کد خبر: ۶۳۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۶

خوابی که قاتل را از اعدام نجات داد!

۲۷ فروردین سال ۹۹ خبر درگیری خونینی در یک مغازه ساندویچ فروشی به پلیس استان فارس اعلام شد.
خوابی که قاتل را از اعدام نجات داد!

مخاطب۲۴- در تحقیقات میدانی، مشخص شد بهروز، صاحب مغازه با یکی از مشتری‌هایش درگیر شده و این درگیری منجر به قتل وی شده است.

بیشتر بخوانید

گزارش یک جنایت

با برملا شدن هویت متهم، تحقیقات برای دستگیری او آغاز شد و در حالی که تحقیقات در این خصوص ادامه داشت در هفتمین روز پس از جنایت، پسر جوانی به کلانتری رفت و به افسر نگهبان گفت: «من ۷ روز پیش صاحب یک مغازه اغذیه فروشی را به قتل رسانده و فرار کرده بودم، اما عذاب وجدان لحظه‌ای رهایم نکرد و تصمیم گرفتم تسلیم شوم.»

به‌دنبال اظهارات پسر ۲۰ ساله موضوع به بازپرس جنایی اعلام شد و او بازداشت شد. شهرام وقتی مقابل بازپرس پرونده قرار گرفت، گفت: «روز حادثه با صاحبکارم بحث کرده بودم و عصبانی بودم وقتی برای خوردن غذا به مغازه ساندویچی رفتم مدت زیادی طول کشید تا غذایم آماده شد. وقتی هم سفارش را برایم آوردند متوجه شدم به جای همبرگر برایم ژامبون آورده‌اند. سر همین مسأله با پسر جوانی که صاحب مغازه بود درگیر شدم. جرو بحث بین من و بهروز به دعوا تبدیل شد و در یک لحظه چاقویی که روی میز کارش بود را برداشتم و به او ضربه زدم. من بلافاصله از آنجا فرار کردم و اصلاً تصورش را هم نمی‌کردم که او کشته شود. ساعتی بعد به محل حادثه برگشتم تا سر و گوشی آب دهم، اما با دیدن مأموران پلیس و آمبولانس فهمیدم اتفاق بدی افتاده است از افرادی که آنجا بودند سؤال کردم و به من گفتند که صاحب ساندویچی کشته شده است. با شنیدن این حرف دنیا روی سرم خراب شد. بلافاصله از شهر فرار کردم، اما درنهایت هم به خودم گفتم تا کی می‌خواهی فرار کنی؟ وقتی یک لحظه آرامش نداری و عذاب وجدان زندگی‌ات را نابود کرده به همین دلیل تصمیم گرفتم خودم را معرفی کنم.»

با اعتراف پسر جوان و تحقیقات تکمیلی متهم به بازسازی صحنه جنایت پرداخت و پس از محاکمه در دادگاه کیفری استان باتوجه به درخواست اولیای دم برای اشد مجازات، حکم صادر و متهم به قصاص محکوم شد. با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور، نام او در لیست محکومان اجرای حکم قرار گرفت.

زمستان سال گذشته شهرام برای اجرای حکم پای چوبه دار رفت، اما با تلاش واحد صلح و سازش و مسئولان زندان، موفق شد از اولیای دم مهلت بگیرد و در آخرین لحظات از پای چوبه دار به زندان منتقل شد. با پایان مهلت، بار دیگر نام وی در لیست افرادی قرار گرفت که شمارش معکوس برای اجرای حکم آنها آغاز شده بود. در همین حال جلسات صلح و سازش برای چندمین بار با مادر مقتول و خواهر و برادر‌های وی که بعد از فوت پدرشان اولیای دم محسوب می‌شدند، برگزار شد، اما بی‌نتیجه بود. بدین ترتیب بار دیگر شهرام پای چوبه دار رفت، اما زمانی که اولیای دم در محل حضور یافتند در کمال ناباوری اعلام کردند که از قصاص قاتل به حرمت امام حسین (ع) گذشت کرده‌اند.

خواب عجیب

خواهر مقتول که از اولیای دم نیز محسوب می‌شد به قاضی اجرای حکم گفت: «برادرم بی‌گناه کشته شد و ما دلمان نمی‌خواست قاتل او را ببخشیم. ما هر سال در روز عاشورا نذری می‌دادیم. شبی که فهمیدیم قاتل برادرم را به انفرادی منتقل کرده‌اند تا به‌زودی حکمش اجرا شود خواب عجیبی دیدم. خواب دیدم در حال پخش نذری روز عاشورا هستیم، اما در چند قدمی ما قاتل برادرم نشسته و در حال خواندن قرآن است. او سوره توبه را می‌خواند و گریه می‌کرد. وقتی از خواب بیدار شدم و خوابم را برای خانواده‌ام تعریف کردم باتوجه به اینکه شنیده بودیم قاتل فرد آرامی است و در زندان هم کار‌های خداپسندانه انجام می‌دهد، تصمیم گرفتیم از قصاص او به حرمت ایام شهادت و سوگواری امام حسین (ع) گذشت کنیم.»

بدین ترتیب با بخشش اولیای دم پسر جوان از مجازات مرگ رهایی یافت و به‌زودی بار دیگر در دادگاه کیفری استان از جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.

برچسب ها: قتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تکلیف روسیه با ما روشن نیست! چرا سوخو-۳۵ و اس- ۴۰۰ را به ایران نداد؟! تکلیف روسیه با ما روشن نیست! چرا سوخو-۳۵ و اس- ۴۰۰ را به ایران نداد؟!
عضو پیشین تیم مذاکره‌کننده ایران در واکنش به عدم همکاری مسکو در ارائه جنگنده‌های پیشرفته به ایران در اثنای جنگ با رژیم صهیونیستی و آمریکا نوشت: «شاید این حقیقت کمک کند تا تهران درک بهتری از «واقعیت‌های روابط بین‌الملل» و «ضرورت‌های منافع ملی»، پیدا کند.»
۵ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران ۵ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از مشاهده هم‌زمان پنج قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران شاهرود خبر داد.
آلودگی ادارات تهران را تعطیل می‌کند؟ آلودگی ادارات تهران را تعطیل می‌کند؟
موضوع تعطیلی برخی از ادارات و دستگاه‌ها از جمله مباحث مورد بررسی در جلسه امروز کمیته اضطرار است که این موضوع و سایر مصوبات به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
سرلشکر صفوی: مردم فلسطین سرزمین‌های اشغالی را از رژیم صهیونیستی باز پس می‌گیرند سرلشکر صفوی: مردم فلسطین سرزمین‌های اشغالی را از رژیم صهیونیستی باز پس می‌گیرند
سرلشکر صفوی مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه نیرو‌های مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند، گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند ما هنوز قسمتی از نیروهایمان مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است؛ ما تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کردیم و جای آنها هم مطمئن است. البته این نکته را هم باید گفت که انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و ساخت موشک نتیجه فکر، اندیشه و علم بومی است به همین دلیل چنین علمی را نمی‌توانند از بین ببرند.
برج‌های مسکونی با ظرفیت بالا باید الزامات پدافندی داشته باشند برج‌های مسکونی با ظرفیت بالا باید الزامات پدافندی داشته باشند
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران اعلام کرد: از همان ابتدایی که مترو ساخته شد با نگاه نقش پدافند غیرعامل طراحی صورت گرفته است.
مهاجرانی: رئیس‌جمهور بر ضرورت تمرکززدایی و واگذاری اختیارات وزرا به استانداران تاکید دارد مهاجرانی: رئیس‌جمهور بر ضرورت تمرکززدایی و واگذاری اختیارات وزرا به استانداران تاکید دارد
سخنگوی دولت با بیان این که، واگذاری اختیارات به سطوح اجرایی محلی از سیاست‌های کلان دولت محسوب می‌شود، گفت: افزایش اختیارات استانداران از دغدغه‌های رئیس جمهور است.
معمایی به نام قیمت خودرو! معمایی به نام قیمت خودرو!
در شرایطی که افزایش قیمت به‌واسطه تورم و هزینه‌های تولیدی امری طبیعی به نظر می‌رسد، عدم اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف در مورد نحوه اعمال این افزایش قیمت‌ها، فضای بی‌اعتمادی را در میان مصرف‌کنندگان و نهاد‌های نظارتی ایجاد می‌کند.
برگزیده
۵ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران ۵ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان از مشاهده هم‌زمان پنج قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران شاهرود خبر داد.
آلودگی ادارات تهران را تعطیل می‌کند؟ آلودگی ادارات تهران را تعطیل می‌کند؟
موضوع تعطیلی برخی از ادارات و دستگاه‌ها از جمله مباحث مورد بررسی در جلسه امروز کمیته اضطرار است که این موضوع و سایر مصوبات به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
برج‌های مسکونی با ظرفیت بالا باید الزامات پدافندی داشته باشند برج‌های مسکونی با ظرفیت بالا باید الزامات پدافندی داشته باشند
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران اعلام کرد: از همان ابتدایی که مترو ساخته شد با نگاه نقش پدافند غیرعامل طراحی صورت گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر