کد خبر: ۶۴۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳
آمریکا:

انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره تمایل به مذاکره با ایران، گفت که واشنگتن انتظار دارد تهران آغازگر مذاکرات باشد.
انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد

به گزارش مخاطب ۲۴: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره تمایل به مذاکره با ایران، گفت که واشنگتن انتظار دارد که تهران آغازگر مذاکرات باشد. تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور همچنان دیپلماسی را درباره ایران ترجیح می‌دهد و انتظار دارد که تهران آغازگر مذاکرات باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به حمله آمریکا علیه ایران و حمله به تاسیسات هسته‌ای این کشور، مدعی شد: رئیس جمهور از ابتدا و پیش از اقدامی که مجبور به اتخاذ آن شدیم و پس از آن، نسبت به مذاکره ابراز تمایل کرد.

او گفت: «او باور داشت و همچنان باور دارد که در این مسئله دیپلماسی کارساز است. ایران در این مقطع به روشنی گزینه‌های خود را می‌داند.» دیپلمات آمریکایی افزود: «رئیس جمهور گفته که توپ در زمین آنهاست و اینکه ما عجله‌ای نداریم، اما کاملاً به مذاکره تمایل داریم و از ابتدا موضع ما همین بوده و این را نشان دادیم و ایرانی‌ها هم موضع ما را می‌دانند.»

او گفت: «رئیس جمهور صبور است، دولت صبور است. او انتظار دارد که آنها مذاکرات را شروع کنند، چون به سود آنهاست.»

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر