کد خبر: ۶۴۷۴۴
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶

جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد

عاطفه حاذق، وکیل مدافع تتلو، اعلام کرد که ۲ درخواست حقوقی به‌منظور توقف اجرای حکم اعدام و بررسی مجدد پرونده مطرح شده است، درخواست عفو خاص و عام ثبت‌شده و در حال بررسی در کمیسیون عفو است. وی افزود: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ هنوز باز است و موافقتی صورت نگرفته است. همچنین طبق اعلام وکیل، وضعیت پزشکی موکل توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.
جزییاتی جدید از پرونده تتلو منتشر شد

مخاطب۲۴- تتلو پس از بازداشت در مرز با احکامی از جمله حبس و اعدام مواجه شد. قوه قضائیه اعلام کرده است که خبر اجرای قریب‌الوقوع حکم اعدام صحت ندارد و وکلیش هم می‌گوید؛ پرونده در مرحله بررسی عفو است.

بیشتر بخوانید

امیرحسین مقصودلو، مشهور به تتلو، خواننده‌ای با فعالیت در سبک موسیقی رپ و با انتشار آهنگ‌های زیرزمینی شناخته شد. مقصودلو پس از مهاجرت به خارج از کشور، با فعالیت‌های جنجالی‌اش در شبکه‌های اجتماعی و انتشار محتوا‌های خلاف عرف، بار‌ها واکنش‌های اجتماعی و قضائی به همراه داشت.

بازداشت و بازگشت به ایران

مقصودلو، پس از چند سال اقامت در ترکیه، در تاریخ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ توسط پلیس این کشور در مرز بازرگان دستگیر و به مقامات ایرانی تحویل داده شد و با دستور مقام قضائی بازداشت شد. بلافاصله پس از ورود به کشور، تفهیم اتهام صورت گرفت و متهم جهت ادامه تحقیقات در اختیار ضابط قضائی قرار گرفت.

شکایات و اتهامات مطرح‌شده

براساس گزارش‌های منتشرشده، علیه مقصودلو شکایت‌های متعددی در مراجع قضائی به ثبت رسیده که عمدتاً از سوی نوجوانان زیر ۱۸ سال و خانواده‌های آنها مطرح شده است.

اتهامات مطرح‌شده علیه وی شامل تشویق به فساد و فحشاء و فراهم کردن شرایط آن، دایر کردن و تبلیغ سایت‌های قمار و شرط‌بندی، انتشار محتوا‌های مستهجن در قالب موزیک و ویدئو، تحریک و دعوت مخاطبان به ارتکاب جرایم منافی عفت، مصرف و تبلیغ مواد مخدر، فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور، فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر با شرع اسلام است.

روند رسیدگی قضائی

نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات تتلو در ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی افشاری برگزار شد. در این جلسه، نماینده دادستان کیفرخواست را قرائت کرد. به گفته نماینده دادستان، مقصودلو در سال‌های ۸۶.۹۲ و ۹۵ نیز در داخل کشور بازداشت شده بود و در سال‌های بعد به گرجستان و سپس ترکیه مهاجرت کرده بود.

در جلسات بعدی دادگاه، قاضی افشاری از متهم خواست تا به دفاع از خود بپردازد. مقصودلو در بخشی از دفاعیات خود برخی اقداماتش را اشتباه دانست و اظهار داشت که آموزش مناسبی ندیده است. در خصوص تبلیغ سایت شرط‌بندی نیز ادعا کرد تنها تبلیغ‌کننده بوده و مالکیتی در سایت‌ها نداشته است.

احکام صادره و پیگیری‌های قانونی

در مجموع، امیرحسین مقصودلو ۲ پرونده مجزا در دستگاه قضائی دارد.

پرونده اول: اتهام تشویق به فساد و فحشاء که در دادگاه انقلاب تهران به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر نیز تأیید و به اجرای احکام ارسال شده است.

پرونده دوم: اتهام توهین به مقدسات که در دادگاه کیفری یک استان تهران ابتدا به ۵ سال حبس محکوم شد، اما با فرجام‌خواهی دادستانی، حکم به دیوان عالی کشور ارجاع شد. دیوان عالی، رأی صادره را نقض و پرونده را به شعبه هم‌عرض (شعبه ۶ دادگاه کیفری یک) فرستاد. این شعبه در نهایت با استناد به ماده ۲۶۲ قانون مجازات اسلامی و ماده ۵۱۴ قانون مجازات اسلامی، حکم اعدام برای متهم صادر کرد. این حکم نیز مورد فرجام‌خواهی تتلو قرار گرفت.

وضعیت کنونی در زندان

مقصودلو هم‌اکنون در زندان به سر می‌برد. طبق اعلام رسمی قوه قضائیه، وی نه تنها مشمول هیچ‌گونه تسهیلات خاصی در زندان نشده، بلکه به دلیل برخی رفتار‌های خلاف مقررات، با تنبیهات انضباطی نیز مواجه شده است.

اداره کل زندان‌های استان تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود، تمامی ملاقات‌های وی با خانواده طبق ضوابط قانونی صورت گرفته و ادعا‌های برخی درباره محرومیت از ملاقات یا درخواست ملاقات با مقامات، صحت ندارد.

وضعیت درمانی

در خردادماه ۱۴۰۴، مقصودلو به دلیل مسمومیت به یکی از مراکز درمانی تهران منتقل و پس از درمان، مجدداً به زندان بازگردانده شد. براساس اعلام رسمی، وضعیت عمومی وی مساعد گزارش شده است.

آخرین وضعیت حکم اعدام

در تیرماه ۱۴۰۴، سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که حکم اعدام صادره از سوی شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران، پس از بررسی در دیوان عالی کشور تأیید و برای اجرا به دادگاه اعلام شده است. با این حال، طبق قانون، اجرای حکم منوط به بررسی درخواست‌های حقوقی ثبت‌شده و تصمیم نهایی مراجع ذی‌صلاح است.

پیگیری‌های حقوقی توسط وکلا

عاطفه حاذق، وکیل مدافع تتلو، اعلام کرد که ۲ درخواست حقوقی به‌منظور توقف اجرای حکم اعدام و بررسی مجدد پرونده مطرح شده است، درخواست عفو خاص و عام ثبت‌شده و در حال بررسی در کمیسیون عفو است.

وی افزود: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ هنوز باز است و موافقتی صورت نگرفته است. همچنین طبق اعلام وکیل، وضعیت پزشکی موکل توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.

مجید نقشی، وکیل پایه یک دادگستری و دیگر وکیل پرونده امیرحسین مقصودلو، هم در مصاحبه‌ای اعلام کرد: پرونده و حکم اعدام صادرشده برای تتلو در مرحله اجرا ثبت شده، اما این به معنای اجرای حکم نیست. امکان تغییر حکم اعدام وجود دارد و در حال پیگیری درخواست عفو و دیگر اقدامات مربوط به وی هستند.

نقشی تأکید می‌کند که تاکنون هیچ شاکی خصوصی علیه تتلو نبوده و فقط مدعی‌العموم شاکی است. همچنین آنها امیدوارند حکم تغییر کند. از سوی دیگر، اختلالات روانی تتلو که قبلاً تأیید شده و در این مدت تشدید شده، توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است تا اگر شدت آن به حدی باشد که حکم را نقض کند، نظر قطعی اعلام شود.

وی درباره اظهارنظر‌های خواهر تتلو اضافه کرد: این دیدگاه‌ها بیشتر عاطفی است و باید به نگرانی‌های خواهرانه او احترام گذاشت.

نقشی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر امیر تتلو یک سال و ۸ ماه است که در زندان است و در این مدت حسابی بی‌قرار شده و در تماس‌هایی که با ما می‌گیرد حالش بد و بی‌تاب است؛ موکلم بعد از اقدام خودکشی اخیرش از یک روز مرخصی هم نتوانست استفاده کند و مراقبت‌های درمانی پس از خودکشی را هم در زندان دریافت کرده است.

قوه قضائیه هم روز‌های اخیر اعلام کرد: خبر اجرای قریب‌الوقوع حکم تتلو صحت ندارد و پرونده فرایند حقوقی و قضائی خودش را طبق قانون طی می‌کند و هیچ اتفاق جدیدی در جریان رسیدگی به این پرونده رخ نداده است و اخبار منتشر شده در خصوص ارسال پرونده به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد.

برچسب ها: امیر تتلو
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.