کد خبر: ۶۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱

بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران!

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران نسبت به خرید بلیت فیک در این ایام هشدار داد و گفت: اسامی تمام فروشندگان مجاز بلیت هواپیما در سایت سازمان هواپیمایی درج شده است و مردم تنها از این فهرست بلیت خریداری کنند.
بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران!

به گزارش مخاطب ۲۴: مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به کنترل قیمت بلیت پرواز‌های داخلی، اظهار داشت: در جلسه‌ای با مدیران شرکت‌های هواپیمایی در سازمان هواپیمایی بر عدم افزایش نرخ بلیت بالاتر از دامنه قیمت‌ها تاکید شد و باید خدمات‌رسانی طبق روال گذشته انجام شود.

وی با بیان اینکه رعایت دستورالعمل حقوق مسافر الزامی است، ادامه داد: مردم و مسافران اگر شاهد تخلفاتی بودند از جمله گران‌فروشی بلیت و یا عدم اجرای دستورالعمل حقوق مسافر، طبق روال گذشته گزارش تخلف را برای سازمان هواپیمایی ارسال کنند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: مسافران و متقاضیان تنها آژانس‌ها و سایت‌هایی بلیت خریداری کنند که مجوز آنها در سایت سازمان هواپیمایی ثبت شده است و عنوان مراکز رسمی و مجاز بلیت هواپیما اعم از آژانس‌ها و سایت‌های آنلاین فروش در سایت سازمان هواپیمایی درج شده‌است.

رمضانی با اشاره به فروش بلیت‌های فیک، گفت: متاسفانه شاهد این بودیم که در این شرایط، از آژانس‌ها و سایت‌هایی غیرمجاز بلیتی خریداری شده که اساسا برای آن بلیت پروازی وجود ندارد.

وی افزود: همچنین باید به این نکته توجه شود که در فرودگاه‌های کشور بلیت فروشی انجام نمی‌شود و با این تصور که در فرودگاه بلیت به فروش می‌رسد به فرودگاه‌های کشور مراجعه نشود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همچنین باید تاکید شود که ساعت پروازی فرودگاه‌های نیمه غربی، مرکزی و شمال کشور ۵ صبح تا ١٨ است و بلیت‌های بعد از این ساعات طبیعتاً فیک هستند البته پرواز فرودگاه‌های شرق کشور ٢۴ ساعت است.

وی ادامه داد: به تدریج شاهد ورود ایرلاین‌های خارجی به فرودگاه‌های بین المللی هستیم.

منبع: ایلنا

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.