کد خبر: ۶۴۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱

دعوت از صدیقی برای نماز جمعه، خطایی استراتژیک

وحید جلیلی در تلوزیون کشور را به آغل تشبیه می‌کند و جز از دلسوزان کشور و ملت، صدا از کسی در نمی‌آید! این رفتار‌ها نه تنها درست نیست بلکه خطرناک است. دستمزد ایستادگی ملت را نباید با میدان دادن به امثال وحید جلیلی و کاظم صدیقی داد.
دعوت از صدیقی برای نماز جمعه، خطایی استراتژیک

به گزارش مخاطب ۲۴: واکنش‌ها به حضور مجدد کاظم صدیقی پشت تریبون نماز جمعه تهران همچنان ادامه دارد. ستاره صبح در گفت‌و‌گو با غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده پیشین مجلس به بررسی این موضوع پرداخته که در ادامه می‌خوانید:

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی با اشاره به نادیده گرفته شدن اراده و خواست اکثریت در صدا و سیما و تریبون‌های نماز جمعه گفت: دو حوزه در کشور وجود دارد که بود و نبود آنها از بروز خسارت و ضربه به نظام جلوگیری می‌کند. یکی برنامه‌های صدا و سیما است که گویی هر کسی را که بهتر بتواند مردم را دلسرد کند به عنوان کارشناس و مجری در آن مجموعه جذب می‌کنند! و دیگری تریبون‌های نماز جمعه که انگار خون به دل کردن مردم به جمعه خونین می‌ماند.

وی ضمن تقدیر از موضع گیری جامعه در جنگ ۱۲ روزه، افزود: بعد از این همه رشادت و ایستادگی مردم و پایبندی ملت به کشور و حفظ نظام، چرا به موشک‌ها می‌بالیم؟! به مردم افتخار کنیم. ما هم سرمان به خاطر موشک داشتن بلند است، چون معلوم شد دستمان خالی نیست، ولی کار اصلی را ملت انجام داد. در آن ۱۲ روز که معلوم نبود چی زمانی آتش بس شود این ملت پای نظام ایستادند و دشمن را شادمان نکردند.

این کارشناس و فعال سیاسی در ادامه یادآور شد: جواب ایستادگی مردم دعوت از اقای صدیقی برای ادای خطبه‌های نماز جمعه تهران است؟ چطور می‌توان این دهن کجی به ملت را توجیه کرد؟! حضور صدیقی در نماز جمعه چه تعریفی دارد؟! طی دو روزی که این خبر اعلام شده بود واکنش مردم در فضای مجازی نشان داد که چقدر از این اقدام نسنجیده ناراضی‌اند.

وی در این رابطه اظهار داشت: تصمیم گیری‌های عجیب و غلطی ما را دچار ابهام می‌کند، چرا که مشخص نیست قدرت کجا متمرکز است؟ خوشبینانه‌ترین تحلیل این است که عده‌ای ناآگاه و نادان، ناخواسته در زمین دشمن بازی می‌کنند. اسرائیل برای ناراضی کردن مردم و تحریک جامعه برای اعتراض، ایران را بمباران کرد ولی وقتی متوجه شد از این مسیر نتیجه نمی‌گیرد بعد از ۱۲ روز حملاتش را متوقف کرد. حضور صدیقی پشت تریبون نماز جمعه موجب نارضایتی مردم می‌شود.

نماینده پیشین مجلس با انتقاد از حضور کاظم صدیقی پشت تریبون نماز جمعه تهران گفت: با توجه به پرونده فساد فرزندان و عروس وی و همچنین نقش خود ایشان در ماجرای زمین حوزه علمیه نباید با دعوت از وی به مردم دهن کجی شود. ایشان در دفترخانه حاضر شده و اسناد زمین را امضا کرده بود، از این رو نمی‌توان نقش ایشان در این ماجرا را کتمان کرد. مواردی از این دست بسیار دیده می‌شود، وحید جلیلی در تلوزیون کشور را به آغل تشبیه می‌کند و جز از دلسوزان کشور و ملت، صدا از کسی در نمی‌آید! این رفتار‌ها نه تنها درست نیست بلکه خطرناک است. دستمزد ایستادگی ملت را نباید با میدان دادن به امثال وحید جلیلی و کاظم صدیقی داد.

وی اضافه کرد: پیمان جبلی صدا و سیمای ملی را به تلوزیون یک گروه و نگاه خاص تبدیل کرده است. درخواست ما عزل آقای جبلی و پاسخ‌گویی آقای علی اکبری در ستاد نماز جمعه است. مگر آقای صدیقی درباره چه چیزی صحبت می‌کنند که دیگر علما و ائمه جمعه از بیان آن عاجزند؟! آیا نمازگزاران و مخاطبان خطبه‌های ایشان می‌توانند نکات اخلاقی وی درباره تربیت فرزند، فساد نکردن و عدم ورود مال حرام به زندگی را از ایشان بپذیرند؟! دعوت از صدیقی برای ادای خطبه‌های نماز جمعه خطایی استراتژیک است.

جعفرزاده ایمن آبادی با یادآوری جبهه گیری عموم اصولگرایان نسبت به تندرو‌ها گفت: به جرات می‌توانم بگویم این جریان تندرو که با حرص به دنبال تسخیر صدا و سیما، تریبون‌های نماز جمعه و رسانه‌ها است، اصولگرایی نیست. دوسستان اصولگرای ما از دست این طیف در عذاب هستند. شاخه‌ای از جریان اصولگرایی به قدرت رسید و منحرف شد. این انحراف منجر شده آنها دانسته یا ندانسته در زمین دشمنان نظام بازی کنند. کارشناسانی که در برنامه‌های صدا و سیما دروغ یا خرافات را ترویج می‌دهند، دوست ملت و کشور نیستند، چون به راحتی بهانه به دست دشمن می‌دهند و برای نظام هزینه تراشی می‌کنند.

وی افزود: وقتی ما نوجوان و جوان بودیم عشقمان این بود که روز جمعه در نماز جمعه حاضر بشویم و چیزی بشنویم که آگاهی ما را بالا ببرد. محال بود به خانه برسیم و تلوزیون را روشن نکنیم و اخبار را نشنویم. دقت کنید که کدام جریان تلوزیون و نماز جمعه را از خانواده ایرانی گرفت؟ مگر نتیجه همان نیست که دشمن می‌خواست؟ دشمن این کار را با جنگ می‌کند ولی در داخل عده‌ای همان کاری که دشمن می‌خواست را با تصمیمات غلط انجام دادند. کاری که تندرو‌ها در داخل انجام داده و می‌دهند را هیچ بمب افکن آمریکایی نمی‌کند!

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در رابطه با هزینه تراشی برخی از مجموعه‌ها برای کشور و ملت، گفت: این کار روندی از خنثی سازی مردمی است، مردم کنار گذاشته شده‌اند. مردم نمی‌دانند اگر در انتخابات شرکت کنند تصمیم گیرنده خواهند بود یا نه؟ اقدامات تندرو‌ها در مسیر ناامید کردن مردم است. کارشناسی که در برنامه صدا و سیما می‌گوید: "حضرت زهرا دستمالی را تکان داد و هلیکوپتر افتاد" چه درسی به فرزندان باهوش ایران می‌دهد؟ چطور انتظار داریم جوان با این روایت‌ها از دین دلزده نشود؟ چطور خانواده‌ها فرزندان خود را برای دیدن برنامه‌های صدا و سیما تشویق کنند درحالیکه کارشناس می‌گوید: "جوانان ما احمق هستند" کارشناس دیگری می‌گوید: "ما با یک تیر فانتوم اسرائیل را انداخته‌ایم" این همه کج سلیقگی و مخاطب نشناسی چه لزومی دارد؟! چرا بیت المال صرف مجموعه‌ها، گروه‌ها و کسانی می‌شود که نتیجه اقداماتشان همان است که دشمن می‌خواهد، یعنی دلزده شدن جوانان از دین و ناامیدی ملت.

منبع: ستاره صبح

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مضرات نور خورشید بر مو مضرات نور خورشید بر مو
نور خورشید با این که می‌تواند سبب افزایش تولید و جذب ویتامین دی در بدن شود ولی با این حال تابش اشعه ماورا بنفش خورشید میتواند باعث آسیب رساندن به پوست و مو و تسریع روند پیری شود.
دهک‌های ۴ و ۵ دوشنبه کالابرگ می‌گیرند دهک‌های ۴ و ۵ دوشنبه کالابرگ می‌گیرند
گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از دوشنبه ۳۰ تیر با تخصیص اعتبار به سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم آغاز می‌شود.
بمب بارسا از اولدترافورد! بمب بارسا از اولدترافورد!
با نظر مستقیم هانسی فلیک و با تایید منچستریونایتد، مارکوس رشفورد در آستانه انتقال به بارسلونا قرار دارد.
به صیغه‌یابی و چندهمسری وارد نشوید! به صیغه‌یابی و چندهمسری وارد نشوید!
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: مراکز همسریابی نباید به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری وارد شوند زیر در این صورت مجوزشان باطل می‌شود.
چرا فرزندان یک کارگر یا کارمند ساده در پرونده‌های فساد اقتصادی دیده نمی‌شوند؟! چرا فرزندان یک کارگر یا کارمند ساده در پرونده‌های فساد اقتصادی دیده نمی‌شوند؟!
حشمت الله فلاحت پیشه: مردم نیازمند قدردانی مسئولان نیستند ولی این به سود مسئولان است که سیاست‌های کشور باید بر اساس حرمت و کرامت ملت باشد. متأسفانه اخبار و رفتار‌هایی شکل گرفت که نشان داد جریاناتی به دنبال مصادره این حماسه ملی به سود امتیازات الیگارشی خود هستند.
فرمول کوکاکولا در آمریکا تغییر می‌کند فرمول کوکاکولا در آمریکا تغییر می‌کند
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شده که شرکت کوکاکولا بنا به توصیه او قصد دارد فرمول نوشابه‌های خود در بازار ایالات متحده را تغییر دهد. طبق ادعای ترامپ که خودش را عامل این تغییر می‌داند، کوکاکولا به‌جای شربت ذرت با فروکتوز بالا، از شکر نیشکر در نوشابه استفاده خواهد کرد.
ظهور پدیده ۱۴ ساله شطرنج ایران ظهور پدیده ۱۴ ساله شطرنج ایران
سینا موحد با شکست ستارگان شطرنج جهان، به عنوان قهرمانی مسابقات تایتلد تیوزدی دست یافت.
برگزیده
تهدید ترامپ در مورد سایت‌های جدید هسته‌ای ایران تهدید ترامپ در مورد سایت‌های جدید هسته‌ای ایران
ترامپ نوشت: «تمام سه سایت هسته‌ای ایران به‌طور کامل نابود شدند. بازگرداندن آنها به وضعیت عملیاتی سال‌ها طول خواهد کشید، و اگر ایران بخواهد چنین کاری انجام دهد، بسیار بهتر است که از ابتدا، در سه مکان متفاوت، دوباره شروع کند پیش از آن‌که آن سایت‌ها نیز منهدم شوند، اگر تصمیم به انجام چنین کاری داشته باشند.»
چرا فرزندان یک کارگر یا کارمند ساده در پرونده‌های فساد اقتصادی دیده نمی‌شوند؟! چرا فرزندان یک کارگر یا کارمند ساده در پرونده‌های فساد اقتصادی دیده نمی‌شوند؟!
حشمت الله فلاحت پیشه: مردم نیازمند قدردانی مسئولان نیستند ولی این به سود مسئولان است که سیاست‌های کشور باید بر اساس حرمت و کرامت ملت باشد. متأسفانه اخبار و رفتار‌هایی شکل گرفت که نشان داد جریاناتی به دنبال مصادره این حماسه ملی به سود امتیازات الیگارشی خود هستند.
صهیونیست‌ها فهمیدند علت اصلی پیروزی ها، ولایت‌فقیه است صهیونیست‌ها فهمیدند علت اصلی پیروزی ها، ولایت‌فقیه است
آیت الله عباس کعبی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری: خداوند به ما رهبری حسینی عطا کرده است. امروز باید به ملت ایران را نه تنها به خاطر نیرو‌های مسلح مقتدر، بلکه به‌خاطر وجود رهبری حکیم و شجاع تبریک گفت؛ رهبری که پیروزی و عزت را برای امت اسلامی به ارمغان آورد.
صفحه خبر بالای تصاویر