کد خبر: ۶۴۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳

اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیان کرد: آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.
اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟

مخاطب ۲۴- اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اعلام این که حمله غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران در میانه روند دیپلماتیک، رسواکننده بود و دشمن نتوانست در برابر منطق گفت‌و‌گو و تعامل ایستادگی کند، گفت: امروز برای همگان روشن است که جمهوری اسلامی اهل گفت‌و‌گو و دیپلماسی است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه اقدام علیه ایران با هیچ معیار حقوقی، اخلاقی یا سیاسی قابل‌توجیه نیست و بر اساس منشور ملل متحد، مصداق دقیق عمل تجاوزکارانه است، گفت: این حمله در میانه مذاکره انجام شد و همگان شاهد بودند که ایران به‌عنوان یک بازیگر تأثیرگذار، در حال گفت‌و‌گو بود و طرف مقابل منطق دیپلماسی و تعامل را زیر سوال برد.

به گفته بقائی آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.

وی درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: مذاکره صحنه خوش‌وبش و تعارف نیست و اگر از صحنه نبرد دشوارتر نباشد، ساده‌تر از آن نیست؛ بنابراین مذاکره، گفت‌و‌گو و تعامل ابزاری برای صیانت از مصالح ملی تلقی می‌شود.

بقائی در ارتباط زنده تلفنی با برنامه طلوع حماسه رادیو گفت‌و‌گو بر لزوم بهره‌مندی از ابزار‌های رسانه‌ای و ارتباطی برای انتشار روایتِ خودی منطبق بر واقعیت را متذکر شد و افزود: گفت‌و‌گو با رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌الملل کمک کننده است و افراد ذی‌نفوذ در سطح رسانه از ظرفیت‌های خود استفاده کرده تا واقعیت را تبیین کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به این که در تاریخ ۲۳ خرداد یک رژیم اشغالگر و آپارتاید مرتکب عملی تجاوزکارانه علیه کشوری مستقل و تمدنی در منطقه شد، خاطرنشان کرد: بیان این واقعیت روایت ما را در دنیا تبیین کرده است. همچنین نشان داد که اقدام آمریکا تجاوزکارانه بود. وزارت امور خارجه درصدد مستندسازی موضوع نزد سازمان‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری است و پیگیری و پاسخگوکردن طرف‌های مقابل را به جد دنبال می‌کنیم.

وی دیپلماسی را روندی مستمر و پیوسته خواند و تأکید کرد از احقاق حق ناامید نمی‌شویم. صحنه بین‌الملل عادلانه نیست؛ ولی دستگاه دیپلماسیِ ایران به‌عنوان یک عضو سازمان ملل متحد و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موظف به اجرای وظایف خود است.

بقائی از برگزاری نشست‌های اضطراری و صدور قطعنامه‌های منطقه‌ای سخن گفت و با اشاره به نشر بیش از ۱۰۰ صحنه سند در راستای مکاتبه با سازمان‌های بین‌المللی گفت: این اسناد برای اثبات و پیگیری حقوق ملت ایران موردنیاز خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه در این مصاحبه از شهادت ۴ زن باردار در جریان حملات اخیر خبر داد و تصریح کرد: کودکانی که در رحم مادر بودند تا اساتید و دانشمندان ایرانی برای ما ارزشمند هستند. داستان زندگی این عزیزان باید بازگو شود و از روز نخست سعی در ثبت و ضبط زندگی این شهدا داشتیم. ارسال گزارش به سازمان ملل نیز صرفاً دربردارنده‌ی یک‌سری اعداد و ارقام نبود؛ بلکه زندگی‌نامه این عزیزان را ثبت و ضبط کردیم.

بقائی گفت: آنهایی که دستی در رسانه و فضای مجازی دارند، باید این مباحث را تبیین کرده و نقش مهمی دراین‌رابطه ایفا کنند.

برچسب ها: اسماعیل بقائی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحقق اراده ملی با انتقال آب به اصفهان تحقق اراده ملی با انتقال آب به اصفهان
انتقال آب از خلیج فارس به قلب فلات مرکزی ایران کلید خورد. خشکسالی از اصلی‌ترین مشکلات استان‌های مرکزی از جمله استان اصفهان است بطوری که زاینده‌رودبه طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر در دهه‌های اخیر در برخی فصول بویژه تابستان با خشکی مواجه شده است. کشاورزی و صنعت در استان‌های مرکزی ایران با مشکلات جدی رو‌به‌رو است و جامعه با بحران آب درگیر است.
عراقچی: همکاری ما با آژانس قطع نشده است عراقچی: همکاری ما با آژانس قطع نشده است
وزیر خارجه ایران گفت: از همه کشور‌هایی که تجاوز آشکار رژیم صهیونسیتی و آمریکا به ایران را محکوم کردند و با دولت و ملت ایران ابزار همدردی کردند، تشکر می‌کنم.
ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به هر دو طرف، یعنی رئیس‌جمهور ترامپ و مقامات ایرانی، گفته است که از ایده توافق هسته‌ای‌ای حمایت می‌کند که بر اساس آن، ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم را نداشته باشد. این را منابع آگاه از این گفت‌و‌گو‌ها به Axios گفته‌اند.
فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم! تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم!
قوه قضاییه مصمم است که پرونده متهمان و وطن فروشان که برای دشمن فعالیت کردند را رسیدگی کند و هیچ اغماضی ندارد و اجازه نمی‌دهد این پرونده‌ها مشمول اطاله دادرسی شود. شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.
تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد! تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد!
سخنگوی باشگاه استقلال تهران گفت: مذاکرات اولیه با روزبه چشمی صورت گرفته و به تمرینات تیم نیز اضافه شدند. به احتمال زیاد تا آخر وقت امروز تا آخر وقت تمدید قراردادش نهایی می‌شود.
اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟ اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیان کرد: آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.
برگزیده
خواسته پوتین از ایران غنی سازی صفر است خواسته پوتین از ایران غنی سازی صفر است
آکسیوس نوشت: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به هر دو طرف، یعنی رئیس‌جمهور ترامپ و مقامات ایرانی، گفته است که از ایده توافق هسته‌ای‌ای حمایت می‌کند که بر اساس آن، ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم را نداشته باشد.
درگذشت برادر حسین طائب تایید شد درگذشت برادر حسین طائب تایید شد
حجت‌الاسلام علی طائب، مسئول سابق نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه ثارالله سپاه درگذشت.
دشمن دروغ می‌گوید اف ۳۵ زدیم+فیلم دشمن دروغ می‌گوید اف ۳۵ زدیم+فیلم
در حالی که تا قبل از این صدا و سیما بار‌ها اخباری از سرنگونی اف ۳۵ منتشر و حتی درباره اش تحلیل نیز پخش کرده بود حالا در برنامه‌ای رسمی این مطلب تکذیب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر