کد خبر: ۶۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰

حاشیه‌سازی پورشه‌های ایرانیان مقیم اوکراین!

آن طور که وکیلی گفته در مجموع برای سه دستگاه و صرفا از مبدا اوکراین و از طریق گمرک بازرگان مجوز ورود موقت صادر شده است.
حاشیه‌سازی پورشه‌های ایرانیان مقیم اوکراین!

به گزارش مخاطب۲۴ _ در رابطه با تردد پورشه‌های با پلاک گذر موقت در سطح شهر آن هم با وجود ممنوعیتی که برای آن‌ها وجود دارد، گمرک ایران اعلام کرد که مجوز را برای سه دستگاه که متعلق به هموطنان مقیم اوکراین بوده و در جریان جنگ به کشور برگشته‌اند، صادر کرده است.

حاشیه‌سازی پورشه‌های ایرانیان مقیم اوکراین!

اخیرا در سطح شهر مشاهده شده که خودرو‌های پورشه با پلاک گذر موقت در حال تردد هستند در حالی که طبق بخشنامه گمرک در سال ۱۳۹۶ ورود برخی برند‌ها حتی به صورت گذر موقت، ممنوع است؛ همین موجب واکنش‌هایی شد.

 

پیگیری جریان این خودرو‌ها از گمرک ایران با این اعلام همراه بود که این تردد غیر قانونی نبوده و با اطلاع و مجوز صادر شده از سوی گمرک انجام شده است.

طبق اعلام وکیلی- مدیر کل دفتر واردات گمرک ایران- این خودرو‌ها مربوط به هموطنان مقیم اوکراین بوده که با بروز جنگ در این کشور ناگزیر به ترک این کشور شده‌اند، از این‌رو با توجه به تاکیداتی که وزارت امور خارجه و مقامات کشور برای ایجاد تسهیلاتی برای آن‌ها در شرایط اضطراری پیش آمده داشته‌اند، گمرک نیز اجازه ورود موقت خودرو را داده است.

آن طور که وکیلی گفته در مجموع برای سه دستگاه و صرفا از مبدا اوکراین و از طریق گمرک بازرگان مجوز ورود موقت صادر شده است.

این ممنوعیت تردد به بخشنامه‌ای که در دی‌ماه سال ۱۳۹۶ از سوی مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه به گمرک‌های اجرایی ابلاغ شده است بر می‌گردد، طبق آن، ورود موقت خودرو‌های سواری با برند‌های پورشه، هامر، مازراتی، بوگاتی، خودرو‌های تشریفاتی و خودرو‌های لوکس امکان‌پذیر نیست، از این‌رو نباید گمرک پروانه ورود موقت جهت این خودرو‌ها را صادر کند و حتی تمدید مدت تردد آن‌ها و موافقت با ورود این خودرو‌ها تحت " صحابت کارنه دوپاساژ" (مجوز ورود) ممنوع خواهد بود.

این در حالی است که در سال۱۳۹۷ نیز، این ممنوعیت از سوی معاونت فنی گمرک تمدید و به استناد بخشنامه دی‌ماه سال ۱۳۹۶ مرکز واردات تحت عنوان "ممنوعیت ورود موقت خودرو‌های سواری لوکس "، اعلام می‌شود که بر اساس اعلام مرکز واردات و همچنین با توجه به ممنوعیت ورود خودرو‌های سواری با حجم موتور بالاتر از ۲۵۰۰ سی‌سی (بخشنامه سال ۱۳۹۳ هیات وزیران)، افزایش تردد خودرو‌های لوکس به صورت گذر موقت و افزایش تبعات مربوط به آن از جمله اجاره و واگذاری این خودرو‌ها و از سویی حساسیتی که از سوی مسئولان در ارتباط با تردد خودرو‌های لوکس وجود داشته، مجدد تاکید می‌شود که ورود موقت این خودرو‌ها ممنوع خواهد بود.

یادآور می‌شود؛ ورود موقت خودرو‌های سواری به ایران طبق ضوابط مربوط به تردد این خودرو‌ها و براساس قانون امور گمرکی و آئین‌نامه اجرایی این قانون انجام می‌شود و خودرو می‌تواند به مدت سه ماه وارد کشور و بعد از آن خارج شود، هرگونه ماندگاری بیش از این زمان نیز منوط به موافقت گمرک خواهد بود.

در سال گذشته و با افزایش پرونده‌های قاچاق و تخلف و عدم انجام تعهدات از سوی صاحبان خودرو‌های ورود موقت، گمرک ایران اخذ تضامین سنگین‌تری را برای تردد این خودرو‌ها به ایران اعمال کرد. معاون پیشین گمرک، اعلام کرده بود که "سالانه حجم بالایی از خودرو‌های سواری همراه مسافر از طریق مبادی ورودی کشور تحت رویه گذر موقت و براساس قانون امور گمرکی و یا جواز عبور بین‌المللی وارد کشور می‌شوند که بررسی‌های صورت گرفته نشان داده سالانه تعداد قابل توجهی از این خودرو‌ها به دلایل متعدد پس از اتمام مهلت اعطایی از سوی گمرک از کشور خارج نمی‌شوند و تخلفاتی در حوزه واگذاری آن‌ها در داخل ایران به افراد دیگر، گزارش شده است؛ به نحوی که در حال حاضر صد‌ها پرونده قاچاق در مراجع ذیربط برای عدم اعاده این خودرو‌ها تشکیل و تحت رسیدگی است، از این رو به منظور جلوگیری از بروز تخلف در حوزه خودرو‌های خارجی که تحت رویه گذر موقت وارد کشور می‌شوند و همچنین در راستای افزایش اثربخشی و اطمینان در تضمین بازگشت و خروج این خودرو‌ها در مهلت قانونی تعیین شده و افزایش بازدارندگی در تخلف‌های احتمالی، گمرک‌های اجرایی مکلف به دریافت تضمین در مورد خودرو‌های سواری ورود موقت شده‌اند. "

منبع : ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن بهترین کشور جهان برای پرورش یونیکورن
یک گزارش بین‌المللی نشان می‌دهد استرالیا به ازای هر دلار سرمایه‌گذاری، یونیکورن‌های بیشتری نسبت به هر کشور دیگری ایجاد می‌کند. برخلاف تصورات معمول، آمریکا در این بخش ضعیف‌تر از رقبا عمل کرده و چین نیز حضور چندان روشنی ندارد.
آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟ آقازاده‌ی حجت الاسلام کاظم صدیقی از زندان فرار کردند؟
یکی از شایعات مورد اشاره که سرمایه‌گذاری زیادی برای جا انداختن آن در بین افکار عمومی صورت گرفته و از تریبون‌های مختلف در حال انتشار است شایعه فرار از زندان و یا صدور قرار وثیقه برای فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی است.
تمدید لغو پرواز‌ها تمدید لغو پرواز‌ها
مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری کرده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.
حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف! حمله لباس شخصی‌ها به کافه فوتبالیست معروف!
وریا غفوری کاپیتان سابق استقلال که مدتی است کافه خود را راه‌اندازی کرده مدعی شده که لباس شخصی‌ها به یکی از شعبه‌های کافه‌اش در پونک، بلوار سردار جنگل در تهران حمله کرده‌اند.
اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود اختلاف ترامپ و نتانیاهو، عملیات فریب بود
مدتی کوتاه پیش از تجاوز اسرائیل به خاک ایران، تمامی رسانه‌های اصلی جهان و حتی تحلیل‌گران مشهور، از اختلافات عمیق بین رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو در مورد ایران سخن می‌گفتند؛ اما حالا رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که تمامی این خبرها، عملیات «فریب» بوده است.
برگزیده
برق ایران در خدمت ماینینگ! برق ایران در خدمت ماینینگ!
عباس علی آبادی وزیر نیرو: قطع اینترنت در چند روز گذشته منجر به کاهش ۵ درصدی تولید جهانی بیت‌کوین شد که نشان می‌دهد چه سهم بالایی از مصرف برق کشور توسط ماینر‌ها در این حوزه اختصاص یافته است.
مشکل تامین مواد اولیه شیرخشک جدی است مشکل تامین مواد اولیه شیرخشک جدی است
همایون سامه یح نجف‌آبادی، رئیس کمیته دارو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی: با مشکلات متعددی برای تامین مواد اولیه دارویی و شیرخشک مواجه هستیم
پایان سلطه GPS پایان سلطه GPS
چین پس از دو دهه وابستگی به سیستم موقعیت‌یابی جهانی جی‌پی‌اس، موفق به ساخت جایگزینی قابل اطمینان به جای این فناوری آمریکایی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر