کد خبر: ۶۴۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۷

آیا جنگ ما را ۵۰ سال جلو انداخت؟

قبل از این، برای سال‌ها عادت کرده بودیم برخی مسوولان درباره آثار مثبت تحریم صحبت کنند. بعید نیست به زودی شاهد مسابقه آنها در سخن گفتن درباره فواید جنگ ۱۲ روزه باشیم و اینکه ما را ۵۰ سال که سهل است ۵۰۰ سال به جلو برده.
آیا جنگ ما را ۵۰ سال جلو انداخت؟

به گزارش مخاطب ۲۴: محمد باقر قالیباف رئیس ۶۴ ساله مجلس به تازگی گفته است: "اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت که بفهمیم کار را چگونه پیش ببریم، درست گفته‌ایم. "

چند سوال و نکته:

آیا حتما باید جنگ می‌شد تا آقای قالیباف و "ما " که ایشان می‌گویند "بفهمند کار را چگونه باید پیش برد"؟ پس قبل از جنگ، این همه مدت چه می‌کردید و چه می‌کردند؟ چرا آن زمان نفهمیدند؟

پس این همه سازمان و کارمند و بودجه و کارشناس و مقام ارشد و غیرارشد برای چیست؟ مگر برای این نیست که قبل از جنگ، باید" بفهمیم کار را چگونه پیش ببریم"....

آیا حتما باید اول اسرائیل، حمله می‌کرد؛ فرماندهان را هدف می‌گرفت؛ غیرنظامیان شهید می‌شدند؛ خانه‌ها خراب می‌شدند؛ ۸۵ میلیون نفر نگران می‌شدند؛ تهران تخلیه می‌شد؛ به درآمد و کسب و کار و اقتصاد و در یک کلام به زندگی مردم ضربه وارد می‌شد تا آقای قالیباف و "ما" بفهمند کار را چگونه پیش ببرند؟ پس همه این مدت چه می‌کردید آقای قالیباف و "ما"یی که نمی‌دانیم کیست.

آقای قالیباف، آیا جنگ، ما را ۵۰ سال جلو انداخت؟

تصویر کنیم سیل و زلزله مرگباری رخ دهد و بعد از آن مقام مسوول بگوید سیل و زلزله رخ داد تا "ما بفهمیم کار را چگونه پیش ببریم".

این مسیر خطرناک و پرهزینه‌ای است برای اینکه بفهمیم کار را چگونه پیش ببریم. با این نگاه، منافع کشور را نابود خواهیم کرد.

آقای قالیباف گفته‌اند: " اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت که بفهمیم کار را چگونه پیش ببریم، درست گفته‌ایم. "

یعنی الان باید ممنون باشیم که این جنگ رخ داد یا خوشحال باشیم؟ به نظر می‌رسد آقای قالیباف هنوز متوجه جنگ و آثار خسارت بار آن نشده‌اند. آیا واقعا جنگ ۵۰ سال ما را جلو انداخت؟ نیم قرن؟ در کدام حوزه؟ در اقتصاد یا سیاست؟ آقای قالیباف شما در این شهر زندگی می‌کنید آیا متوجه وضعیت اقتصاد و معیشت مردم نیستید؟ از کدام ۵۰ سال جلو رفتن صحبت می‌کنید؟ این ۵۰ سال از کجا آمده؟ با کدام متر و معیار؟ با کدام محاسبه این ۵۰ سال به دست آمده؟ چرا ۱۰ سال نه؟ چرا ۱۰۰ سال نه؟ آیا اعداد معنی دارند؟

قبل از این، برای سال‌ها عادت کرده بودیم برخی مسوولان درباره آثار مثبت تحریم صحبت کنند. بعید نیست به زودی شاهد مسابقه آنها در سخن گفتن درباره فواید جنگ ۱۲ روزه باشیم و اینکه ما را ۵۰ سال که سهل است ۵۰۰ سال به جلو برده.

منبع: عصر ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی نگرانی اسرائیل از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکا به عربستان سعودی
مقامات اسرائیلی نسبت به احتمال فروش جنگنده‌های اف‌۳۵ آمریکا به عربستان سعودی ابراز نگرانی کرده و می‌گویند این اقدام می‌تواند برتری نظامی تل‌آویو در منطقه را تهدید کند.
بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه بن‌بست در مذاکرات آمریکا و اسرائیل درباره غزه
منابع صهیونیستی اعلام کردند گفت‌و‌گو‌های واشنگتن و تل‌آویو برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه متوقف شده و اسرائیل قدرت‌یابی اخیر حماس را مانع پیشرفت مذاکرات می‌داند.
عارف به روسیه سفر می‌کند عارف به روسیه سفر می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای فردا به روسیه سفر می‌کند و با مقامات کشور‌ها دیدار خواهد داشت.
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر