کد خبر: ۶۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸

حمایت از تولید و اشتغال در مناطق روستایی از اولویت‌های پست‌بانک ایران

غلامرضا مرحبا نماینده مردم آستارا و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پست بانک ایران با توسعه باجه‌های بانکی روستایی بزرگترین شبکه بانکی را با همکاری بخش خصوصی درکشور دارد، گفت: پست‌بانک ایران در عرصه کنونی در جایگاهی ایستاده است که با بیش از شش هزار باجه بانکی روستایی در این مناطق، خدمات متنوع پولی و مالی به مردم این مناطق ارائه می‌دهد.
حمایت از تولید و اشتغال در مناطق روستایی از اولویت‌های پست‌بانک ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران_ مرحبا نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در دیدار با حسین محمدی معاون مالی و سرمایه‌گذاری بانک با تاکید بر اینکه پست بانک ایران نقش بزرگی در ایجاد اشتغال و خلق فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی ایفا می‌کند، ادامه داد: حمایت از تولید و اشتغال در این مناطق از اولویت‌های پست‌بانک ایران است و آمار‌های ارائه شده نشان می‌دهد که تا پایان سال ۱۴۰۰ پست بانک ایران توانسته در این مناطق بیش از ۴۳ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کند و در کنار آن، کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و بهبود فضای زیست مردم نیز با گسترش ابزار‌های پرداخت مدرن و افزایش تراکنش‌های آنلاین، از آثار اقتصادی و اجتماعی حضور این بانک در مناطق روستایی و محروم از خدمات بانکی است.

حمایت از تولید و اشتغال در مناطق روستایی از اولویت‌های پست‌بانک ایران

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پست بانک ایران باید خدمات بانکی متنوع تری برای روستاییان ایجاد کنید تا جذابیت حضور پست بانک در این مناطق بیشتر شود و در این مناطق از یک بانک تجاری در شهر کمتر نباشد تا روستاییان برای همان یک خدمت متفاوت به پست بانک ایران مراجعه نکنند.

مرحبا با تاکید بر اینکه مهمترین دلیل حضور پست بانک محرومیت زدایی از روستا‌ها و ایجاد عدالت اجتماعی در این مناطق است، گفت: ایجاد باجه‌های بانکی روستایی و دریافت مجوز از بانک مرکزی نشان می‌دهد که دولت عزم راسخی برای محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال در سطح کشور دارد و وجود شعبه بانک در مناطق محروم علاوه بر اینکه از مهاجرت روستاییان جلوگیری می‌کند بر رونق اقتصادی و اجتماعی منطقه نیز تاثیر مستقیم دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره بر اینکه پست بانک ایران به عنوان بانک توسعه‌ای، تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکنون توانسته با اعطای تسهیلات از استارت آپ‌ها، فین تک‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در جهت اهداف کلان توسعه‌ای کشور حمایت کند، تصریح کرد: تسهیلات پرداختی به شرکت‌های فعال در حوزه تخصصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان می‌دهد که پست بانک ایران فقط در سال گذشته، ۶۱۷ فقره تسهیلات به مبلغ ۷,۱۱۳ میلیارد ریال به این شرکت‌ها اعطا کرده و دریافت مجوز پرداخت وام وجوه اداره شده بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از گام‌های بلند این بانک برای حمایت شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: رشد و توسعه، مبارزه با فساد و شفاف سازی تمام امور جاری با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و جوانان فعال در این عرصه محقق می‌شود و پرداخت این تسهیلات می‌تواند نقش بزرگی در گسترش تحقیقات این شرکت‌ها داشته تا بتوانیم از توان آن‌ها برای قرارگیری کشور در مسیر توسعه بهره ببریم.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پست بانک ایران طی سه سال گذشته از بانکی زیان‌ده و مشمول قانون ۱۴۱ تجارت به بانکی سودده تبدیل شده است و تداوم این سودآوری برای سال جاری نیز پیش بینی می‌شود، گفت: پست بانک ایران از سال ۹۸ برنامه ریزی مدونی برای سوددهی داشته است و در نتیجه اجرای برنامه پست بانک ایران در عرصه سودآوری و سهم بانک از صنعت بانکی در جایگاه خوبی ایستاده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر