کد خبر: ۶۴۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹

وزش باد شدید در پایتخت

اداره کل هواشناسی استان تهران برای این استان در پنج روز آینده وزش باد شدید همراه با رشد ابر پیش بینی کرد.
وزش باد شدید در پایتخت

مخاطب۲۴- برپایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد و رشد ابر پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در این مدت در پاره‌ای از نقاط به ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک یا انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور و کاهش کیفیت هوا و کاهش دید دور از انتظار نیست.

پیرو هشدار سطح زردرنگ در روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه در بعضی ساعات افزایش ابر و در پاره‌ای نقاط استان به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات گاهی وزش باد شدید موقت و رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود همچنین در گردنه‌های کوهستانی و ارتفاعات بالادست گاهی مه و محدودیت دید مورد انتظار است.

دمای هوای امروز تهران حداکثر ۳۸ درجه و حداقل ۲۵ درجه سانتی‌گراد است و فیروزکوه با ۲۹ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان تهران است و همچنین ری، قرچک، بهارستان، رباط کریم، پاکدشت، پیشوا و ورامین با ۳۹ درجه سانتی‌گراد گرمترین نقاط استان تهران است.

همچنین آسمان تهران فردا شنبه کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق با باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتی‌گراد و در روز یکشنبه کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق با احتمال باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

برچسب ها: وضعیت جوی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟ غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟
درحالی‌که دانشمندان از کاربرد‌های شگفت‌انگیز غبار هوشمند صحبت می‌کنند، برخی نگران‌اند که این فناوری به ابزاری برای کنترل گسترده مردم تبدیل شود.
وقیح‌تر از بنیامین نتانیاهو وجود دارد؟ وقیح‌تر از بنیامین نتانیاهو وجود دارد؟
نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای نخستین بار مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی در سال‌های گذشته را برعهده گرفت؛ اقدامی که رژیم تل‌آویو، پیش‌تر آن را رد می‌کرد.
بعد از جنگ قرار بود کاهش قیمت داشته باشم ولی نان گران شد! بعد از جنگ قرار بود کاهش قیمت داشته باشم ولی نان گران شد!
با توجه اینکه شاهد گران فروشی نان در تهران هستیم، اعلام نرخ مصوب این محصول منجر به بالارفتن قیمت در بازار نمی‌شود و مردم نان را با همان نرخ‌های قبلی و با کمی تغییر احتمالی دریافت می‌کنند.
جشنی مخصوص مردگان! جشنی مخصوص مردگان!
در حالی مردم مازندران خود را برای برپایی مراسم ۲۶ عیدماه یا همان عید مردگان آماده می‌کنند که این جشن از معدود مراسم‌های در این خطه از شمال است که پیوندی مبارک با آیین‌های ایران باستان برقرار کرده و هر سال با شکوه خاصی در شهر‌های مختلف این استان به خصوص در مناطق البرز مرکزی برگزار می‌شود.
نبویان: از کفش بازرسان آژانس ریزتراشه جاسوسی کشف شد نبویان: از کفش بازرسان آژانس ریزتراشه جاسوسی کشف شد
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از کشف ریزتراشه‌های مشکوک در کفش بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد و گفت: چرا وقتی بازرسان آژانس در مراکز هسته‌ای ما حضور پیدا می‌کنند و بازرسی بدنی می‌شوند، در کفش‌شان ریزتراشه پیدا می‌شود؟
عصبانیت شدید شریعتمداری کیهان از بیانیه میر حسین موسوی عصبانیت شدید شریعتمداری کیهان از بیانیه میر حسین موسوی
​ «قبل از شروع جنگ ۱۲ روزه اخیر و چند روزی بعد از شروع آن، هم ترامپ و هم نتانیاهو تاکید داشتند که براندازی «تغییر رژیم - Regime change» هدف راهبردی و نهائی آنهاست. این آرزوی دشمن با پاسخ جانانه و «له‌کننده» قوای مسلح جمهوری اسلامی و اتحاد و یکپارچگی مثال‌زدنی مردم با شکست روبه‌رو شد.»
سعید و سردار و در قاب! سعید و سردار و در قاب!
سردار آزمون تصویری از خودش در کنار سعید معروف منتشر کرد
برگزیده
غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟ غبار هوشمند چیست و برای چه کسانی مضر است؟
درحالی‌که دانشمندان از کاربرد‌های شگفت‌انگیز غبار هوشمند صحبت می‌کنند، برخی نگران‌اند که این فناوری به ابزاری برای کنترل گسترده مردم تبدیل شود.
جشنی مخصوص مردگان! جشنی مخصوص مردگان!
در حالی مردم مازندران خود را برای برپایی مراسم ۲۶ عیدماه یا همان عید مردگان آماده می‌کنند که این جشن از معدود مراسم‌های در این خطه از شمال است که پیوندی مبارک با آیین‌های ایران باستان برقرار کرده و هر سال با شکوه خاصی در شهر‌های مختلف این استان به خصوص در مناطق البرز مرکزی برگزار می‌شود.
عفو زندانیان سیاسی، استمرار اعتماد اجتماعی و همبستگی ملی+ فیلم عفو زندانیان سیاسی، استمرار اعتماد اجتماعی و همبستگی ملی+ فیلم
سید محمدرضا خاتمی در آستانه دهمین سالگرد بازداشت سید مصطفی تاجزاده فیلمی از خود منتشر کرد و گفت: «بیش از سی سال است که با مصطفی آشنا هستم. شهادت می‌دهم او خیر خواه کشور و مردم بوده است.» چندی پیش حسین کمالی، رئیس خانه احزاب ایران در نامه‌ای به رئیس جمهور خواهان پیگیری و تلاش وی و رئیس قوه قضائیه برای آزادی زندانیان سیاسی شد. همچنین مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم خواستار آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصر میرحسین موسوی شدند. جنگ ۱۲ روزه جامعه ایران را وارد فضای همبستگی کرد، شرایطی که می‌توان با عفو و آزادی زندانیان سیاسی به ادامه داشتنش امیدوار بود.
صفحه خبر بالای تصاویر