کد خبر: ۶۴۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶

امباپه دنباله رو رونالدو

کیلیان امباپه مسیری را در پیش گرفته است که پیش از این کریستیانو رونالدو در رئال مادرید طی کرده بود.
امباپه دنباله رو رونالدو

به گزارش مخاطب ۲۴: تاریخ بار دیگر در سانتیاگو برنابئو مسیری آشنا را دنبال می‌کند. سرنوشتی که هواداران رئال مادرید را وادار می‌کند تا گذشته را دوباره زنده کنند و خاطرات شب‌هایی را مرور کنند که هرگز فراموش نمی‌شوند.

رونالدو زمانی به این باشگاه آمد که جوانی پر از رویا بود و شماره‌ای را بر تن کرد که متعلق به خودش نبود: شماره ۹. چون شماره هفت، آن شماره مقدس که بر تن رائول بود، هنوز صاحب داشت. اما او صبورانه منتظر ماند، رشد کرد و جایگاهش را به دست آورد. در فصل دوم، شماره هفت افسانه‌ای به او رسید و تبدیل به نماد عصری فراموش نشدنی شد.

این داستان ناگزیر یادآور ورود رونالدو به رئال مادرید در سال ۲۰۰۹ است. این ستاره پرتغالی که به پوشیدن شماره هفت عادت داشت، در فصل اول نمی‌توانست آن را بپوشد، چون این شماره همچنان متعلق به کاپیتان و نماد این باشگاه، بود. کریستیانو سپس با صبر و عزمی که مختص بزرگان است، شماره ۹ را پذیرفت. حالا این مسیری است که امباپه قصد دارد آن را تکرار کند.

تغییر شماره‌ای که یک دوره را تعریف می‌کند

کریستیانو رونالدو پیش از پیوستن به رئال مادرید در سال ۲۰۰۹، علامت تجاری «CR۹» را در پرتغال ثبت کرده بود، با پیش‌بینی این‌که این شماره را در باشگاه خواهد پوشید. اما این ثبت تنها یک فصل دوام آورد و او سپس به «CR۷» بازگشت، نامی که به پدیده‌ای رسانه‌ای و بازاریابی در سراسر جهان تبدیل شد.

رونالدو در روز اول حضورش در این باشگاه اعتراف کرد: «من شماره هفت را می‌خواستم، اما می‌دانستم که متعلق به بازیکنی افسانه‌ای در این تیم است. نگرانی من انجام شدن درست کار‌ها است، نه شماره. این منم که بازی می‌کنم، نه عددی که پشت پیراهنم است.»

حالا امباپه با همان صبر و عزم در حال پیروی از این مسیر است. او با یک شماره «قرضی» وارد شد، در حالی‌که شماره ۱۰، شماره‌ای آمیخته با جادو و میراث، هنوز بر تن لوکا مودریچ می‌درخشید. اما زمان به او این فرصت را داده است تا شماره‌ای را که با افتخار در تیم ملی بر تن دارد تصاحب کند.

امباپه در آن زمان شماره ۹ را پذیرفت و میراث مودریچ را محترم شمرد و درک کرد که زمان و تاریخ نقش مهمی در این باشگاه دارند. او در روز اول حضورش گفت: «ما قبلاً یک شماره ۱۰ داریم، مودریچ، یک افسانه، برنده توپ طلا و قهرمان همه چیز. افتخار می‌کنم که در رختکن نزدیک او هستم...، چون شماره ۹ و ۱۰ کنار هم هستند! برای من لذت بخش است. اما من بیش از حد به این موضوع اهمیت نمی‌دهم، چون به آنچه پشت سرم نوشته شده است نگاه نمی‌کنم. نگاهم همیشه رو به جلو و به سمت دروازه است.»

رونقی تقریباً بی‌سابقه

این تغییر شماره فقط یک موضوع زیبایی یا عدد نیست. نشانه‌ای است از این که امباپه آماده است تا نقش برجسته‌تری بگیرد، عصری را رهبری کند که به دنبال بازگرداندن رئال مادرید به اوج فوتبال جهان است. در باشگاهی که اعداد داستان می‌گویند، امباپه فقط شماره ۱۰ را به ارث نمی‌برد. او یک میراث را می‌پذیرد و قرار است با این شماره فصلی ماندگار در تاریخ رئال مادرید را بنویسد.

در حالی که انتظار می‌رود این باشگاه به زودی سایت رسمی‌اش را با تغییر شماره به روزرسانی کند، این تغییر آغازگر «عصر امباپه» در رئال مادرید خواهد بود. این اتفاق از نظر ورزشی، احساسی و تجاری اثرگذاری چندبرابری دارد. در بازاریابی قرار است به نماد جهانی پرطرفدارترین باشگاه دنیا تبدیل شود. همسان سازی شماره او در این باشگاه و تیم ملی، تصویر جهانی‌اش را تثبیت می‌کند که موضوعی کلیدی برای بازاریابی و ساختن چهره‌ای نمادین در فوتبال جهان است.

اگر شماره ۹ پیش از این هم برای فروش پیراهن‌ها عددی مهم و معتبر بود، تغییر به شماره ۱۰ به معنای مستقیم به ارث بردن پیراهن مودریچ است، شماره‌ای نمادین در فوتبال. هجوم هواداران رئال مادرید برای خرید پیراهن شماره ۱۰ این ستاره فرانسوی تقریباً قطعی است.

آدیداس با شماره قبلی غرق در تقاضا شد: در عرض چند ساعت، زمان تحویل به بیش از یک ماه و نیم رسید... بنابراین باشگاه رئال مادرید انتظار رونقی بی‌سابقه را دارد، مشابه آنچه با شماره ۹ رخ داد. رئال مادرید در اولین فصل رونالدو با شماره ۹ در ۱۰-۲۰۰۹، پیراهن‌ها را با نرخ ۱۵ عدد در دقیقه فروخت که حدود ۱۷۰ هزار یورو فقط در فروشگاه برنابئو درآمد داشت.

شماره ۱۰ رئال مادرید که حالا به امباپه می‌رسد، پیش از این بر تن خامس رودریگز، مسوت اوزیل، وسلی اسنایدر، روبینیو و لوییس فیگو بوده است. اگر به قرن بیستم بازگردیم، بازیکنانی، چون سیدورف، لادروپ، ساندرو، مارتین واسکز، لوئیس میا، هاجی، سانتی آراگون، پوشکاش و مانوئل ولاسکز این شماره را پوشیده‌اند. حالا نوبت کیلیان امباپه است. این ستاره فرانسوی این چالش را پذیرفته و حالا زمان آن رسیده است تا در زمین پاسخ بدهد.

منبع: مارکا

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.