کد خبر: ۶۴۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴

ویتکاف به خاورمیانه می آید

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا از سفر قریب‌الوقوع فرستاده ویژه رئیس‌جمهور این کشور به منطقه غرب آسیا خبر داد.
ویتکاف به خاورمیانه می آید

به گزارش مخاطب ۲۴: «تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه، در طول نشست خبری خود، از سفر قریب‌الوقوع «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا خبر داد.

به گفته بروس، هدف از سفر ویتکاف، دریافت «به‌روز‌رسانی» درباره مذاکرات جاری آتش‌بس در غزه است.

از طرفی، «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» به نقل از یک مقام آمریکایی و اسرائیلی گزارش کرد: «انتظار می‌رود ویتکاف ابتدا برای جلساتی به اروپا سفر کند و در آنجا منتظر به‌روزرسانی در مورد مذاکرات آتش‌بس غزه باشد. به گفته یک منبع آمریکایی و یک منبع اسرائیلی آشنا با جزئیات، اگر پیشرفت لازم حاصل شود، او تا پایان هفته به دوحه سفر خواهد کرد.».

اما به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، سفر ویتکاف به منطقه قطعی است و هدف او «پیوستن به تلاش‌ها برای رسیدن به آتش‌بس در غزه و توافق تبادل اسرا است.»

بروس همچنین گفت: «حماس باید تسلیم شود و سلاح خود را زمین بگذارد و همه اسرا را آزاد کند. اما وزیر امور خارجه روبیو به من گفت که یکی از انتظارات آمریکا از سفر ویتکاف به منطقه، آزادی برخی از اسرا است.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که فشار بین‌المللی برای توقف جنگ در غزه و پایان دادن به محاصره این منطقه افزایش یافته است.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به‌طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت انفجار بمب در پاکستان جان ۶ نظامی را گرفت
یک بمب خودرو نیرو‌های امنیتی پاکستان را در منطقه کرم هدف گرفت؛ در این حمله ۶ نفر کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر