کد خبر: ۶۵۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰

ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود

جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود

مخاطب ۲۴، جواد موگویی برنامه‌ای با عنوان «ماجرای جنگ» داشت که یک قسمت از آن از صداوسیما پخش شد و قسمت دوم یعنی مصاحبه با عباس عراقچی وزیر امور خارجه از پلتفرم «آن» عرضه و منتشر شد. روز گذشته صداوسیما در توضیحی عنوان کرد که پخش نشدن قسمت دوم «ماجرای جنگ» به دلیل انجام نشدن اصلاحات لازم در بخش‌هایی از برنامه بوده که بر اساس تاکید و دستور صریح «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» حذف یا اصلاح آن برای پخش از صداوسیما الزامی بود.

حالا بعد از آن جواد موگویی که میزبان و گفت‌ و‌ گو کننده این مصاحبه‌ها در برنامه «ماجرای جنگ» بوده است در توضیحاتی در صفحه اجتماعی خود این چنین نوشت: پس از تولید دو قسمت از برنامه «ماجرای جنگ»، برنامه طبق روند مرسوم به شبکه ۳ صداوسیما جهت پخش ارایه شد، قسمت اول (گفت‌و‌گو با سردار وحیدی) پس از اعمال اصلاحیه‌های مدنظر صداوسیما پخش شد.

پس از ورود مستقیم ریاست سازمان در نظارت بربرنامه، علیرغم فرصت چند روز بازبینی قسمت دوم (دکتر عراقچی)، از سوی ریاست محترم هیچ اصلاحیه‌ای به سازندگان برنامه ارایه نشد؛ سرانجام پس از تعلل چند روزه، با اطلاع به ریاست سازمان، تصمیم به ادامه پخش برنامه در فضای مجازی گرفتیم و قسمت دوم در هماهنگی و با تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» منتشر شد، جای تاسف است که مردم از تماشای گفتگوی وزیر خارجه از سیمای جمهوری اسلامی محروم شدند.

اما یک سوال ذهن مرا مشغول کرده!

اگر قرار به پخش در شبکه ۳ نبود، چرا هم‌اکنون اپلیکیشن «ایران صدا» متعلق به صداوسیما، صوت گفت‌و‌گو را در صفحه خود منتشر کرده؟! چرا از همان اول در شبکه ۳ منتشر نکردید؟! تا هم خودتان و هم میلیون‌ها مخاطب را به زحمت نیاندازید، حال که با «صدای» وزیر خارجه مشکل ندارید، خب «تصویرش» را هم پخش کنید!

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر