کد خبر: ۶۴۷۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۴

سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست!

یک مداح معروف جریان انقلاب اسلامی در یک جلسه مداحی و عزاداری در اوج سینه‌زنی می‌گوید: بر سر در حوزه علمیه‌ی قم بنویسید سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست!
سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست!

به گزارش مخاطب ۲۴: یک مداح در یک جلسه عظیم و در اوج سینه‌زنی می‌گوید: بر سر در حوزه علمیه‌ی قم بنویسید سگ حیدر بشوید شیخ شدن لازم نیست؟!

این سخن قبل از آنکه توهین به حوزه علمیه‌ی قم باشد در وهله اول توهین به امیرالمؤمنین علی (ع) است! در این جمله یک دنیا جهالت و توهین به مکتب اهل بیت (ع) نهفته است.

حوزه‌های علمیه از عصر ائمه اطهار و زمان امام صادق (ع) و امام باقر (ع) بر اساس هدایت بشر و تبیین حقایق قرآن و عترت پایه گذاری شدند و علمای بزرگ اسلام در طول ۱۲۰۰ سال چه زحماتی را متحمل شدند تا همین فرمایشات نورانی و گهربار اهل بیت را به مردم منتقل کنند، آنوقت آن مداح با این سخن شرم آورش در حقیقت می‌گوید ما را به این سخنان اهل بیت نیازی نیست و شما هم نمی‌خواهید سال‌ها زحمت بکشید و درس بخوانید و حقیقت دین را بفهمید، همینقدر که بگویید سگ حیدر هستم خوب است! آیا این حرف‌ها مسخ دین و آئین نیست!

به نظرم بزرگان حوزه‌ها و مخصوصاً حوزه علمیه قم از کنار این حرف‌های جاهلانه به راحتی نگذرند، امام صادق (ع) در زیارت اربعین می‌فرمایند: «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله» امام حسین (ع) خون مهجه‌ی قلبش را در راه خدا بذل و بخشش نمود تا بندگان خدا را از جهالت و نادانی و حیرت ضلالت نجات بدهد.

فرهنگ امام حسین (ع) مبارزه با جهالت است، آن وقت یک مداح این چنین بگوید؟ اگر در مقابل این سخنان بیهوده موضع گیری نشود حوزه‌های علمیه در انجام رسالت دینی و مذهبی خود لطمه می‌بینند.

از دوران قدیم به یاد دارم که در مجالس امام حسین (ع) اصل برنامه با منبری‌ها بود و مداحان بطور مختصر قبل از منبر مداحی می‌کردند ولی الآن در غالب جلسات این روحانیون هستند که پیش منبری مداحان شده‌اند و بعضی هیئات هم صرفاً به مداحان بسنده می‌کنند.

بالاخره برای این وضع فکری باید کرد، چطور یک نفر تا دروس حداقلی را در حوزه‌ها طی نکرده باشد نمی‌تواند روحانی و معمم شود، برای مداحان هم باید نظم و نظامی ایجاد کنند، به لحاظ محتوایی شعر و ادبیات آنها را قوی کنند و سطح فکر و اندیشه‌ی آنان را بالا ببرند، حداقل آنها را ملزم کنند مقاتل صحیح را بخوانند و از خود چیزی نگویند و البته مداحی، چون مانند آواز خوانی یک رشته هنری است و با صوت و نغمات همراه است برای آن هم از اساتید فن استفاده کنند، گرچه با وجود هزاران مداح در جامعه بنظر می‌رسد یک رشته مستقل حوزوی و یا دانشگاهی در دانشکده الهیات برای آن پیش بینی شود و افراد حداقل چهار سال آموزش‌های علمی و عملی لازم را فرا بگیرند.

به هر حال این توهین به مکتب اهل بیت و حوزه علمیه قم در یک مجلس کوچک و دورافتاده نبوده، بلکه در یک جلسه عظیم چند هزار نفری و فیلم و کلیپ آن هم در فضای مجازی مرتب دیده می‌شود و شایسته است در مقابل این انحراف و گمراهی امر بمعروف و نهی از منکر شود

منبع: اطلاعات

برچسب ها: حوزه علمیه مداح
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد! وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد!
شواهد جدید و بی‌سابقه مریخ نورد استقامت از وجود حیات در سیاره مریخ خبر می‌دهد؛ آیا بشر در آستانه بزرگ‌ترین کشف تاریخ خود قرار گرفته است؟
سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور
مسعود پزشکیان در این سخنرانی گفت: بعضی از مدارس بجای نخبه پروری، آدم‌های تک بعدی و مغرور تربیت می‌کنند. ویدئوی اظهارات رئیس جمهور را ببینید.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر