کد خبر: ۶۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷

عاشق‌پیشه‌ای متهم به جاسوسی برای ایران

بنا بر گزارش رسانه‌های اسرائیلی یک شهروند ایرانی‌تبار اسرائیلی هفته گذشته به جاسوسی برای تهران از طریق انتقال اطلاعات حساس متهم شده است.
عاشق‌پیشه‌ای متهم به جاسوسی برای ایران

به گزارش مخاطب ۲۴: بنابر کیفرخواست صادره، این مرد در جریان جنگ کنونی اسرائیل با حماس و جنگ ۱۲ روزه اسرائیل و ایران در ماه گذشته، برای ایران جاسوسی کرده است. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا او در ازای این اطلاعات پولی دریافت کرده است یا نه.

این مرد ایرانی‌تبار متهم شده که به یک مامور ایرانی اطلاع داده است که موشک‌های ایرانی در جریان حملات سال ۲۰۲۴ ایران به اسرائیل به پایگاه هوایی «نواتیم» برخورد کرده‌اند. او همچنین در ماه مه سال ۲۰۲۵، یک ماه پیش از آغاز حملات اسرائیل به ایران و آغاز جنگ ۱۲ روزه، به این مامور از تصمیم اسرائیل برای حمله به ایران از جمله حمله تکاوران اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران خبر داده است. او همچنین گفته است که پهپاد‌های اسرائیلی از مسیر جمهوری آذربایجان راهی ایران هستند.

به گفته دادستانی، این مظنون درباره یک ملوان ایرانی که اطلاعاتی را به اسرائیل منتقل می‌کرده نیز به مامور ایرانی گزارش داده است.

بنابر کیفرخواست صادره، این مرد در سال ۱۹۹۹ از ایران به اسرائیل مهاجرت کرده و بیش از ۱۰ سال بعد در جریان سفر به ترکیه تلاش کرده است که با زادگاهش ارتباط برقرار کند. او در این سفر با مراجعه به سفارت ایران در ترکیه امکان و چگونگی سفر به ایران را جویا شده است و با دریافت «اسناد رسمی» از سفارت خارج شده است. ماهیت این اسناد در کیفرخواست عنوان نشده است.

بنابر اعلام دادستانی، او کمی بعد با یک زن ایرانی ساکن ایران وارد رابطه عاشقانه شد و ارتباط این مرد با ماموران ایرانی نیز از طریق همین زن شکل گرفت. در واقع، یک مامور اطلاعاتی ایران طی تماس با این زن، از او خواسته است که ملاقاتی را با مرد مظنون ترتیب دهد.

این مرد ایرانی‌تبار اسرائیلی در سپتامبر ۲۰۲۴ زمانی که برای دیدار با معشوقه خود به ترکیه سفر کرده بود، با دو مامور ایرانی ملاقات کرد و پس از بازگشت به اسرائیل، با یکی از آنها از طریق پیام‌رسان تلگرام در ارتباط بوده است.

بنابر کیفرخواست، این مرد برای به‌دست‌آوردن اطلاعات از دوستی خود با یک مرد اسرائیلی که ظاهرا با چهره‌های دولتی در ارتباط بوده، استفاده کرده است. دوست مظنون با فردی که خود را ملوان ایرانی معرفی کرده و مدعی شده بود که اطلاعاتی برای کمک به اسرائیل دارد، در تماس بوده است. این دوست برای ترجمه مکاتبات خود با این ملوان ایرانی از مظنون کمک خواسته بود. اما، مرد مظنون هویت این ملوان را به مامور ایرانی فاش کرده و اطلاعات ترجمه‌شده را نیز در اختیار او قرار داده بود.

این مظنون همچنین به مامور ایرانی گفته است که در جریان دو حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل در سال ۲۰۲۴، موشک‌های ایران به پایگاه هوایی «نواتیم» برخورد کرده‌اند. اگرچه استنباط این اطلاعات از طریق عکس‌های ماهواره‌ای کاملا شدنی است، اما اسرائیل تمایلی به انتشار رسمی آنها نداشته است.

مظنون در ماه مه سال ۲۰۲۵ به مامور ایرانی گفته است که اسرائیل قصد دارد به ایران حمله کند. او همچنین گفته است که اسرائیل در حال آماده‌سازی عملیات کماندویی و حمله تکاوران به تاسیسات هسته‌ای ایران است.

بنابر کیفرخواست صادره، این متهم به مامور ایرانی اطلاع داده که اسرائیل از طریق جمهوری آذربایجان پهپاد‌هایی را به سوی ایران فرستاده است. با این حال در این کیفرخواست مشخص نشده که آیا اطلاعات منتقل شده دقیق بوده‌اند یا نه.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، این شهروند ایرانی‌تبار اسرائیلی در روز اول ژوئیه بازداشت و در دادگاه منطقه‌ای «لد» به تماس با مامور خارجی و انتقال اطلاعات به دشمن با هدف ضربه زدن به امنیت ملی متهم شده است. این فرد در صورت اثبات اتهامات ممکن است با حکم حبس ابد مواجه باشد.

سرویس امنیت داخلی اسرائیل (شین‌بت) در یک سال گذشته بیش از ۲۰ نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران شناسایی و بازداشت کرده است. به گفته مقامات اسرائیلی، اقدامات ایران برای جذب جاسوس از میان شهروندان اسرائیل تشدید شده و ممکن است در حال حاضر صد‌ها اسرائیلی مشغول فعالیت برای جمهوری اسلامی ایران باشند.

دولت اسرائیل اوایل ماه جاری برای بازداشتن شهروندان از جاسوسی برای ایران یک کارزار تبلیغاتی به راه انداخت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر