کد خبر: ۶۵۱۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳

راهنمای سفرهای خارجی در قالب خاطرات جالب یک فروشنده تور و مسافرانش

ممکن است شما هم برای اولین بار قصد داشته باشید با یک تور خارجی، سفر کنید و برخی نکات را ندانید؛ همچنین نکات کلیشه ای هم که در تمامی مقالات پیدا می‌شود، چیز زیادی به شما یاد ندهد. بنابراین هیچ چیز بهتر از خواندن تجربیات مسافرانی که جای شما بوده اند، کمک کننده نیست. در این مقاله جالب ترین خاطرات مسافران را از زبان مشاور فروش نهال گشت می‌شنویم.
راهنمای سفرهای خارجی در قالب خاطرات جالب یک فروشنده تور و مسافرانش

ممکن است شما هم برای اولین بار قصد داشته باشید یک تور مسافرتی خارجی، سفر کنید و برخی نکات را ندانید؛ همچنین نکات کلیشه ای هم که در تمامی مقالات پیدا می‌شود، چیز زیادی به شما یاد ندهد. بنابراین هیچ چیز بهتر از خواندن تجربیات مسافرانی که جای شما بوده اند، کمک کننده نیست. در این مقاله جالب ترین خاطرات مسافران را از زبان مشاور فروش نهال گشت می‌شنویم.

۱. مسافری که فکر می‌کرد بخاطر خرید تور، دیگر مسئولیتی ندارد

بدترین خاطره کاری من از یک تور استانبول شکل گرفت. از همان روز اول که کارهای یکی از مسافران را انجام می‌دادم، یک حس ناخوشایند داشتم؛ انگار می‌دانستم این سفر قرار است متفاوت باشد.

به مسافر چند بار تاکید کرده بودیم که برای پرواز استانبول، باید حداقل سه تا چهار ساعت زودتر در فرودگاه امام خمینی حاضر باشد. اما چه اتفاقی افتاد؟ ایشان دقیقاً پانزده دقیقه بعد از بلند شدن هواپیما به فرودگاه رسیدند و طبیعتاً از پرواز جا ماندند. البته خودشان مسئولیت گرفتند و پرواز جایگزین تهیه کردند.

چالش اصلی در زمان بازگشت به ایران بود

از ساعت ۶ صبح با ایشان تماس می‌گرفتم تا بیدارشان کنم و بگویم ترانسفر جلوی هتل منتظر است. تلفن، پیامک، واتس‌اپ... هیچ‌کدام جواب نمی‌داد. فقط تیک آبی کنار پیام‌ها نشان می‌داد که همه چیز را می‌بیند! ساعت نزدیک ۹ صبح بود (برای پرواز ساعت ۱۰) که بالاخره پیام دادند، آن هم در حالی که صدای ملچ‌ملوچ صبحانه‌شان از پشت پیام صوتی شنیده می‌شد: «سلام، این ترانسفر ما نیومده‌ها!»

هم‌زمان، کارگزار ما در استانبول هم زنگ می‌زد و می‌گفت : این مسافر تلفن‌های ما را هم جواب نمی‌دهد و با خیال راحت مشغول صبحانه خوردن است! در نهایت، این مسافر که از بین ۱۰۰ نفر دیگر، تنها کسی بود که هیچ همکاری‌ای برای رسیدن به پرواز خودش نمی‌کرد، قصد داشت بابت جا ماندن از پرواز برگشت هم از ما شکایت کند که با پیگیری‌های فراوان، منصرف شد.

راهنمای سفرهای خارجی در قالب خاطرات جالب یک فروشنده تور و مسافرانش

۲. گم شدن پاسپورت در کشور غریب: اتفاقی تلخ در سفر

تصور کنید بعد از عبور از مرز و رسیدن به هتل، متوجه می‌شوید مهم‌ترین مدرک هویتی‌تان، یعنی پاسپورت، نیست! این اتفاق دقیقاً برای یکی از مسافران نهال گشت رخ داد. اما بخش عجیب‌تر ماجرا اینجا بود که هتل «روشن سوئیت» ایشان را بدون پاسپورت پذیرش کرده بود و مسافر سه شب تمام در آنجا اقامت داشت.

پیدا شدن پاسپورت در روز آخر و جشن در هتل

سه شبانه‌روز خواب و خوراک نداشتم. مدام درگیر این بودم که چطور باید این مسافر را بدون مدرک شناسایی به کشور برگردانیم؟ باید به کجا مراجعه کند؟ بارها با مسافر تماس گرفتم و خواهش کردم تمام چمدان و وسایلش را بگردد، اما خبری از پاسپورت نبود. روز آخر، درست موقعی که مسافر می‌خواست برگردد، پاسپورتش در یک زیپ کوچک روی چمدانش پیدا شد! باور نمی‌کنید، ولی هتل به مناسبت پیدا شدن پاسپورت، برای مسافرمان جشن گرفت و شام داد!

جالب است بدانید همان مسافر بعدها به یکی از وفادارترین مشتریان نهال گشت تبدیل شد و بیش از هشت بار دیگر با ما سفر کرد. اما این خاطره همیشه در ذهن من باقی مانده: چطور ممکن است یک نفر پاسپورتش را گم کند و این‌قدر بی‌خیال باشد؟ و عجیب‌تر، چطور یک هتل مسافری را بدون پاسپورت می‌پذیرد؟

مدارکتان را در طول سفر بررسی کنید!

شاید همیشه داستان این قدر خوشبینانه پیش نرود و شما روز های زیادی درگیر این مسئله باشید؛ بنابراین توصیه می‌کنیم در طول سفر در چند نقطه مثل زمان خروج از فرودگاه، بعد تحویل اتاق، مدارکتان را چک کنید تا از همراه داشتن آنها مطمئن شوید.

راهنمای سفرهای خارجی در قالب خاطرات جالب یک فروشنده تور و مسافرانش

۳. غذا در سفر خارجی؛ از بزرگ ترین دقیقه مسافران ایرانی

شاید برایتان خنده‌دار باشد، اما یکی از پرتکرارترین سوالاتی که از ما پرسیده می‌شود، مربوط به غذا است. یک بار مسافری تماس گرفت و پرسید: «میشه من با خودم قابلمه و پیک نیک بیارم و داخل هتل غذا درست کنم؟» دلیلش هم این بود که به غذای هتل‌ها، به‌خصوص از نظر حلال بودن، اطمینان نداشت.

بیایید یک بار برای همیشه این موضوع را روشن کنیم:

  1. بردن پیک نیک و وسایل اشتعال‌زا به فرودگاه و هواپیما مطلقا غیرممکن است.
  2. هیچ هتلی در دنیا به شما اجازه نمی‌دهد در اتاق یا آشپزخانه‌شان آشپزی کنید.

نگران غذای حلال در طول سفر نباشید!

امروزه تقریبا در تمام شهرهای توریستی دنیا می‌توانید رستوران‌هایی با غذای حلال پیدا کنید. رستوران‌های ایرانی، ترکی، هندی و لبنانی گزینه‌های عالی و در دسترسی هستند. حتی اگر این‌ها هم نبودند، فست‌فودهای زنجیره‌ای بین‌المللی مثل مک‌دونالد، پیتزافروشی‌ها و ساندویچی‌ها، غذاهایی ارائه می‌دهند که با ذائقه ما ایرانی‌ها کاملا سازگار است. دغدغه غذا در سفر، آن‌طور که به نظر می‌رسد، جدی نیست!

۴. همراه داشتن حیوانات خانگی در سفر ریسک بزرگی است

یکی از مسافران قصد داشت پرنده خانگی‌اش را با خود به مالزی ببرد. با کلی ذوق و شوق مقدمات سفر را چیده بود، اما در فرودگاه با یک «نه» قاطع روبه‌رو شد و پرنده‌اش ریجکت شد. چرا؟

چون تقریبا ۹۹ درصد ایرلاین‌ها اجازه حمل پرنده را به‌عنوان حیوان خانگی (Pet) نمی‌دهند. شما می‌توانید سگ یا گربه را طبق قوانین خاصی با خود حمل کنید، اما پرندگان تقریبا همیشه ممنوع هستند. حتی برای حمل سگ و گربه هم قوانین جالبی وجود دارد؛ مثلاً اگر در یک پرواز، مسافری سگ خود را در قسمت بار ثبت کرده باشد، مسافر دیگری نمی‌تواند در همان پرواز گربه داشته باشد و بالعکس! متاسفانه آن مسافر از این قانون بی‌اطلاع بود (پیش از سفر هم در این باره با ما مشورت نکرد) و همین عدم آگاهی، برنامه‌هایش را به هم ریخت.

اگر قصد سفر با حیوان خانگی داشتید، باید این نکته را بدانید

در صورتی که میخواهید حیوان خانگی‌تان را همراه ببرید، حتماً قوانین ایرلاین و کشور مقصد را به‌دقت مطالعه کنید. این کار از اتلاف وقت و هزینه شما در فرودگاه جلوگیری می‌کند. همچنین پیش از هر اقدامی توصیه می‌کنیم با کارشناسان ما در نهال گشت از طریق شماره 1830 - 026 تماس بگیرید، تا راهنمایی کامل در مورد مسائل متخلف سفرتان دریافت کنید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر