کد خبر: ۶۴۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰

نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟

رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای بار دوم دیدار کردند.
نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟

مخاطب۲۴- پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس در گزارشی به جزئیات دیدار دوم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی پرداخت.

بیشتر بخوانید

به گزارش آکسیوس، در این گزارش آمده است: رئیس جمهور ترامپ و نخست وزیر نتانیاهو سه‌شنبه شب برای بررسی تلاش‌ها در جهت رسیدن به یک آتش‌بس و توافقی در جهت آزادی گروگان‌ها [در غزه]با همدیگر گفت‌و‌گو کردند.

بر اساس این گزارش، این دو مقام سیاسی شب گذشته با همدیگر شام خودند؛ اما قرار نبود که برای دومین بار از زمان سفر نتانیاهو به واشینگتن با همدیگر دیدار داشته باشند. این دیدار دوم در واقع در میانه خوشبینی‌های تازه‌ای که پیرامون مذاکرات در جهت دستیابی به یک آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه شکل گرفته، انجام شد؛ هرچند بدون هیچ بیانیه‌ای به پایان رسید.

آکسیوس پیش از ورود نتانیاهو به واشینگتن دی‌سی گزارش داده بود ترامپ به دنبال آن است تا با همراهی با نتانیاهو به توافق صلحی بزرگتر در جهت پایان جنگ برسد. آکسیوس به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد یک هیئت قطری نیز پیش از دیدار نتانیاهو و ترامپ که در روز سه‌شنبه انجام شد، وارد کاخ سفید شدند و دیداری چندین‌ساعته را با مقامات کاخ سفید داشتند. قطر نیز اکنون در حال کمک برای میانجی‌گری برای مذاکرات میان اسرائیل و حماس است.

ترامپ روز سه‌شنبه و به هنگام دیدار با اعضای کابینه خود تأیید کرد که دیدارش با نتانیاهو، برای گفت‌و‌گو در خصوص غزه است. او در این باره گفت: «ما بایستی این مسأله را حل کنیم.»

در همین راستا، استیو ویتکاف، نماینده آمریکا در امور خاورمیانه نیز پس از ترامپ صحبت کرده و اعلام کرد اسرائیل و حماس سه‌تا از چهار مسأله باقی‌مانده را در گفت‌و‌گو‌های دوحه حل کرده‌اند. ویتکاف همچنین گفت: «به‌شکل امیدوارانه‌ای اعلام می‌دارم که ما تا پایان هفته به یک توافق دست خواهیم یافت.»

طبق گزارش آکسیوس، اختلاف‌های باقی‌مانده که بایستی حل و فصل شوند، مربوط به عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از غزه است. حماس خواهان آن است که عقب‌نشینی ارتش اسرائیل مطابق خطوطی باشد که پیش از آتش‌بس از میان رفته در ماه مارس در جریان بود؛ اما اسرائیل با این درخواست مخالف است.

اکسیوس همچنین به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد یکی از مسائلی که اکنون حل شده، مسأله تحویل کمک‌های بشردوستانه به غزه است. همچنین یک منبع اعلام کرد دوطرف توافق کرده‌اند کمک‌ها در مناطقی از غزه که ارتش اسرائیل از آنها عقب نشینی می‌کند، از سوی سازمان ملل و یا سازمان‌های بین‌المللی توزیع شود؛ و نه گروه‌هایی که با اسرائیل و حماس در ارتباط هستند.

همچنین یکی دیگر از اختلاف‌هایی که حل شده، درخواست حماس برای تضمین این مسأله از سوی آمریکاست که اسرائیل نتواند به شکلی یکجانبه پس از پایان آتش‌بس ۶۰ روزه جنگ را دوباره از سر بگیرد.

همچنین یک منبع اگاه به آکسیوس اعلام کرد ویتکاف روز دوشنبه پیامی را به حماس از طریق یک تاجر آمریکایی- فلسطینی به نام «بشاره بحبح» فرستاده، مبنی بر اینکه در صورتی که مذاکرات برای پایان جنگ بیش از ۶۰ روز ادامه یابد، ترامپ به گسترش آتش‌بس متعهد خواهد ماند.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر