کد خبر: ۶۴۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
کف قیمت‌ها چند؟

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

گلکسی A ۰۶، ردمی A ۵ و A ۳ ارزان‌ترین گوشی‌های هوشمند بازار هستند که در رنج قیمتی هشت میلیون تومان قرار دارند
قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

مخاطب ۲۴- قیمت گلکسی A۰۶ امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه در بازار موبایل هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

قیمت گلکسی A۲۵ یکی از میانرده‌های پرفروش سامسونگ در بازار موبایل امروز ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است. گلکسی A۵۶ دیگر گوشی محبوب کره‌ای با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت با قیمت ۳۵ میلیون فروخته می‌شود.

ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس، از میانرده‌های پرطرفدار شیائومی در بازار موبایل نیز با بودجه ۳۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان خریدوفروش می‌شود.

ردمی A۳ و A۵ گوشی‌های ارزان‌قیمت بازار از برند شیائومی هستند که با بودجه هشت میلیون تومان قابل خریداری‌اند.

قیمت آیفون ۱۶ پرو با پارت نامبر ZAA و فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت از سوی فروشندگان بازار ۱۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است. خرید آیفون ۱۶ پرومکس، گران‌ترین گوشی بازار، ۱۷۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان آب می‌خورد.

آیفون ۱۵ پرو مکس با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت و نسخه CH از سوی فروشندگان بازار با قیمت ۱۳۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴

برچسب ها: سامسونگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نانوایی‌های تهران خودسرانه قیمت را افزایش دادند! نانوایی‌های تهران خودسرانه قیمت را افزایش دادند!
در حالی که جلسه افزایش قیمت نان در تهران سه روز پیش به نتیجه نرسید اکثر نانوایی‌ها قیمت را افزایش داده‌اند.
ظریف جواب انتقاد‌های پی در پی جلیلی را داد ظریف جواب انتقاد‌های پی در پی جلیلی را داد
محمدجواد ظریف درباره طلبکاری و انتقاد‌های مداوم جلیلی گفت: «همان‌هایی که در دوران مسئولیتشان ۶ قطعنامه علیه ایران تصویب شد، دائما در گفت‌و‌گو‌های برجامی کارشکنی می‌کردند»
تماس تلفنی وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی با عراقچی تماس تلفنی وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی با عراقچی
در تماس تلفنی میان وزرای خارجه اروپا و عباس عراقچی، طرف‌های اروپایی که خود به تعهدات برجامی پایبند نبوده‌اند، ایران را به بازگشت تحریم‌ها تهدید کردند؛ اقدامی که از همسویی کامل اروپا با آمریکا و رژیم صهیونیستی حکایت دارد.
امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد! امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد!
به نظر می‌رسد امیررضا معصومی تصمیمش را برای حضور در آذربایجان گرفته است.
لاریجانی: برای مذاکره عجله‌ای نداریم لاریجانی: برای مذاکره عجله‌ای نداریم
علی لاریجانی در هیئت آیین حسینی: مذاکره یک تاکتیک است و باید اجازه داد رهبری هر جا لازم می‌دانند از آن استفاده کنند.
نظر سعید جلیلی در خصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی چیست؟ نظر سعید جلیلی در خصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی چیست؟
سعید جلیلی نوشت: ‏عجیب است که عده‌ای در داخل می‌خواهند آمریکا و رژیم صهیونیستی را از هم جدا کنند!
کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟ کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟
دادستانی فرانسه تحقیقات درباره پرداخت‌های مهاجم تیم ملی این کشور به ۵ مامور امنیتی و نیروی پلیس را آغاز کرده است.
برگزیده
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
پایان جولان وکیل‌بلاگر‌ها پایان جولان وکیل‌بلاگر‌ها
یک حقوقدان ابعاد حقوقی پدیده «وکیل‌بلاگری» را بررسی کرد و گفت: در حرفه وکالت دادگستری، تبلیغات ممنوع است و خلاف شأن وکالت محسوب می‌شود.
شایعه اختلاط آب با بنزین در جایگاه‌ تکذیب شد شایعه اختلاط آب با بنزین در جایگاه‌ تکذیب شد
در پی انتشار ادعایی در فضای مجازی درباره اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های عرضه سوخت استان قزوین، بررسی‌ها نشان داد این موضوع صحت نداشته و شایعه منتشرشده بی‌اساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر