کد خبر: ۶۴۸۶۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱

مدافع ایرانی در تیم روس‌ها

باشگاه اخمت گروژنی روسیه توانست رضایت‌نامه مدافع جوان گل‌گهر سیرجان را دریافت کند.
مدافع ایرانی در تیم روس‌ها

به گزارش مخاطب ۲۴: محمدمهدی زارع پس از فصل درخشانی که همراه با گل‌گهر سیرجان پشت سر گذاشت و عملکردش موجب شد به تیم ملی هم دعوت شود، حالا به جمع لژیونر‌های فوتبال ایران پیوست و با باشگاه اخمت گروژنی روسیه قرارداد بلند مدت بست.

این مدافع ۲۲ ساله پس از پیشرفت در آکادمی استقلال و عدم انجام بازی برای تیم بزرگسالان این باشگاه، راهی پارس جنوبی جم شد و دو فصل قبل ۱۵ بازی در لیگ دسته اول برای این تیم انجام داد و دو گل به ثمر رساند و در دو دیدار جام حذفی هم یک گل زد که این نمایش موجب شد راهی گل‌گهر سیرجان شود و فرصت خودنمایی در لیگ برتر را پیدا کند که پس از یک‌سال سرنوشت او کاملا تغییر کرد و لژیونر شد.

زارع در فصل اخیر یکی از عوامل موثر در برای ثبت عنوان بهترین خط دفاعی لیگ برتر برای گل‌گهر سیرجان بود که در ۲۳ مسابقه لیگ و دو دیدار جام حذفی به میدان رفت، اما علی‌رغم اینکه با این باشگاه قرارداد داشت و از سوی دیگر پیشنهاد‌های جالب توجهی از استقلال و پرسپولیس به دستش رسیده بود، تصمیم گرفت به اخمت گروژنی روسیه برود.

این مدافع که سابقه دعوت به تیم فوتبال امید و تیم ملی بزرگسالان ایران هم دارد، دقایقی قبل از سوی باشگاه اخمت گروژنی روسیه رونمایی شد تا امید‌های گل‌گهر سیرجان برای حفظ این بازیکن کلیدی از بین برود و از سوی دیگر سرخابی‌ها نیز در جذب او ناکام بمانند.

باشگاه اخمت گروژنی که اخیرا عثمان اندونگ، مدافع سنگالی و فصل قبل گل‌گهر سیرجان را به خدمت گرفته بود، حالا هم‌تیمی و هم‌بازی او در سال گذشته را هم به خدمت گرفت و رسما او را معرفی کرد تا زوج این دو نفر حالا در لیگ برتر روسیه شکل بگیرد.

رسانه باشگاه اخمت گروژنی اعلام کرده با این مدافع جوان ایرانی قراردادی به مدت چهار سال امضاء کردند و منتظر درخشش او در ترکیب این تیم هستند.

منبع: ورزش ۳

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
اولین عکس از بیرانوند در سربازی! اولین عکس از بیرانوند در سربازی!
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور صبح امروز ۴ آبان راهی محل سربازی خود شد و به پادگان نظامی محل خدمتش رفت.