کد خبر: ۶۳۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲

دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بانک کارآفرین

بدین وسیله به استحضار کلیه صاحبان محترم سهام می رساند جلسه مجمع عمومی عادی سالانه سهام بانک کارآفرین در ساعت ۸:۳۰ صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۲ در محل مرکز همایش های بین المللی هتل ارم واقع در بزرگراه شهید حقانی، بعد از کتابخانه ملی، جنب روگذر شهید همت غرب، هتل بزرگ ارم برگزار می شود.
دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بانک کارآفرین

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین_ بدین وسیله به استحضار کلیه صاحبان محترم سهام می‌رساند جلسه مجمع عمومی عادی سالانه سهام بانک کارآفرین در ساعت ۸:۳۰ صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۲ در محل مرکز همایش‌های بین المللی هتل ارم واقع در بزرگراه شهید حقانی، بعد از کتابخانه ملی، جنب روگذر شهید همت غرب، هتل بزرگ ارم برگزار می‌شود.

دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بانک کارآفرین

بدین وسیله از کلیه سهامداران محترم حقیقی و حقوقی یا نمایندگان ایشان با ارائه اصل معرفی نامه معتبر به همراه کارت ملی (و مدارک مثبته موید سمت نمایندگی) دعوت به عمل می‌آید؛ همچنین ضروری است مستندات موید نمایندگی، وکالت، ولایت و یا قیمومیت را حداقل سه روز قبل از تاریخ تشکیل جلسه مجمع عمومی به اداره سهام در قبال اخذ رسید تحویل شود.

با عنایت به ابلاغیه شماره۱۲۱/۱۶۶۵۴۷ مورخ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ سازمان بورس و اوراق بهادار، برگزاری مجامع منوط به رعایت نکات ذیل می‌باشد:

• همه‌ی شرکت کنندگان و دست اندرکاران باید دارای کارت واکسن باشند یا در قرنطینه بیماری نباشند.

• رعایت فاصله و استفاده از ماسک در طول زمان برگزاری جلسه الزامی است.

دستور جلسه:

- استماع گزارش هیات مدیره و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص عملکرد سال مالس منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰.
- تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ و اتخاذ تصمیم نسبت به میزان سود تقسیمی.
- تعیین پاداش اعضاء هیات مدیره برای عملکرد سال مالی ۱۴۰۰.
- تعیین حق حضور اعضاء غیر موظف هیات مدیره و کمیته‌ها برای سال مالی ۱۴۰۱.
- انتخاب روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های شرکت.
- انتخاب بازرس قانونی و حسابرس مستقل اصلی و علی البدل برای سال مالی۱۴۰۱و تصویب حق الزحمه حسابرس و بازرس.
- انتخاب اعضاء اصلی و علی البدل هیات مدیره.
- اتخاذ تصمیم درباره سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی باشد.

هیات مدیره بانک کارآفرین (شرکت سهامی عام)

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.