کد خبر: ۶۴۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵

انریکه:احساساتم را کنترل نکردم

سرمربی تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن گفت: شروع خوبی نداشتیم. چلسی بر بازی مسلط بود و توانست از موقعیت‌ها بهتر استفاده کند و مستحق برد بودند.
انریکه:احساساتم را کنترل نکردم

مخاطب۲۴- پس از شکست سنگین پاری‌سن‌ژرمن با نتیجه ۳ بر صفر برابر چلسی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها، لوئیس انریکه سرمربی PSG در نشست خبری حاضر شد و به حواشی ایجادشده در پایان مسابقه واکنش نشان داد. او از رفتار احساسی خود ابراز پشیمانی کرد و عملکرد تیمش را زیر سئوال برد.

بیشتر بخوانید

در پایان دیداری که با قهرمانی چلسی و شکست تلخ پاری‌سن‌ژرمن همراه بود، تنش‌هایی در کنار زمین رخ داد که شامل درگیری لفظی و فیزیکی جزئی میان بازیکنان و اعضای دو تیم بود. لوئیس انریکه در نشست خبری در واکنش به صحنه درگیری با ژوائو پدرو بازیکن چلسی گفت: باید آرام‌تر می‌بودم. هدفم فقط جدا کردن بازیکنان بود تا اوضاع بدتر نشود، نه اینکه به تشنج دامن بزنم.

او با بیان اینکه، موقعیت‌ها در فضای احساسی و پرتنش مسابقات بزرگ طبیعی است، گفت: البته که پشیمانم. این رفتار‌ها هیچ کمکی نمی‌کند. نباید اجازه بدهیم احساسات، کنترل اوضاع را به دست بگیرند.

خبرنگاران در ادامه از او درباره عملکرد ضعیف تیمش پرسیدند. انریکه با پذیرش ضعف تیم گفت: ما شروع خوبی نداشتیم. چلسی بر بازی مسلط بود و توانست از موقعیت‌ها بهتر استفاده کند. آنها مستحق برد بودند.

او همچنین افزود: وقتی تیمی این‌طور با انگیزه و دقیق بازی می‌کند، نمی‌توان بهانه‌ای آورد. شکست را می‌پذیرم و مسئولیت کامل آن با من است.

در پایان، لوئیس انریکه درباره آینده خود در باشگاه صحبتی نکرد، اما گفت که در فوتبال هیچ چیزی قطعی نیست.

برچسب ها: پاری سن ژرمن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم
ویدیویی از گفت‌وگوی صمیمی دختر رجب طیب اردوغان و مسعود پزشکیان، در حاشیه مراسم رسمی چین در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد.
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
برگزیده
۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی ۱۵ ورزشگاه برتر ایران؛ از آزادی تا لرآرنا، زیر ذره‌بین تاریخ و تکنولوژی
ورزشگاه‌ها قلب تپنده فوتبال هستند؛ جایی که هیجان، تاریخ و تکنولوژی به هم می‌رسند. در این مقاله، ۱۵ ورزشگاه برتر ایران را از نظر ظرفیت، کیفیت چمن، سال ساخت، امکانات جانبی و نقش آنها در فوتبال ملی و باشگاهی بررسی می‌کنیم؛ از نماد‌های قدیمی تا سازه‌های مدرن.
فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در تورنمنت کافا امشب اعلام شد؛ لیستی متشکل از ۲۷ بازیکن که نسبت به فهرست‌های قبلی تغییرات پرشماری دارد و چهره‌های غافلگیرکننده‌ای در آن دیده می‌شود.
آخرین امید‌ها برای بخشش ساپینتو آخرین امید‌ها برای بخشش ساپینتو
باشگاه استقلال در فاصله کوتاه تا دیدار حساس مقابل ذوب‌آهن، بار دیگر تلاش‌های حقوقی خود را برای لغو محرومیت ریکاردو ساپینتو فعال کرده است؛ تلاشی که می‌تواند سرنوشت نیمکت آبی‌ها را در هفته دوم لیگ برتر تغییر دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر