کد خبر: ۶۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹

بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور

امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی کشور در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: امروز در مناطقی از اردبیل، مازندران، گیلان و بلندی‌های البرز مرکزی، رشد ابر، گاهی بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.
بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور

به گزارش مخاطب۲۴ _ امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی کشور در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: امروز در مناطقی از اردبیل، مازندران، گیلان و بلندی‌های البرز مرکزی، رشد ابر، گاهی بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. همچنین در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، بلندی‌های جنوب کرمان، شمال‌شرق هرمزگان در ساعت‌های بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.

بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور

نقشینه گفت: امروز در دامنه‌های جنوبی البرز، مناطقی از مرکز، شرق و شمال‌شرق وزش باد شدید رخ می‌دهد که می‌تواند در برخی مناطق سبب خیزش گردوخاک، کاهی کیفیت هوا و دید افقی شود. فردا نیز در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بلندی‌های جنوب کرمان، جنوب‌شرق فارس در ساعات بعدازظهر، رشد ابر‌های همرفتی، رگبار و رعدوبرق مورد انتظار است. در مناطقی از شرق، شمال‌شرق و مرکز کشور وزش باد تداوم پیدا می‌کند.

 

وی ادامه داد: امروز و فردا در استان‌های مرزی ایلام، خوزستان، بوشهر و جنوب فارس، وزش باد همراه با گردوغبار پدیده غالب است.

کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام اینکه چهارشنبه و پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی شده، توضیح داد: چهارشنبه و پنجشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد که این شرایط برای مناطقی از هرمزگان نیز مشابه است.

به گفته نقشینه، وزش باد شدید همراه با گردوخاک در برخی از ساعت‌ها در شرق، جنوب‌شرق و مناطقی از مرکز کشور در روز‌های چهارشنبه و پنجشبنه تداوم پیدا می‌کند. جمعه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، افزایش ابر، وزش باد، رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی بیان کرد: آسمان مناطقی از شمال‌غرب و غرب کشور طی روز جمعه غبارآلود است. وزش باد در جنوب خوزستان، بوشهر، شمال خلیج‌فارس، افزایش پیدا می‌کند. همچنین امروز و فردا در نیمه شرقی سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران، سمنان و شمال‌شرق کشور، روند کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تا اواسط امروز ساحل دریای خزر در گیلان و مازندران مواج و متلاطم است و طی ۵ روز آینده شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهد شد که هشدار سطح نارنجی برای شرق دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل سیستان و بلوچستان و شرق تنگه هرمز پیش‌بینی شده است. همچنین در ساحل و فراساحل بین ۲ تا ۳ متر افزایش ارتفاع موج است که باید شهروندان محدودیت و احتیاط در تردد دریایی را مدنظر قرار بدهند.

نقشینه درباره وضعیت هوای تهران هم گفت: بیشینه دمای امروز و فردای تهران ۳۲ درجه است و چهارشنبه و پنجشنبه به ۳۳ و ۳۵ درجه خواهد رسید. طی ۵ روز آینده تهران آسمانی صاف و آفتابی خواهد داشت و امروز در ساعات بعدازظهر گاهی وزش باد شدید خواهد شد و احتمال گردوخاک به ویژه در مناطق جنوبی استان وجود دارد.

منبع : میزان 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا افشای اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین در آمریکا
یک نماینده کنگره آمریکا اعلام کرد اسناد جنجالی پرونده جفری اپستین، سرمایه‌دار متهم به جرایم غیراخلاقی، به‌زودی منتشر می‌شود؛ ترامپ نیز متهم به نقش‌آفرینی است.
محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد محدودیت جدید برای شرکت در کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد
طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ در رشته‌های خاص حتی در صورت عدم ثبت‌نام، از شرکت در آزمون سراسری ۱۴۰۵ محروم می‌شوند.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر