کد خبر: ۶۴۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳

اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیان کرد: آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.
اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟

مخاطب ۲۴- اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اعلام این که حمله غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران در میانه روند دیپلماتیک، رسواکننده بود و دشمن نتوانست در برابر منطق گفت‌و‌گو و تعامل ایستادگی کند، گفت: امروز برای همگان روشن است که جمهوری اسلامی اهل گفت‌و‌گو و دیپلماسی است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه اقدام علیه ایران با هیچ معیار حقوقی، اخلاقی یا سیاسی قابل‌توجیه نیست و بر اساس منشور ملل متحد، مصداق دقیق عمل تجاوزکارانه است، گفت: این حمله در میانه مذاکره انجام شد و همگان شاهد بودند که ایران به‌عنوان یک بازیگر تأثیرگذار، در حال گفت‌و‌گو بود و طرف مقابل منطق دیپلماسی و تعامل را زیر سوال برد.

به گفته بقائی آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.

وی درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: مذاکره صحنه خوش‌وبش و تعارف نیست و اگر از صحنه نبرد دشوارتر نباشد، ساده‌تر از آن نیست؛ بنابراین مذاکره، گفت‌و‌گو و تعامل ابزاری برای صیانت از مصالح ملی تلقی می‌شود.

بقائی در ارتباط زنده تلفنی با برنامه طلوع حماسه رادیو گفت‌و‌گو بر لزوم بهره‌مندی از ابزار‌های رسانه‌ای و ارتباطی برای انتشار روایتِ خودی منطبق بر واقعیت را متذکر شد و افزود: گفت‌و‌گو با رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌الملل کمک کننده است و افراد ذی‌نفوذ در سطح رسانه از ظرفیت‌های خود استفاده کرده تا واقعیت را تبیین کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به این که در تاریخ ۲۳ خرداد یک رژیم اشغالگر و آپارتاید مرتکب عملی تجاوزکارانه علیه کشوری مستقل و تمدنی در منطقه شد، خاطرنشان کرد: بیان این واقعیت روایت ما را در دنیا تبیین کرده است. همچنین نشان داد که اقدام آمریکا تجاوزکارانه بود. وزارت امور خارجه درصدد مستندسازی موضوع نزد سازمان‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری است و پیگیری و پاسخگوکردن طرف‌های مقابل را به جد دنبال می‌کنیم.

وی دیپلماسی را روندی مستمر و پیوسته خواند و تأکید کرد از احقاق حق ناامید نمی‌شویم. صحنه بین‌الملل عادلانه نیست؛ ولی دستگاه دیپلماسیِ ایران به‌عنوان یک عضو سازمان ملل متحد و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موظف به اجرای وظایف خود است.

بقائی از برگزاری نشست‌های اضطراری و صدور قطعنامه‌های منطقه‌ای سخن گفت و با اشاره به نشر بیش از ۱۰۰ صحنه سند در راستای مکاتبه با سازمان‌های بین‌المللی گفت: این اسناد برای اثبات و پیگیری حقوق ملت ایران موردنیاز خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه در این مصاحبه از شهادت ۴ زن باردار در جریان حملات اخیر خبر داد و تصریح کرد: کودکانی که در رحم مادر بودند تا اساتید و دانشمندان ایرانی برای ما ارزشمند هستند. داستان زندگی این عزیزان باید بازگو شود و از روز نخست سعی در ثبت و ضبط زندگی این شهدا داشتیم. ارسال گزارش به سازمان ملل نیز صرفاً دربردارنده‌ی یک‌سری اعداد و ارقام نبود؛ بلکه زندگی‌نامه این عزیزان را ثبت و ضبط کردیم.

بقائی گفت: آنهایی که دستی در رسانه و فضای مجازی دارند، باید این مباحث را تبیین کرده و نقش مهمی دراین‌رابطه ایفا کنند.

برچسب ها: اسماعیل بقائی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر