کد خبر: ۶۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶

کار سخت ایرانی‌ها برای خرید بلیط جام‌جهانی

به گفته دبیرکل فدراسیون فوتبال مشکل IP ایران در ثبت نام بلیط فیفا مانعی است که عبور از آن از توان فدراسیون خارج است.
کار سخت ایرانی‌ها برای خرید بلیط جام‌جهانی

به گزارش مخاطب۲۴ _ خرید بلیط جام جهانی ۲۰۲۲ برای فوتبالدوستان ایرانی به کار بسیار سختی تبدیل شده است. خیلی با وجود ثبت نام در سایت فیفا، نتوانستند بلیط خود را دریافت کنند و مشکلات پرداخت از داخل و عدم پذیرش IP ایران خیلی را سردرگم کرده است. حسن کامرانی فر امروز در جمع خبرنگاران در این خصوص توضیحاتی را ارائه کرده و مورد اول را بی توجهی ثبت نام کنندگان و مورد دوم را مشکلی دانست که خارج از اختیارات فدراسیون فوتبال است. با توجه به توضیحاتی که در ادامه می‌خوانید، فوتبالدوستان ایرانی کار سختی برای تهیه بلیط جام جهانی خواهند داشت و به نظر نمی‌رسد که مشکلات قبلی هم حل شود.

کار سخت ایرانی‌ها برای خرید بلیط جام‌جهانی

کامرانی فر با اشاره به این که ثبت نامی‌ها از طریق فدراسیون فوتبال، مشکلی نداشته اند گفت: ما دو بخش داریم. یک بخش مربوط به سایت فدراسیون فوتبال و بلیط فروشی آن است. اسامی کسانی که از این طریق ثبت نام کردند را به فیفا ارسال کردیم و قرعه کشی انجام شد. در یک مرحله بلیط‌ها واگذار شد و در یک مرحله دیگر تقاضای بلیط بیشتر کردیم که فیفا موافقت نمود. کار در حال انجام است و مرحله دوم در جریان است. یک سری از ایرانی‌ها در داخل کشور از سایت فیفا ثبت نام کرده اند. زمانی که لیست ثبت نامی‌های داخل ایران را به فیفا فرستادیم این فدراسیون در قرعه کشی، کسانی که در سایت فیفا هم ثبت نام کرده بودند را از لیست خارج کرده است و عملا هر کس می‌توانسته یا در لیست ایران ثبت نام کند یا فیفا.

 

دبیرکل فدراسیون فوتبال در مورد مشکل پرداخت هزینه بلیط توسط کاربران ایرانی گفت: آن‌هایی که در فیفا ثبت نام کرده اند یک اتفاق برایشان رخ داده است؛ فیفا می‌گوید هر کس که برای بلیط ثبت نام می‌کند صرفا با کارتی که متعلق به خودش هست هزینه را پرداخت کند. ایرانی‌ها در سایت فیفا ثبت نام کردند و کارت بین المللی داشتند یا نداشتند را نمی‌دانم، ولی تعدادی این کارت را نداشتند و می‌خواستند توسط بعضی از دوستان خارج از کشور این کار انجام شود. با توجه به این که قانون فیفا چیز دیگری می‌گوید، آن را به اطلاع فیفا رساندیم و منتظر جواب هستیم هر چند که شفاهی آن را رد کردند، چون مصر به پرداخت هزینه توسط خود فرد ثبت نام کننده است. منتظر یک نشست و رایزنی دیگری هستیم.

او در واکنش به این سوال که هیچکس از داخل به کارت‌های خارجی وصل نیست و مشکل عدم پذیرش IP ایران هم وجود دارد تاکید کرد: هرکسی که می‌خواسته ثبت نام کند، یک تعهدنامه‌ای و شرایطی بود که باید آن را مطالعه می‌کرد. وقتی در سایت فیفا زده که هر کس باید با کارت خودش، هزینه بلیط را پرداخت کند، نباید کسانی که ثبت نام می‌کردند، با کارت فرد دیگری پرداخت را انجام می‌دادند. بحث‌های دیگری، چون IP هم واقعا از اختیارات فدراسیون فوتبال و حتی کسانی که ثبت نام کردند خارج است؛ این هم جزو موانعی هست که داریم.

منبع : ورزش سه 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌جمهور: آوردن آب خلیج فارس به تهران هزینه‌بر است رئیس‌جمهور: آوردن آب خلیج فارس به تهران هزینه‌بر است
رئیس‌جمهور تأکید کرد امکان انتقال آب خلیج فارس به تهران وجود دارد، اما هر مترمکعب آن حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت.
اوکراین زیر فشار آمریکا؛ آیا تسلیم طرح صلح خواهد شد؟ اوکراین زیر فشار آمریکا؛ آیا تسلیم طرح صلح خواهد شد؟
گزارش‌ها حاکی است آمریکا از اوکراین خواسته چارچوب صلح پیشنهادی خود با روسیه را بپذیرد که شامل واگذاری اراضی و کاهش نیرو‌های مسلح است.
آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی ادامه دارد آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های هیرکانی از ۱۱ آبان آغاز شده و کمبود تجهیزات باعث شده نیرو‌های محلی و داوطلبان با امکانات ابتدایی مقابله کنند.
ایلان ماسک: کار در ۲۰ سال آینده انتخابی خواهد بود ایلان ماسک: کار در ۲۰ سال آینده انتخابی خواهد بود
ایلان ماسک پیش‌بینی کرد طی ۱۰ تا ۲۰ سال آینده کار کردن دیگر اجباری نخواهد بود و انسان‌ها تنها در صورت علاقه و میل شخصی مشغول فعالیت می‌شوند.
حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران
النا معدنی‌پور، شرکت‌کننده مسابقات موتورکراس قهرمانی کشور، در پیست آزادی تهران دچار سانحه شد و در کما به سر می‌برد؛ تلاش پزشکان ادامه دارد.
مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم
لیونل مسی در مراسم تجلیل روزنامه اسپورت اعلام کرد که بارسلونا را خانه همیشگی خود می‌داند و در آینده به‌عنوان یک هوادار به این شهر بازخواهد گشت.
افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵
دولت اعلام کرد ضریب حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ باید با رشد ۲۰ درصدی لحاظ شود؛ رقم نهایی پس از بررسی لایحه و تصویب هیأت وزیران تعیین خواهد شد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر