کد خبر: ۶۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲

مرگ غم‌انگیز عروس و داماد در دریای خزر + عکس

اعضای خانواده‌ای که برای تفریح راهی ساحل بندر کیاشهر در استان گیلان شده بودند، در دریا گرفتار شدند و سه نفر از آن‌ها بر اثر غرق شدن در دریا جانشان را از دست دادند.
مرگ غم‌انگیز عروس و داماد در دریای خزر + عکس

به گزارش مخاطب۲۴ _ اعضای خانواده‌ای که برای تفریح راهی ساحل بندر کیاشهر در استان گیلان شده بودند، در دریا گرفتار شدند و سه نفر از آن‌ها بر اثر غرق شدن در دریا جانشان را از دست دادند. قربانیان، عروس و دامادی جوان و خواهر نوجوان عروس بودند که اجسادشان توسط مردم محلی و نیرو‌های هلال‌احمر از آب بیرون کشیده شد.

مرگ غم‌انگیز عروس و داماد در دریای خزر + عکس

در جریان این حادثه سه عضو خانواده شامل داماد ۲۴ ساله، عروس ۲۰ ساله و خواهر ۱۳ ساله عروس جانشان را از دست دادند و چهارمین نفر که خواهر بزرگ عروس است در بیمارستان بستری است و تلاش برای نجات جان او ادامه دارد.

 

این حادثه دردناک عصر جمعه در ساحل سلیم چاف در بندر کیاشهر رخ داد. آن روز اعضای خانواده‌ای از اهالی روستای تهام در حوالی آستانه اشرفیه برای تفریح به کنار ساحل رفته بودند که چهار نفر از آن‌ها تصمیم گرفتند وارد دریا شوند.

داماد جوان خانواده به همراه همسرش و دو خواهر او وارد دریا شدند، اما کمی که جلوتر رفتند، ناگهان زیر پایشان خالی شد و در دریا غوطه‌ور شدند. این اتفاق در چشم برهم زدنی رخ داد و شاهدان با دیدن این صحنه فریادزنان درخواست کمک کردند.

مردم محلی که در ساحل حضور داشتند ماجرا را به هلال‌احمر گزارش کردند و همزمان برای کمک به غرق‌شدگان وارد دریا شدند. آن‌ها در همان دقایق اولیه پیکر سه نفر را از آب بیرون کشیدند و به ساحل منتقل کردند، اما نیمه‌کاره بودن پل فلزی سلیم چاف و وجود یک پل چوبی که تنها راه عبور آمبولانس اورژانس به محل حادثه بود باعث شد که نیرو‌های اورژانس با تأخیر به آنجا برسند.

با این حال و با حضور نیرو‌های اورژانس، معلوم شد که تازه داماد و عروس جوان جانشان را از دست دادند، اما سومین نفر که خواهر بزرگ عروس بود، پس از تلاش فراوان امدادگران اورژانس احیا شد و به سرعت به بیمارستان انتقال یافت.

مرگ غم‌انگیز عروس و داماد در دریای خزر + عکس

مرگ دردناک عروس و داماد در دریای خزر؛ آمبولانس هم دیر رسید | اجساد ۳ عضو یک خانواده از دریا بیرون کشیده شد‌از سرنوشت چهارمین عضو خانواده که خواهر ۱۳ ساله عروس بود، خبری نبود؛ در این شرایط امدادگران هلال‌احمر وارد عمل شدند و عملیات جست‌وجو در دریا آغاز شد. این عملیات تا نیمه شب شنبه ادامه داشت تا اینکه با تلاش امدادگران، جسد بی‌جان دختر نوجوان نیز پیدا و از دریا بیرون کشیده شد.

منبع : همشهری 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر