کد خبر: ۶۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹

بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور

امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی کشور در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: امروز در مناطقی از اردبیل، مازندران، گیلان و بلندی‌های البرز مرکزی، رشد ابر، گاهی بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.
بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور

به گزارش مخاطب۲۴ _ امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی کشور در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: امروز در مناطقی از اردبیل، مازندران، گیلان و بلندی‌های البرز مرکزی، رشد ابر، گاهی بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. همچنین در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، بلندی‌های جنوب کرمان، شمال‌شرق هرمزگان در ساعت‌های بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.

بررسی آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور

نقشینه گفت: امروز در دامنه‌های جنوبی البرز، مناطقی از مرکز، شرق و شمال‌شرق وزش باد شدید رخ می‌دهد که می‌تواند در برخی مناطق سبب خیزش گردوخاک، کاهی کیفیت هوا و دید افقی شود. فردا نیز در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بلندی‌های جنوب کرمان، جنوب‌شرق فارس در ساعات بعدازظهر، رشد ابر‌های همرفتی، رگبار و رعدوبرق مورد انتظار است. در مناطقی از شرق، شمال‌شرق و مرکز کشور وزش باد تداوم پیدا می‌کند.

 

وی ادامه داد: امروز و فردا در استان‌های مرزی ایلام، خوزستان، بوشهر و جنوب فارس، وزش باد همراه با گردوغبار پدیده غالب است.

کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام اینکه چهارشنبه و پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی شده، توضیح داد: چهارشنبه و پنجشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد که این شرایط برای مناطقی از هرمزگان نیز مشابه است.

به گفته نقشینه، وزش باد شدید همراه با گردوخاک در برخی از ساعت‌ها در شرق، جنوب‌شرق و مناطقی از مرکز کشور در روز‌های چهارشنبه و پنجشبنه تداوم پیدا می‌کند. جمعه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، افزایش ابر، وزش باد، رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی بیان کرد: آسمان مناطقی از شمال‌غرب و غرب کشور طی روز جمعه غبارآلود است. وزش باد در جنوب خوزستان، بوشهر، شمال خلیج‌فارس، افزایش پیدا می‌کند. همچنین امروز و فردا در نیمه شرقی سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران، سمنان و شمال‌شرق کشور، روند کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تا اواسط امروز ساحل دریای خزر در گیلان و مازندران مواج و متلاطم است و طی ۵ روز آینده شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهد شد که هشدار سطح نارنجی برای شرق دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل سیستان و بلوچستان و شرق تنگه هرمز پیش‌بینی شده است. همچنین در ساحل و فراساحل بین ۲ تا ۳ متر افزایش ارتفاع موج است که باید شهروندان محدودیت و احتیاط در تردد دریایی را مدنظر قرار بدهند.

نقشینه درباره وضعیت هوای تهران هم گفت: بیشینه دمای امروز و فردای تهران ۳۲ درجه است و چهارشنبه و پنجشنبه به ۳۳ و ۳۵ درجه خواهد رسید. طی ۵ روز آینده تهران آسمانی صاف و آفتابی خواهد داشت و امروز در ساعات بعدازظهر گاهی وزش باد شدید خواهد شد و احتمال گردوخاک به ویژه در مناطق جنوبی استان وجود دارد.

منبع : میزان 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر