کد خبر: ۶۵۰۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸

لهستان برای جنگ با روسیه مهیا می‌شود

نخست وزیر لهستان با تکرار ادعای این کشور درباره تهدید روسیه، به شهروندان لهستانی درباره تشدید این تهدید و حمله از طرف مسکو ظرف دو سال آینده هشدار داد.
لهستان برای جنگ با روسیه مهیا می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴: به نقل از کی‌یف پست، دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان با ادعای تشدید تهدید فزاینده از جانب روسیه، به شهروندان لهستانی هشدار داد تا آمادگی خود را حفظ کنند!

تاسک می‌گوید که لهستان و به طور کلی قاره اروپا باید ظرف دو سال آتی انتظار «تحولات مختلفی» را داشته باشند. این اظهارات پس از هشدار مقام ارشد ناتو درباره آماده شدن احتمالی روسیه و چین برای درگیری در سال ۲۰۲۷ مطرح شده است.

نخست وزیر لهستان پس از دیدار با الکسوس گرینکِویچ، فرمانده عالی متفقین ناتو در اروپا گفت: انتظار اطلاعات دقیقی داشتم و آن را (از گرینکویچ) دریافت کردم و این یعنی براساس تمام ارزیابی‌های ناتو و آمریکا، روسیه و چین تا دو سال آتی، یعنی در سال ۲۰۲۷ خود را برای یک درگیری جهانی مهیا می‌کنند. لهستان و اروپا، در وهله نخست لهستان، باید خود را برای تحولات مختلف ظرف دو سال آینده مهیا کنند.

کشور‌های اروپایی تا حد زیادی تحت رهبری لسهتان و سایر کشور‌های جبهه شرقی ناتو، در پاسخ به درخواست آمریکا برای اقدام مسئولانه‌تر برای تامین امنیت قاره سبز، نسبت به افزایش چشمگیر بودجه دفاعی خود متعهد شده‌اند.

ورشو همچنین در راستای آماده‌سازی برای یک جنگ احتمالی تمام‌عیار، اقداماتی را اتخاذ کرده است که از جمله آنها می‌توان به همگانی‌سازی آموزش‌های نظامی و تدوین طرح‌هایی موجز و ساده برای ارائه دستورالعمل جهت کمک به شهروندان برای بقا در زمان جنگ، اشاره کرد.

برچسب ها: لهستان نخست وزیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر