کد خبر: ۶۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸

انتقاد هاشمی از سعی در القای شکست برجام

نگاه سیاسی و باندی به منافع ملی و همگانی مردم و نقد غیرمنصفانه مسایلی که به کلیت نظام مربوط می‌شود، هیچ توجیهی ندارد، در حالی که دنیا بر موفقیت‌های ایران در مذاکرات هسته‌ای تأکید می‌نماید.
به گزارش روابط عمومي جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي و به نقل از اعتدال، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار مدیر عامل و جمعی از مدیران ارشد و مسؤولان سازمان کشتیرانی، با ابراز خوشحالی از شکستن تحریم، به خصوص برای فعالیت‌های بین‌المللی کشتی‌های ایران، گفت: حق مردم ایران است که با استفاده از تعاملات جهانی، به سوی رفاه اجتماعی و قله‌های پیشرفت حرکت کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از کسانی که سعی در القای شکست برجام دارند، گفت: الان کشورهای مهم جهان و سازمان‌ها و شرکت‌های بین‌المللی برای سرمایه‌گذاری و همکاری با ایران از همدیگر سبقت می‌گیرند.

هاشمی رفسنجانی، با تشریح موقعیت جغرافیایی ایران در منطقه خاورمیانه، به فراز و فرودهای اتفاقات سیاسی و کوتاه‌بینی برخی مسؤولان کشورهای جنوبی خلیج‌فارس، اشاره کرد و تصریح کرد: واقعیت‌های زندگی و تاریخ بشریت نشان می‌دهد که این تنگ‌نظری‌های سیاسی موقتی است و با برگشت عقلانیت به حاکمیت برخی از کشورها، شاهد گسترش همکاری‌های کشورهای همسایه خواهیم بود.

وی با بیان برخی از اظهارنظرهای مسؤولان کشورهای اروپایی که طی سال‌های اخیر به ایران آمده‌اند، گفت: تقریباً همه کسانی که با من دیدار داشتند، بر تمایل خویش برای ایجاد روابط اقتصادی، علمی، فرهنگی و اجتماعی تأکید می‌کردند.

هاشمی رفسنجانی، تبلیغات سنگین مخالفان دولت را با هدف القای نا امیدی مردم، برخلاف مصالح و منافع ملی دانست و ادامه داد: نگاه سیاسی و باندی به منافع ملی و همگانی مردم و نقد غیرمنصفانه مسایلی که به کلیت نظام مربوط می‌شود، هیچ توجیهی ندارد، در حالی که دنیا بر موفقیت‌های ایران در مذاکرات هسته‌ای تأکید می‌نماید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دستاوردهای برجام را دو طرفه خواند و با تحلیل چرایی و چگونگی دلواپسی برخی کشورهای جهان در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران، گفت: علی‌رغم فتوای سیاسی، دینی رهبر جمهوری اسلامی که ساخت بمب هسته‌ای را حرام دانسته‌اند، از رشد علمی فرزندان ایران نگران بودند که این دانش در کشور بومی شده و برگشت ناپذیر است.

وی با اشاره به سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی، گفت: آنچه ایران در فعالیت‌های هسته‌ای برای مقاصد صلح‌جویانه می‌خواهد، ریشه در فرهنگ اسلامی و تمدن ایرانی دارد.

هاشمی رفسنجانی، با بر شمردن فوائد بسیار زیاد انرژی هسته‌ای و اهمیت آنها به خصوص در مسایل کشاورزی، بهداشتی و درمانی، گفت: هیچ توجیه عقلانی نداشت و ندارد که ملتی را با احتمال حرکت به سوی بمب هسته‌ای، از مواهب بی‌شمار دانش هسته‌ای محروم کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان برخی تفاوت‌های شاخص‌های سیاست خارجی در دولت فعلی و سابق جمهوری اسلامی، گفت: نگاه عاقلانه دولت یازدهم و تأکید تیم مذاکره کننده بر منطق و استدلال، اوضاع را از حالت سابق به شرایطی رسانده که امروزه کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران به هر جا که بخواهند، می‌روند.

به گزارش ایسنا، وی با ابراز رضایت از فعالیت‌های سازمان کشتی‌رانی و شخص دکتر سعیدی، گفت: رونق کشتی‌رانی جمهوری اسلامی نشان از روانی چرخ اقتصاد کشور دارد و باید تلاش کنیم که این رونق علاوه بر نفت در صادرات غیرنفتی هم گسترش یابد.
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»