کد خبر: ۶۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴

ایران را از خواب غفلت بیدار می‌کنیم

اتحادیه اروپا و ایالات متحده معتقدند که ایران همچنان از امضای توافقی مطلوب که به ادعای آنها از اوایل ماه مارس گذشته بر روی میز است، امتناع می‌کند.
ایران را از خواب غفلت بیدار می‌کنیم

به گزارش مخاطب۲۴ _ امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه روز سه‌شنبه از این که تهران همچنان در غفلت به سر می‌برد و از امضای توافق روی میز برای احیای برجام «امتناع» می‌کند، ابراز تاسف کرد.

ایران را از خواب غفلت بیدار می‌کنیم

یورونیوز نوشت: مکرون که در دیدار با یائیر لاپید، نخست وزیر جدید اسرائیل در کاخ الیزه سخن می‌گفت، افزود: «ایران همچنان از استفاده از فرصتی که برای دستیابی به یک توافق خوب در اختیارش قرار گرفته امتناع می‌ورزد.»

 



او سپس تاکید کرد: «ما در هماهنگی کامل با هم‌پیمانانمان به تلاش پی‌گیرمان را برای این که ایران را به خودش بیاوریم (از غفلت بیرون بیاوریم) ادامه خواهیم داد.»

رئیس جمهوری فرانسه همچنین تصریح کرد: «توافق هسته‌ای برای مهار فعالیت‌های بی‌ثبات کننده ایران کافی نخواهد بود. اما ما باید از این توافق حمایت کنیم، ولی پیش از هر چیز باید منافع امنیتی دوستان خودمان و در راس آن‌ها اسرائیل را در نظر بگیریم و سپس این توافق را از طریق مذاکرات جدی در مورد برنامه موشک‌های بالستیک ایران تکمیل کنیم.»

توصیف «غفلت‌زدگی» ایران پس از آن از سوی رئیس جمهوری فرانسه استفاده شد که مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران و آمریکا با وساطت اتحادیه اروپا پس از توقفی سه ماهه، هفته گذشته در قطر از سرگرفته شد، ولی بار دیگر بدون نتیجه پایان یافت. اتحادیه اروپا و ایالات متحده معتقدند که ایران همچنان از امضای توافقی مطلوب که به ادعای آن‌ها از اوایل ماه مارس گذشته بر روی میز است، امتناع می‌کند.

نخست وزیر اسرائیل نیز در این دیدار گفت: «گاهی اوقات جایگزین دیگری جز نیروی جنگ برای حفظ صلح وجود ندارد.» او افزود: «ایران دائما این توافق هسته‌ای را نقض می‌کند و با پنهان‌کاری به توسعه برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد، جهان باید به این رفتار ایران واکنش نشان دهد.»

در ادامه این دیدار، رئیس جمهوری فرانسه خطاب به نخست وزیر اسرائیل اظهار داشت: «شما می‌دانید که همواره می‌توانید بر روی اهمیت دائمی امنیت اسرائیل برای فرانسه و تعهد همیشگی ما نسبت به تضمین امنیت منطقه حساب کنید.»

مکرون روز سه‌شنبه میزبانی از نخست وزیر جدید اسرائیل در پاریس را در نخستین سفر رسمی او نشان دهنده «روابط استثنایی دو کشور» عنوان کرد و با اشاره به تهاجم نظامی روسیه به اوکراین گفت: «باید به حاکمیت ملی اوکراین و امنیت ملی این کشور احترام گذاشته شود و ما هم باید در کنار این کشور باشیم.»

او گفت: «عادی‌سازی روابط اسرائیل با کشور‌های عربی منطقه ثبات بخش است و من از ادامه این روند ضروری کاملا حمایت می‌کنم و امیدوارم که فرانسه بتواند در این مسیر اسرائیل را همراهی کند.»

رئیس جمهوری فرانسه سپس به مساله منابع گازی موجود در سواحل لبنان و اسرائیل اشاره و تاکید کرد که باید از هر اقدامی که روال جاری میان بیروت و تل‌آویو را در این خصوص «به خطر بیاندازد»، خودداری شود.

مکرون همچنین خاطرنشان کرد که در جریان مذاکرات خود با نخست وزیر اسرائیل درباره مرز‌های دریایی این کشور با لبنان بحث خواهد کرد. رئیس جمهوری فرانسه گفت: «دو کشور علاقه‌مند به دستیابی به توافقی هستند که امکان بهره‌برداری از انرژی را به نفع هر دو ملت فراهم کند.»

لبنان و اسرائیل، دو کشور همسایه که هنوز رسما در وضعیت جنگی قرار دارند، مذاکراتی را در اکتبر ۲۰۲۰ با حمایت واشنگتن برای تعیین مرز‌های دریایی مورد اختلاف خود آغاز کردند تا موانع موجود را بر سر راه استخراج منابع گازی کشف شده در ساحل دریای مدیترانه، برطرف کنند. اما این مذاکرات در ماه مه ۲۰۲۱ به دلیل تشدید اختلاف‌ها به حالت تعلیق درآمد.

یائیر لاپید که چند روز پیش حزب‌الله را به مانع تراشی برای «دستیابی به توافق لبنان و اسرائیل در مورد مرز‌های دریایی» متهم کرده بود، روز سه‌شنبه در پاریس هشدار داد: «اسرائیل با وجود ادامه حملات مکرر، هرگز از موضع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.»

نخست وزیر اسرائیل هشدار داد: «ایران در تلاش است تا حملات تروریستی گسترده‌ای علیه اسرائیلی‌ها انجام دهد. حزب الله نیز بیش از ۱۰۰ هزار موشک دارد که به سمت اسرائیل نشانه رفته است و ما باید به هر حمله آن‌ها واکنش نشان دهیم.»

رئیس جمهوری فرانسه نیز تایید کرد که «تروریسم بار دیگر در ماه‌های اخیر به اسرائیل ضربه سختی زده است.»

منبع : عصر ایران 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها! نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها!
محمد صادق جوادی حصار افزود: نفوذ اسرائیل در حالی در جنگ به ضرر ما شد که در داخل دنبال حذف همدیگر هستیم تا جایگاه و منافع مان دست نخورده بماند.
تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد
سید جلال ساداتیان: در این کشور یک روز تصمیم گرفتند چند هزار افسر کارکشته وزارت اطلاعات را با بهانه‌های واهی در دولت دهم بازنشسته و بازخرید کردند.
به آفریقای جنوبی برگرد! به آفریقای جنوبی برگرد!
ماسک و ترامپ که زمانی «رفیق گرمابه و گلستان» هم بودند، اوایل ماه ژوئن آشکارا با هم اختلاف پیدا کردند. به نظر می‌رسد این اختلاف ناشی از انزجار عمومی ماسک از لایحه «زیبای بزرگ» باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر