کد خبر: ۶۴۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸

درآمدهای مشاع پست بانک ایران ۷۳/۹ درصد رشد کرد

پیرو درج خبر "درآمدزاترین بانک های بورسی کدامند" در روزنامه دنیای اقتصاد و برخی از پایگاه ها و سایت های خبری در مورخه 1401/4/13؛ بدینوسیله ضمن تکذیب و رد ادعای مطرح شده در خصوص درآمدهای مشاع پست بانک ایران در سال مالی 1400، توضیحی به شرح ذیل جهت اصلاح خبر مربوطه و اطلاع رسانی سهامداران محترم اعلام می شود.
درآمدهای مشاع پست بانک ایران ۷۳/۹ درصد رشد کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران_ پیرو درج خبر "درآمدزاترین بانک‌های بورسی کدامند" در روزنامه دنیای اقتصاد و برخی از پایگاه‌ها و سایت‌های خبری در مورخه ۱۴۰۱/۴/۱۳؛ بدینوسیله ضمن تکذیب و رد ادعای مطرح شده در خصوص درآمد‌های مشاع پست بانک ایران در سال مالی ۱۴۰۰، توضیحی به شرح ذیل جهت اصلاح خبر مربوطه و اطلاع رسانی سهامداران محترم اعلام می‌شود؛ لذا در این راستا اشکالات گزارش به شرح زیر اعلام می‌شود:

درآمدهای مشاع پست بانک ایران ۷۳/۹ درصد رشد کرد

۱- مجموع درآمد‌های مشاع منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ پست بانک، افشا شده در صورت‌های مالی حسابرسی نشده مندرج در سامانه کدال معادل ۳۹.۲۶۴.۷۵۱ میلیون ریال بوده که به اشتباه در خبر مذکور منفی ۳.۶۱۲.۹۵۰ میلیون ریال ذکر شده که خارج از هر بحث ابتدائی کارشناسی، ذکر عدد منفی در مجموع درآمد‌های مشاع یک بانک فاقد موضوعیت می‌باشد؟

۲- سهم بانک از درآمد‌های مشاع افشا شده در یادداشت ۳۴ صورت‌های مالی پست بانک منتهی به ۱۴۰۰/۱۲/۲۹ معادل ۲۱.۴۳۸.۸۵۱ میلیون ریال بوده که در خبر مذکور سهم درآمد‌های مشاع بانک بصورت منفی گزارش داده شده است. علیرغم اینکه درآمد‌های مشاع سایر بانک‌های مورد بررسی در خبر نیز از یادداشت مشابه آن بانک‌ها اخذ و به درستی و به صورت مثبت آورده شده است.

بر همین اساس جدول مربوطه می‌بایست به شرح ذیل اصلاح و متعاقب آن تحلیل‌های انجام شده ذیربط نیز بازنگری و اصلاح و در روزنامه و سایت‌های مربوطه جهت اطلاع سهامداران و ذینفعان چاپ شود. همانگونه که از مفاد اطلاعات درست جدول مستفاد می‌شود پست بانک بر خلاف تحلیل نویسنده جزء برترین بانک در بین نه بانک مورد تحلیل قرار می‌گیرد.

درآمدهای مشاع پست بانک ایران ۷۳/۹ درصد رشد کرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر