کد خبر: ۶۵۲۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
بازارنیوز

پرش دلار از سکوی سیاست

قیمت دلار امروز با جهش دو کانالی نسبت به روز گذشته، در کانال 92 هزار تومان نشست. سطحی که تحت تاثیر خبرهای سیاسی و اظهارات مقامات وزارت خارجه ایران در دسترس قرار گرفت.
پرش دلار از سکوی سیاست

قیمت دلار، به گزارش مخاطب ۲۴، وزیر خارجه شب گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود که فعال شدن مکانیزم ماشه دیگر برای ایران مهم نیست. معاون عراقچی هم امروز تاکید کرده بود که ایران فعلا برنامه‌ای برای ورود به مذاکرات ندارد.به نظر می‌رسد بازارساز نیز نتوانسته مداخله موثری در بازار ارز داشته باشد و فعلا قیمت دلار در کریدور نهم کف سازی کرده است.

کارشناسان معتقدند به دلیل محدودیت منابع ارزی، بازارساز امکان مداومت در ارزپاشی را نخواهد داشت و بالاخره واقعیت‌های اقتصادی خود را در بازار‌ها نشان خواهند داد.به این ترتیب، اخبار سیاسی، موج تازه‌ای از افزایش قیمت را در بازار‌های ارز و طلا به راه انداخت و نه تنها دلار را در کانال ۹۲ هزار تومان نشاند، بلکه طلا را هم از ارتفاع ۷.۵ میلیون تومانی عبور داد و سکه را به کانال ۸۵ میلیون تومان رساند.در مقابل، اما بازار سهام برای دومین روز متوالی در هفته جاری منفی شد و با خروج بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی رو‌به‌رو بود. این روندی است که بازار سهام پس از جنگ در پیش گرفته و فعلا با موج بی اعتمادی سهامداران، همچنان ادامه دارد.

برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایروانی: شورای امنیت فرصت گفتگو را از بین برد ایروانی: شورای امنیت فرصت گفتگو را از بین برد
نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت شورای امنیت با فشار آمریکا و اروپا فرصت اجماع را از دست داد، در حالی‌که روسیه و چین طرحی متوازن برای حفظ دیپلماسی ارائه کرده بودند.
ایران اقدام سه کشور اروپایی را محکوم کرد ایران اقدام سه کشور اروپایی را محکوم کرد
وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت از طریق برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ را غیرقانونی دانست.
جمال لوئیس آخرین خرید پرسپولیس تا نیم فصل + بیوگرافی جمال لوئیس آخرین خرید پرسپولیس تا نیم فصل + بیوگرافی
باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته با جمال لوئیس مدافع چپ 176 سانتی‌متری سابق نیوکاسل و نوریچ مذاکراتی را انجام داد و حالا به نظر می‌رسد توافق طرفین انجام شده است
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر