کد خبر: ۶۵۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹

پزشکیان وارد لاهور شد

پزشکیان در لاهور؛ رئیس‌جمهور که صبح امروز برای انجام سفری ۲ روزه عازم پاکستان شده بود، در اولین مرحله از این سفر، دقایقی پیش وارد فرودگاه لاهور شد.
پزشکیان وارد لاهور شد

پزشکیان در لاهور، به گزارش مخاطب 24، مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در اولین مرحله از سفر رسمی خود به پاکستان، در صدر هیات بلندپایه دقایقی قبل وارد شهر تاریخی لاهور مرکز ایالت پنجاب شد.

پزشکیان هنگام ترک تهران گفته بود: در این سفر به دنبال تقویت روابط تجاری و اقتصادی با پاکستان هستیم. بازار‌های مرزی و ارتباطات هوایی و دریایی می‌تواند زمینه‌های همکاری بیشتری را فراهم کند. همچنین، با اتصال به راه ابریشم که در حال حاضر بین چین و پاکستان در حال اجراست، می‌توانیم از طریق ایران به اروپا متصل شویم. 

وی همچنین به هدف‌گذاری برای ارتقاء حجم تجارت بین دو کشور به نزدیک ۱۰ میلیارد دلار اشاره کرد و افزود: در این سفر مسائل امنیتی و مرزی منطقه نیز برای ما و برادران عزیزمان در پاکستان بسیار حائز اهمیت است. ما در تلاش خواهیم بود تا با هماهنگی‌های لازم، امنیت منطقه را برقرار کنیم. 

پزشکیان در پایان گفت: دشمنان همواره در تلاشند تا بین کشور‌های اسلامی اختلاف ایجاد کنند، اما ما مصمم هستیم که وحدت و انسجام را بین ایران و پاکستان تقویت کنیم.

پاکستان ازجمله نخستین کشورهایی بود که تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران را به شدت محکوم کرد.

 

به گفته «محمدرضا بهرامی» مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه، مناسبات ایران و پاکستان متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است.

 این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: دینامیک سیاسی، شرایط کلی منطقه و اراده مقامات عالی دوطرف پیشران مرحله جدید مناسبات است.

بنابر گزارش آنا، رئیس جمهور کشورمان پس از حضور در آرامگاه اقبال لاهوری و قرائت فاتحه، شهر لاهور را به مقصد اسلام‌آباد پایتخت پاکستان ترک کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر