کد خبر: ۶۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶

حقوق کارگران دو برابر شده است؟

حداقل حقوق کارگران طی سه سال اخیر با افزایش صد درصدی همراه شده است.
حقوق کارگران دو برابر شده است؟

مخاطب۲۴- بر اساس مصوبه شورای‌عالی کار، حداقل حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴ به ۱۰ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان افزایش یافت. این رقم در سال ۱۴۰۲ معادل ۵ میلیون و ۳۰۸ هزار تومان بود که نشان‌دهنده رشد حدود دو برابری در مدت سه سال گذشته است.

بیشتر بخوانید

در سال ۱۴۰۲ مزد هر ساعت کار ۲۴ هزار و ۱۲۸ تومان و اضافه‌کاری ۳۳ هزار و ۷۸۰ تومان تعیین شده بود. همچنین کمک‌هزینه‌هایی مانند بن خواربار (یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان)، پایه سنوات (۲۱۰ هزار تومان) و حق اولاد برای یک فرزند (۵۳۰ هزار تومان) نیز به حقوق پایه افزوده می‌شد.

در سال ۱۴۰۳ حداقل دستمزد به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان افزایش یافت. در همان سال، نرخ ساعتی به ۳۲ هزار و ۵۸۸ تومان و اضافه‌کاری به ۴۶ هزار و ۹۶۰ تومان رسید. بن خواربار نیز به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و حق اولاد به ۷۱۶ هزار تومان افزایش یافت.

در سال جاری نیز حداقل حقوق کارگران به بیش از ۱۰ میلیون تومان رسیده و دستمزد ساعتی به ۴۷ هزار و ۲۵۳ تومان و اضافه‌کاری به ۶۶ هزار و ۱۵۴ تومان افزایش یافته است. سایر مزایا نیز به شرح زیر اعلام شده:

بن خواربار: ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان

پایه سنوات: ۲۸۲ هزار تومان

حق اولاد برای یک فرزند: یک میلیون و ۳۹ هزار تومان

حق مسکن: ۹۰۰ هزار تومان

کمک‌هزینه تاهل: ۵۰۰ هزار تومان

این ارقام طبق آخرین ابلاغیه‌ها از سوی مراجع ذی‌ربط تعیین شده و از ابتدای سال ۱۴۰۴ لازم‌الاجرا است.

مقایسه حقوق کارگران از ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ (بر حسب تومان)

حقوق کارگران دو برابر شده است؟

برچسب ها: شورای عالی کار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر