کد خبر: ۶۴۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹

امارات پرواز به تهران را متوقف کرد

شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دوبی، در جدیدترین به‌روزرسانی برنامه خود در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پروازهایش از مبدا و به مقصد تهران، به دلایل عملیاتی متوقف می‌ماند.
امارات پرواز به تهران را متوقف کرد

به گزارش مخاطب ۲۴: شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دوبی، در جدیدترین به‌روزرسانی برنامه خود در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پروازهایش از مبدا و به مقصد تهران، به دلایل عملیاتی متوقف می‌ماند.

این شرکت هواپیمایی مستقر در دوبی، اعلام کرد پرواز‌ها از مبدا و به مقصد تهران، تا روز سه‌شنبه ۱۵ ژوئیه (۲۴ تیر) ازسرگرفته نخواهد شد و لغو پرواز‌ها شامل پرواز‌های سه‌شنبه هم می‌شود.

این توقف پرواز در حال حاضر محدود به پرواز‌ها میان دوبی و تهران است و شامل مقصد‌های دیگر در ایران نمی‌شود. با این حال، مسافرانی که قصد دارند به شهر‌هایی مانند مشهد یا شیراز پرواز کنند، باید برنامه پرواز خود را برای دریافت اطلاعات بیشتر، با شرکت هواپیمایی امارات چک کنند.

پرواز‌های امارات به بغداد از اول ژوئیه (۱۰ تیر) و پرواز‌ها به بصره، از چهارشنبه دوم ژوئیه (۱۱ تیر) ازسرگرفته شد.

این شرکت هواپیمایی در زمان اعلام جدیدترین به‌روزرسانی پروازهایش، اعلام کرد فعالیتش با وجود اختلال در مسیر‌های متعدد، طبق معمول در جریان است.

پرواز‌های امارات از فرودگاه بین‌المللی دوبی به امان در اردن و بیروت لبنان، تا ۲۲ ژوئن متوقف بود، اما پرواز‌ها به هر دو مقصد در ۲۳ ژوئن، ازسرگرفته شد.

بر اساس گزارش تایم اوت دوبی، سخنگوی امارات اخیرا گفت: ما بابت مشکلات به وجود آمده برای مشتریانمان پوزش می‌خواهیم و همچنان به رصد تحولات ادامه می‌دهیم. ایمنی مسافران، کارمندان و فعالیت ما همواره اولویت اصلی بوده است

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: امارات پرواز
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار
دوربین‌های تله‌ای تصویر حیوان در حال انقراض را در این منطقه ثبت کردند؛ صدای زیبای این موجود ارزشمند را بشنوید
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.