کد خبر: ۶۴۹۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲

کاخ سفید: به‌دنبال تغییر رژیم در ایران نیستیم

مدیر ارشد واحد مبارزه با تروریسم کاخ سفید گفت که آمریکا به‌دنبال تغییر رژیم در ایران نیست.
کاخ سفید: به‌دنبال تغییر رژیم در ایران نیستیم

مخاطب ۲۴- سباستین گورکا، مدیر ارشد واحد مبارزه با تروریسم کاخ سفید اظهار کرد که آمریکا به‌دنبال تغییر رژیم در ایران نیست.

گورکا در ابتدا مدعی شد که از آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ در ژانویه سال جاری، نیرو‌های آمریکایی ۲۵۰ شبه‌نظامی افراطی شامل تقریباً نیمی از افرادی که «اهداف ارزشمند» محسوب می‌شوند را حذف کرده‌اند!

وی در گفت‌و‌گو با اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» گفت که بلافاصله پس از مراسم تحلیف ترامپ، به وی اطلاع داده شد که اطلاعات آمریکا یکی از پیکارجویان داعش که به طور آزادانه در مجموعه‌ای در سومالی فعالیت می‌کند را برای حدود ۱۸ ماه به دقت زیر نظر داشته است.

به گفته وی، «ترامپ بلافاصله خودکارش را برداشت و فرمان اجرایی اقدام علیه این فرد را امضا کرد. کمتر از ۳۰ ساعت بعد، به همراه مشاور امنیت ملی و اعضای تیمم در اتاق وضعیت روی نمایشگری بزرگ در حال تماشای قدم زدن آن عضو داعش بودیم و سپس سوژه به خاکستر تبدیل شد»!

به ادعای وی، «آمریکا دقیق‌ترین زیرساخت ضدتروریستی را در جهان ایجاد کرده و تنها با چند سرنخ الکترونیکی، هر هدفی قابل شناسایی و حذف است. ما اگر جزئیات تلفن همراه هدف را داشته باشیم، اساساً قادریم او را ظرف ۷۲ ساعت در هر کجای دنیا بکشیم»!

وی همچنین در بخشی دیگر، با اشاره به تجاوز آمریکا ماه گذشته آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد که «واشنگتن به‌دنبال تغییر رژیم در ایران نیست.»

با این حال، وی اضافه کرد که راهبرد کاخ سفید در قبال ایران همچنان «فشار حداکثری» است. ترامپ حتی پس از تجاوز اخیر علیه ایران، مدعی شده که همچنان خواستار مذاکره با تهران است و در عین حال، همچنان از سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری دست برنداشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر