژیونرهای ایرانی دنده عقب گرفتند!

هر چقدر طی سال‌های اخیر شاهد خروج گسترده بازیکنان ایرانی به قصد حضور در لیگ‌های خارجی بودیم، در این تابستان به‌نظر می‌رسد اوضاع برعکس شده است.
لژیونرهای ایرانی دنده عقب گرفتند!

به گزارش مخاطب۲۴ _ امسال خیلی از خارج رفته‌ها دارند برمی‌گردند. دلیلش هم روشن است؛ اغلب دوست دارند در سال جام‌جهانی در معرض دید قرار بگیرند و بخت‌شان را برای قرار گرفتن در فهرست نهایی تیم ملی بیازمایند. این بازیکنان خارج از کشور شرایط خوبی نداشتند، زیاد به آن‌ها بازی نمی‌رسید و در نتیجه به چشم نمی‌آمدند. در این شرایط حضور در لیگ ایران می‌تواند یک گزینه خوب برای بازگشت دوباره آن‌ها به میدان دید باشد.

لژیونرهای ایرانی دنده عقب گرفتند!

آن‌هایی که برگشته‌اند

علیرضا بیرانوند: شانس اول حضور درون دروازه تیم ملی ایران در جام‌جهانی، دوران بسیار بدی را در فوتبال اروپا پشت سر گذاشت. نیمکت‌نشینی در آنتورپ و بواویشتا، عملا داشت به قیمت از دست رفتن پیراهن شماره یک تیم ملی برای او تمام می‌شد. بیرو، اما به پرسپولیس برگشت، می‌داند آنجا فیکس است و می‌تواند کادرفنی تیم ملی را متقاعد کند.

 

مرتضی پورعلی‌گنجی: پدیده فوتبال ایران در جام‌ملت‌های آسیا ۲۰۱۵، مدت‌هاست که از تیم ملی محو شده و عملا قافیه را باخته است. حضور ناموفق در تیم‌های نه‌چندان خوب خارجی و نیز مصدومیت شدید باعث شد او کاملا فراموش شود. حالا گنجی در ۳۰ سالگی به پرسپولیس پیوسته تا قشنگ به چشم بیاید. او نیم‌فصل فرصت دارد برای خودش در ترکیب خط دفاعی تیم ملی جا باز کند. یک ماموریت سخت که باید ببینیم مرتضی از پس آن برمی‌آید یا نه.

کاوه رضایی: صید بزرگ استقلالی‌ها در تابستان، بازیکنی بود که ۵ سال پیش به شوق پیشرفت و حضور در ترکیب اصلی تیم ملی به اروپا رفت، اما به مقصودش نرسید. می‌گویند کار بازگشت او به استقلال تمام‌شده است؛ در نتیجه کاوه ۵ ماه مانده به جام‌جهانی برای همان هدف قبلی یعنی حضور در تیم ملی، به نقطه مبدأ برمی‌گردد. روشن است که درصورت درخشش در پرسپولیس و استقلال، فشار هواداران برای دعوت از بازیکن مورد انتظار به تیم ملی حسابی افزایش می‌یابد.

آن‌هایی که شاید برگردند

احسان حاج‌صفی: کاپیتان تیم ملی ایران روزگار چندان خوبی در فوتبال یونان ندارد. او در آاک اغلب نیمکت‌نشین است و از شرایطش رضایت ندارد. به‌خودی خود هم انتقاد‌ها از حاج‌صفی زیاد است؛ در نتیجه شاید او برای بهبود موقعیتش در آستانه جام جهانی به لیگ ایران برگردد. در این صورت عالم و آدم می‌دانند مقصد او کجاست؛ سپاهان، همان همیشگی!

علی کریمی: هافبک دفاعی موفق استقلال در فصول گذشته برخلاف میل هواداران لژیونر شد. آخرین تیم او کایسری‌اسپور در لیگ ترکیه بود که حضور کریمی در آن با مصدومیت شدید این بازیکن همراه شد. شایعات بسیار زیاد و البته متناقضی در مورد آینده کریمی وجود دارد، اما گفته می‌شود احتمال بازگشت او به ایران و حضورش در یکی از ۲ تیم استقلال یا سپاهان کم نیست.

سعید عزت‌اللهی: شایعات بسیار زیادی در مورد این بازیکن وجود دارد. عزت‌اللهی هر قدر در رده ملی موفق بوده و جایگاه خودش را تثبیت کرده، در سطح باشگاهی با انبوهی از تجارب ناموفق دست به گریبان بوده است. آخرین تیم او الغرافه قطر بود که آنجا هم عملکرد خوبی نداشت و انتقادات زیادی را تحمل کرد. خیلی شنیده می‌شود که ممکن است عزت‌اللهی به لیگ برتر برگردد، هرچند او بدون چنین انتخابی هم احتمالا مشکلی برای حضور در جام‌جهانی نخواهد داشت.

سایرین: کریم انصاری‌فرد در لیست مازاد آاک قرار گرفته و بعید نیست به لیگ برتر برگردد. محمد محبی هم وضع خوبی در لیگ پرتغال ندارد و چند مشتری در ایران انتظارش را می‌کشند. به‌طور جسته و گریخته شایعاتی در مورد احتمال حضور صادق محرمی، میلاد محمدی و محمد نادری هم در لیگ برتر وجود دارد.

منبع: همشهری آنلاین 

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر