کد خبر: ۶۵۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵

آلو باعث مرگ شد

صاحب یک باغ در مشهد به خاطر چیده شدن چند دانه آلو، سر مرد رهگذر را مقابل چشمان وحشت زده خانواده او با شلیک گلوله متلاشی کرد.
آلو باعث مرگ شد

آلو باعث مرگ، مخاطب ۲۴، این حادثه دلخراش عصر روز دوشنبه گذشته در جاده روستای دهشک مشهد در حالی اتفاق افتاد که مرد ۵۵ ساله‌‎ای خودرو را مقابل یک باغ متوقف کرد. در این هنگام دو کودک و همسر وی با ورود به باغی دلهره انگیز که درآن باز بود، مقداری آلو چیدند، اما ناگهان برادر صاحب باغ از راه رسید و به سرزنش آنها پرداخت. او همچنین موضوع را به صاحب باغ اطلاع داد که دقایقی بعد «مصطفی –ب» (صاحب باغ) سلاح شکاری دولول را برداشت و سوار بر پژو۲۰۶ جاده خاکی را درهم کوبید تا به محل باغ آلو رسید.

او پس از مشاجره لفظی با مرد رهگذر، ناگهان سر مرد راننده را هدف گرفت و از فاصله خیلی نزدیک به گونه‌ای شلیک کرد که نیمی از سر وی متلاشی شد و خون آلود برکف جاده روستایی افتاد. کودکان خردسال که هنوز وحشت زده بودند، اشک ریزان به طرف پیکر بی جان پدرشان دویدند و مادر آنها نیز به خاطر افتادن روی زمین مجروح شد.

طولی نکشید که با فرار مهاجم مسلح از کنار باغ آلو، خبر این جنایت وحشتناک در بی سیم‌های پلیس پیچید و بدین ترتیب گروهی از عوامل انتظامی به سرپرستی سروان حسنی (فرمانده پاسگاه انتظامی فردوسی) به طرف محل وقوع جنایت حرکت کردند. آنان با حفظ صحنه قتل، بلافاصله مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع دادند و تحقیقات مقدماتی را در حالی با دستور‌های تلفنی قاضی دکتر صادق صفری آغاز کردند که همسر مقتول فیلمی کوتاه از صحنه ورود مسلحانه صاحب باغ و شروع درگیری به خاطر چیدن آلو گرفته بود.

با توجه به اهمیت این جنایت مسلحانه، همزمان با حضور قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب در صحنه جنایت، سرهنگ مهدی سلطانیان (جانشین پلیس آگاهی خراسان رضوی) و همچنین سرهنگ جواد بیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) نیز عازم محل این حادثه تلخ، اما وحشتناک شدند تا از نزدیک به نظارت و هدایت کارآگاهان بپردازند؛ بنابراین بررسی‌های تخصصی با راهنمایی‌های مقام قضایی در حالی ادامه یافت که کودکان مقتول آلو‌های چیده شده را از ترس مقابل در باغ رها کرده بودند و در کنار مادرشان اشک می‌ریختند.

از سوی دیگر و با تدابیر قضایی، گروهی از عوامل انتظامی نیز برای حفظ امنیت و جلوگیری از حوادث احتمالی دیگر به صحنه حادثه آمدند. بررسی‌های بیشتر نشان داد گلوله از گوش چپ «مسعود-س» وارد شده و جمجمه وی را متلاشی کرده است که کارشناس سلاح نیز شلیک از فاصله کمتر از ۲ متری را تایید کرد.

همزمان با شناسایی هویت عامل جنایت مسلحانه، گروهی از افسران زبده دایره قتل عمد آگاهی رصد‌های اطلاعاتی را برای دستگیری وی در دستورکار قراردادند و قاضی ویژه قتل عمد نیز در پاسگاه انتظامی مستقر شد تا نتایج تحقیقات پلیس مشخص شود.

از سوی دیگر با جمع آوری تصاویر دوربین‌های مداربسته و فیلمی که توسط همسر مقتول ضبط شده بود، بررسی‌های تخصصی درحالی وارد مرحله جدیدی شد که در آن فیلم فرزندان مقتول به شدت اشک می‌ریختند و زن جوان هم ادعا می‌کرد: چند دانه آلو ارزش درگیری ندارد ولی مرد مسلح که ماجرا را به پلیس ۱۱۰ گزارش داده بود، مانع خروج خانواده مقتول از باغ می‌شد و ...

ساعتی بعد عوامل انتظامی در حالی موفق به بازداشت متهم به جنایت شدند که وی با تنگ شدن حلقه محاصره تصمیم گرفته بود خود را تسلیم قانون کند. به همین خاطر بازجویی از «مصطفی-ب» در اتاق رئیس پاسگاه فردوسی و در حضور قاضی صفری شروع شد.

این مرد ۴۰ ساله در اعترافات خود گفت: من از قبل با مرحوم هیچ آشنایی نداشتم و او را نمی‌شناختم. آنها وارد باغ من شده بودند و زمانی که من رسیدم، همسر و فرزندانش درون باغ من بودند و خودش هم بیرون باغ داخل خودرو نشسته بود. اول برادرم متوجه شد و به آنها گفت: اینها مال مردم است چرا این کار را می‌کنید؟! وقتی من هم به محل باغ رسیدم به آنها گفتم: اگر میوه می‌خواهید به خودم بگویید به شما می‌دهم! در باغ ما به روی همه باز است و دست خیر داریم!

عامل این جنایت تکان دهنده ادامه داد: اشتباه من بود که این اسلحه کثافت را با جواز خریدم ... چند وقت قبل هم به خاطر تیراندازی که در این محدوده شد.

وی همچنین مدعی شد: مرحوم با یک چاقوی بلند آمده بود و قصد داشت مرا بزند که من چند تیر هوایی شلیک کردم ولی او بازهم به من نزدیک شد و در فاصله بسیار کوتاهی از من قرارگرفت که در این هنگام باز هم خواستم تیر هوایی بزنم ولی متاسفانه حافظ ماشه کنار رفته بود و گلوله شلیک شد.

در ادامه اعترافات وی، قاضی صفری از متهم خواست تا صحنه جنایت را مقابل دوربین‌های پلیس بازسازی کند. در همین حال کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد که اسلحه شکاری را به همراه مهمات آن کشف کرده بودند، در اختیار وی گذاشتند و او هم چگونگی شلیک را در حضور دکتر رضازاده (پزشک قانونی) کارشناس سلاح و همچنین کارآگاهان اداره جنایی تشریح کرد؛ بنابراین گزارش، در حالی که عقربه‌های ساعت دقایق اولیه بامداد سه شنبه را نشان می‌دادند، تحقیق مقدماتی به پایان رسید و متهم به قتل روانه بازداشتگاه شد.

در همین حال سرهنگ بیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) گفت: مدتی قبل که عوامل انتظامی برای جمع آوری سلاح به این منطقه آمده بودند، متهم مذکور از تحویل سلاح خودداری کرد، اما اکنون اشک ریزان ابراز ندامت می‌کند که‌ای کاش آن روز سلاح خود را تحویل داده بود.

برچسب ها: قتل حادثه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
طرفداران نجوم بارش شهاب سنگ را از دست ندهید طرفداران نجوم بارش شهاب سنگ را از دست ندهید
در شب‌های ۱۲ تا ۱۳ آگوست ۲۰۲۵ (۲۱ و ۲۲ مرداد) زمین از میان مسیر گردوغبار دنباله‌دار Swift‑Tuttle عبور می‌کند؛ پدیده‌ای که تا صد‌ها متر شهاب در آسمان می‌تواند ایجاد کند. اما ماه تقریباً کامل، این رقابت نوری را کمی سخت می‌کند.
جنگ گذشته قابل پیشگیری بوده و جنگ آینده قابل پیشگیری است جنگ گذشته قابل پیشگیری بوده و جنگ آینده قابل پیشگیری است
حشمت الله فلاحت پیشه گفت: واقعیت میدانی نشان می‌دهد ۹۰ درصد امکان جنگ ایران و اسرائیل وجود دارد، دراین مسیر، اگر ساز و کار‌های دیپلماتیک تقویت شوند، باعث می‌شود درصد دیپلماسی افزایش پیدا کند.
آلو باعث مرگ شد آلو باعث مرگ شد
صاحب یک باغ در مشهد به خاطر چیده شدن چند دانه آلو، سر مرد رهگذر را مقابل چشمان وحشت زده خانواده او با شلیک گلوله متلاشی کرد.
شروع قریب الوقوع مذاکرات ایران و آمریکا شروع قریب الوقوع مذاکرات ایران و آمریکا
«وال استریت ژورنال» مدعی شد: عراقچی و ویتکاف مجددا بر سر میز برگشته و مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم احتمالا طی روز‌های آینده شروع خواهد شد.
رویکرد دولت تعامل سازنده است رویکرد دولت تعامل سازنده است
نادره رضایی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت انتشار یکصدمین شماره فصلنامه تئاتر: استمرار نشریات تخصصی نشانه همت جمعی هنرمندان است و دولت چهاردهم بر تعامل، اعتمادسازی و حمایت عملی از تئاتر تاکید دارد.
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
علی لاریجانی با حکم مسعود پزشکیان رییس جمهور ، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود
جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر