کد خبر: ۶۵۱۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۷

جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی

علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری به صحبت‌های جواد خیابانی واکنش نشان داد.
جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی

به گزارش مخاطب ۲۴: جواد خیابانی و مهدی توتونچی امروز درخصوص اعلام رای پرونده علیرضا بیرانوند صحبت کردند و مدعی شدند او در این پرونده محکوم شده است. بیرانوند دقایقی پیش با انتشار یک استوری به صحبت‌های آنها واکنش نشان داد:

«استاد خیابانی و دیگر مجری محترم!

ساده‌ترین کار دنیا ایراد گرفتن بر دیگران و افراد را به بهانه نقد مورد تعرض قرار دادن است.

انتقاد مطلقاً حق شماست ولی باید مرز بین نقد و هتاکی را مشخص کرد و حداقل انتظاری که می‌رود نباید گفتارتان را به کلمه ناپاکی بیالایید و آلت دست دیگران قرار دهید. رسالت حرفه‌ای شما ایجاب می‌کند فارغ از مسائل شخصی انتقاد کنید و اجازه ندهید قبل از صدور رای پیش‌داوری کنید.

شما مگر تحصیلات حقوقی دارید یا اینکه پرونده را به‌صورت کامل مطالعه کرده‌اید یا در جریان تحقیقات آن هستید؟ این رفتار شما فرافکنی و دخالت در مسائل قضایی است که قطعا حق شکایت برای بنده محفوظ است.

درست است که شما به گمان خودتان مدعی انعکاس بدون سانسور ورزش هستید، اما رسالت رسانه اعم از مجازی و غیر مجازی این است که هتاکی‌ها و بی‌اخلاقی‌ها و فحاشی‌ها را به راحتی بیان نماید و به راحتی پیش داوری نماید؟‌ای‌کاش شما که کتابخوان هستید و استاد دانشگاه، بیشتر این مسائل را رعایت می‌نمودید تا بلکه درس عبرتی برای بنده باشد!

درست است که حقیقت جای خود را به دروغ و تبلیغ داده است، حداقل کمی صبر داشته باش و سعی کن پرده‌ها که برافتاد و حقیقت روشن شد با چشمانی باز قضاوت کنی، نه اینکه به مانند همکار سابقت در شبکه بیگانه جوسازی کنی و در راستای هدفی خاص گام برداری!»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر