کد خبر: ۶۵۱۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷

استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ

استرالیا اعلام کرد یوتیوب را به جمع سایت‌های ممنوعه برای نوجوانان اضافه می‌کند.
استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ

به گزارش مخاطب ۲۴: استرالیا نخستین کشور جهان است که شبکه‌های اجتماعی را برای نوجوانان ممنوع کرده است.

این تصمیم پس از آن گرفته شد که ماه گذشته رگولاتور اینترنت استرالیا ماه گذشته با استناد به یک نظرسنجی که نشان می‌داد ۳۷٪ از افراد زیر سن قانونی اعلام کرده‌اند با محتوای مضر در این سایت مواجه شده‌اند که بدترین آمار در میان پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی به حساب می‌آمد، از دولت خواست معافیت یوتیوب را لغو کند.

بر این اساس حساب‌های کاربری یوتیوب برای افراد کمتر از ۱۶ سال غیرقانونی خواهد بود و والدین و معلمان می‌توانند ویدئوهارا برای افراد زیر سن قانونی نمایش دهند.

آنتونی آلبانز نخست وزیر استرالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: من پایان این موضوع را اعلام می‌کنم. وی تأکید کرد که کودکان استرالیا تحت تأثیر منفی پلتفرم‌های آنلاین قرار دارند و مسئولیت اجتماعی شبکه‌های اجتماعی را یادآوری کرد.

او در ادامه افزود: می‌خواهم والدین استرالیایی بدانند که ما پشتیبان آنها هستیم.

این تصمیم دامنه ممنوعیتی را که قرار است در دسامبر اجرایی شود، گسترش می‌دهد. یوتیوب اعلام کرده که نزدیک به سه‌چهارم استرالیایی‌های ۱۳ تا ۱۵ ساله از آن استفاده می‌کنند و نباید به عنوان شبکه اجتماعی طبقه‌بندی شود، زیرا فعالیت اصلی آن میزبانی ویدئو‌ها است.

یک سخنگوی یوتیوب در بیانیه‌ای ایمیلی نوشت: موضع ما کاملاً واضح است. یوتیوب یک پلتفرم اشتراک گذاری ویدئویی با مخزنی رایگان و حاوی محتوای با کیفیت است که به طور روزافزون در نمایشگر‌های تلویزیون دیده می‌شود. این یک شبکه اجتماعی نیست.

مهر

برچسب ها: یوتیوب استرالیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد
پرواز مستقیم تهران ـ وین پس از وقفه چندماهه با ورود اولین هواپیما از شرکت آسترین به فرودگاه امام خمینی از سر گرفته شد.
عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است
وزیر خارجه ایران با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای، گفت آمریکا عجله‌ای برای مذاکره ندارد و ایران هم تنها از موضع برابر وارد گفت‌و‌گو می‌شود.
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای» نخستین تصویر از پیمان معادی در «بُن‌سای»
نخستین تصویر از پیمان معادی در فیلم سینمایی «بُن‌سای» به کارگردانی علی بهراد منتشر شد؛ فیلمی که با حضور پری‌ناز ایزدیار و ستاره پسیانی در شمال کشور در حال فیلمبرداری است.
طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد طالبان به مهاجران افغانستانی تضمین امنیت داد
مقام وزارت خارجه طالبان با تأکید بر بهبود روابط کابل و تهران گفت که امنیت و اشتغال برای مهاجران بازگشتی فراهم خواهد شد و ورود غیرقانونی به ایران ۹۰ درصد کاهش یافته است.
جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد جزئیات صدور کارت رفاهی ازدواج اعلام شد
بانک مرکزی از آغاز صدور کارت رفاهی ازدواج به‌جای وام نقدی خبر داد؛ زوج‌ها می‌توانند بدون صف و با شرایط قرض‌الحسنه، تسهیلات خود را در قالب کارت جهیزیه دریافت کنند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر