کد خبر: ۶۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹

بانک‌ها به یک غده سرطانی تبدیل شده‌اند

علی اکبر علیزاده برمی، نماینده دامغان در مجلس گفت: بانک‌ها به یک غده سرطانی برای اقتصاد تبدیل شده‌اند؛ که نمایندگان خواستار انحلال برخی ازآن‌ها شده‌اند ولی کماکان فعال هستند و به غارت گری‌های عظیم خود ادامه داده و خون مردم را در شیشه می‌کنند و متاسفانه هیچ نشانه‌ای از برخورد قوا مخصوصا مجلس به چشم نمی‌خورد.
بانک‌ها به یک غده سرطانی تبدیل شده‌اند

به گزارش مخاطب ۲۴: نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با انحلال بانک‌های خصوصی و تعریف جدید برای بانک‌های دولتی، شر سرطان بانک‌ها را از سر مردم کم کرد.

علی اکبر علیزاده برمی در نشست علنی امروز چهارشنبه (۲۵ تیرماه) در نطق میان دستور گفت: بر یاران عاشورایی امام حسین (ع) در این عصر، فرماندهان و نیرو‌های مسلح شهید، دانشمندان و مردم عزیز کشورم که به دست شقی‌ترین انسان‌ها به شهادت رسیده‌اند، سلام ودرود می‌فرستم. سلام بر فرمانده معظم کل قوا که خون حماسی حسین (ع) در رگ هایش می‌جوشد و آنچنان ذلتی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی وارد کرد که تا ابد از یادشان نخواهد رفت.

علیزاده خطاب به نمایندگان، مطرح کرد: همکاران؛ چرا دراین جنگ که با تمام قدرت و توان توسط آمریکا و رژیم صهیونی علیه ایران صورت گرفت؛ پیروز شدیم؟ این نیست جزآنکه به دستورات امام مسلمین و ولی فقیه درخصوص اجرای دفاع مقاومتی عمل کردیم. همان دفاعی که پس ازحمله آمریکا به عراق و افغانستان؛ اساس ساختار جدید نیرو‌های مسلح قرار گرفت و امروز ثمرات آن را به عیان دیدیم، چطور ایران اسلامی در یک زمان دو قدرت اتمی دنیا را آنچنان ذلیل کرد که همه عالم همچنان از آن سخن می‌گویند.

وی ادامه داد: اما، همین رهبر سال‌ها است که درباره اقتصاد مقاومتی می‌گوید و مسوولان به حرف ایشان گوش ندادند؛ فلذا این همه گرفتاری و مشکلات در تولید ثروت، اشتغال و گشایش در معیشت مردم داریم. ما همان ملتی هستیم که در ۸ سال جنگ تحمیلی درحالی ۶ استان کشور درگیر جنگ بود و ضد انقلاب در داخل کشور ناامنی ایجاد و آمریکا نیز ما را تحریم کرده بود؛ به بهترین نحو زندگی مردم را اداره کردیم.

نماینده مردم دامغان در مجلس با اشاره به الگو‌های مدیریتی ۸ سال دفاع مقدس، بیان کرد:سیاست‌های اقتصادی دهه اول انقلاب، به عنوان معجزه اقتصادی نامیده شده است، کالا‌های اساسی شامل تغذیه و بهداشت، به صورت سهمیه بندی و با قیمت دلار ۷ تومان در اختیار مردم قرار گرفت. به تعهدات قانون اساسی یعنی تحصیل و بهداشت رایگان عمل شد و دولت میلیون‌ها مسکن از طریق تعاونی‌های مسکن با اهدای زمین ارزان قیمت و مصالح یارانه‌ای در کشور ایجاد کرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه، افزود: دولت در این دوره دفاع مقدس از حیف و میل ارز جلوگیری کرده و ارز‌های صرفه جویی شده را در ساخت صنایع اصلی هزینه کرد و صنایع اصلی کشور محصول آن دوران سرمایه گذاری است. به دلیل وجود صنایع مادر؛ میلیون‌ها نفر درحوزه صنایع کوچک و ریخته گری‌ها هزاران کارگاه کوچک درست شد.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به مشکلات اقتصادی در بعد از جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد:، اما متاسفانه بعد از جنگ تحمیلی هشت ساله ایدئولوژی اقتصادی کشور ناگهان تغییر کرد و دیگر مردم نقش چندانی در آن نداشتند. به نام "اقتصاد باز" بانک‌های دولتی که اصلی‌ترین تامین کننده فعالیت‌های تولیدی در کشور بودند؛ شبه خصوصی شدند. در سال ۷۸ به بانک‌های خصوصی اجازه داده شد وارد اقتصاد شوند و در سال ۸۴ تعریف جدید از اصل ۴۴ قانون اساسی شد و معادن و صنایع اصلی کشور با عنوان "خصوصی سازی" به غارت خاندان هزار فامیل تازه شکل گرفته واگذار شد؛ معادن و صنایعی که برای روز مبادا درست شده بود، تا به جای درآمد‌های نفتی از درآمد‌های حاصل از صادرات آن ها، کشور را اداره کنیم به غارت رفت.

وی با بیان اینکه اکنون خصولتی‌ها خودشان یک معضل بزرگ برای کشور شده‌اند، تاکید کرد: این صنایع شامل محصولات فلزی و پتروشیمی‌ها محصولاتشان را صادر کرده، اما ارزشان را وارد نمی‌کنند! بانک‌ها به یک غده سرطانی برای اقتصاد تبدیل شده‌اند؛ که نمایندگان خواستار انحلال برخی ازآن‌ها شده‌اند ولی کماکان فعال هستند و به غارت گری‌های عظیم خود ادامه داده و خون مردم را در شیشه می‌کنند و متاسفانه هیچ نشانه‌ای از برخورد قوا مخصوصا مجلس به چشم نمی‌خورد.

علیزاده افزود: طبقه جدیدی از صاحبان سرمایه و الیگارشی‌ها در کشور شکل گرفته است که متاسفانه منافع آنها برای قوا برمنافع عموم مردم غالب است؛ درحالی که ما در شرایط بسیار خاص قرار داریم و شاید در مدت ۸ سال جنگ تحمیلی هم با چنین تهدید‌هایی در کشور مواجه نبودیم. هزاران نفر با موتورسیکلت و تاکسی‌های اینترنتی کار می‌کنند و حقوق کارمند و کارگری ضرب المثل درآمد بخور و نمیر! است؛ اگر معیشت این مردم دچار مشکل شود همان چیزی است که آمریکا و اسرائیل منتظر آن هستند تا ضربه‌ای را که در جنگ تحمیلی اخیر نتوانستند به ما بزنند با این روش انجام دهند.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم با انتقاد از بروکراسی در ادارات، مطرح کرد: کاغذبازی در ادارات و حاکمیت یک اقلیت کوچک فاسد که تمام سرمایه‌های کشور را در اختیار گرفته است؛ نمی‌گذارد اتفاقی بیفتد! باید تصمیم اساسی گرفته شود که همان اجرای نسخه اقتصادی مقاومتی است. اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، تحریم دشمنی‌ها و خصومت‌های شدید می‌تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشور باشد. حفظ ارزش پول ملی و افزایش آن مهمترین بخش اقتصاد مقاومتی است که بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل می‌کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید نظام پرداخت یارانه‌ای به صورت کالابرگ با استفاده از سیستم‌های هوشمند در اختیار مردم قرار گیرند تا به ثبات و آرامش فکری مردم کمک کند، خاطر نشان کرد: تخصیص منابع باید به سرعت به طبقات محروم تغییر کند، باید با انحلال بانک‌های خصوصی و تعریف جدید برای بانک‌های دولتی شر سرطان بانک‌ها را از سر مردم کم کرد. باید انفال را از دست غارتگران بیت المال مردم درآورد و آنها را به بیت المال مسلمین بازگرداند، من اصلی‌ترین مخاطب صحبت‌های خودم را برادرم قالیباف و مجلس شورای اسلامی می‌دانم. امید ملت، به خانه خودشان است و مجلس خانه ملت و امید آنان است.

نماینده مردم دامغان در مجلس دوازدهم در پایان در دو تذکر بیان کرد: خانم صادق؛ تا کنون ۳ بار با شما ملاقات کرده و درباره تکمیل کریدور شمال به جنوب در دامغان؛ قول تامین بودجه گرفته‌ام، ولی هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته است. آقای وزیر بهداشت و درمان؛ از اقدام شما در جابجایی رئیس دانشگاه پزشکی سمنان تشکر می‌کنم، اما مطالبات برجای مانده از مسولان سابق دانشگاه همچنان مورد تقاضای مردم است. مردم دامغان از وضعیت بهداشت و درمان خود به شدت ناراضی‌اند.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: بانک بانک‌ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد! وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد!
شواهد جدید و بی‌سابقه مریخ نورد استقامت از وجود حیات در سیاره مریخ خبر می‌دهد؛ آیا بشر در آستانه بزرگ‌ترین کشف تاریخ خود قرار گرفته است؟
سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور
مسعود پزشکیان در این سخنرانی گفت: بعضی از مدارس بجای نخبه پروری، آدم‌های تک بعدی و مغرور تربیت می‌کنند. ویدئوی اظهارات رئیس جمهور را ببینید.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر