کد خبر: ۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۴

مخالفت اوباما با ایجاد منطقه امن در خاک سوریه/ مرکل: موافقیم اما نه از طریق حمله نظامی

اوباما تاکید کرد مخالفتش با ایجاد منطقه امن در خاک سوریه نه ایدوئولوژیک بلکه به دلیل مسائل اجرایی آن است.

src="/files/fa/news/t-size: 13.3333px; line-height: 23.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">

به گزارش روابط عمومي جبهه تدبير و توسعه ايران اسلامي و به نقل ازعصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، باراک اوباما رئیس ایالات متحده آمریکا که به آلمان سفر کرده است با ایجاد منطقه امن در خاک سوریه مخالفت کرد و گفت: بدون سیطره نظامی بر بخش بزرگی از سوریه، ایجاد منطقه امن دراین کشور موفقیت آمیز نخواهد بود. 

او همچنین خواستار تقویت آتش بس در سوریه شد.

ایجاد منطقه امن در خاک سوریه، درخواست اصلی و جدی ترکیه است. آلمان هم به تازگی از این ایده حمایت کرده است.
براساس این ایده، مناطقی در نوار مرزی سوریه با ترکیه، به عنوان منطقه امن اعلام می شود. همچنین یک نیروی نظامی خارجی باید بتواند از حملات هوایی و زمینی دیگر نیروهای نظامی به این منطقه جلوگیری کند. براساس پیشنهاد ترکیه، این منطقه می تواند محل اسکان پناهجویان سوریه باشد.


مخالفت اوباما با ایجاد منطقه امن در خاک سوریه/ مرکل: موافقیم اما نه از طریق حمله نظامی

اوباما تاکید کرد مخالفتش با ایجاد منطقه امن در خاک سوریه نه ایدوئولوژیک بلکه به دلیل مسائل اجرایی آن است.
وی توضیح داد که با اصل ایجاد منطقه امن مخالفتی ندارد بلکه مشکل در توانایی اجرایی چنین ایده ای است.

اوباما افزود: واقعیت این است هنگامی که این مسئله را با وزارت دفاع آمریکا به بحث گذاشتیم و درباره چگونگی اجرای آن به شکل ملموس گفتگو  کردیم به این نتیجه رسیدیم که اجرای آن سخت است مگر اینکه بتوان بر بخش زیادی از کشور سوریه، سیطره نظامی پیدا کرد.

رئیس ایالات متحده آمریکا قبل از این نیز در مصاحبه با بی بی سی با حمله نظامی به سوریه برای سرنگونی بشار اسد رئیس جمهوری این کشور مخالفت کرده و اعزام نیروهای زمینی به سوریه را بعید دانست.

مرکل هم به صورت مقدماتی گزینه ایجاد منطقه امن را تایید کرد اما روز یکشنبه گفت که اجرای این ایده را تنها در چارچوب توافق میان دولت سوریه و مخالفان مسلح، قابل اجرا می داند. 

مرکل تاکید کرد: هر گونه دخالت نظامی خارجی در سوریه برای تحمیل یک واقعیت، فعلا در دستور نیست.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد خاورمیانه و امضاکننده توافق غزه، از دولت ترامپ کنار می‌رود تا تمرکز خود را بر تجارت شخصی بازگرداند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر