کد خبر: ۶۳۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴

وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است

وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های اخیر اینترنت پس از رفع محدودیت‌های دسترسی به اینترنت بین‌الملل توضیحاتی ارائه داد.
وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است

مخاطب ۲۴- سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در حاشیه مراسم ترحیم شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی اظهار کرد: تشخیص مراجع ذی‌ربط، حملاتی از بیرون کشور شناسایی شده و این اختلالات متأثر از همین تهدیدات امنیتی است. مراجع امنیتی و اطلاعاتی کشور با دقت و حساسیت موضوع را پیگیری می‌کنند.»

بیشتر بخوانید

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: «با وجود محدودیت‌ها و تهدیدات، همکاران ما در وزارت ارتباطات به‌صورت شبانه‌روزی و جهادی در تلاش هستند تا دغدغه‌های مردم و کسب‌وکار‌ها را در اسرع وقت برطرف کنند. ما قدردان مطالبات به‌حق مردم هستیم و پاسخ‌گویی به آن را وظیفه خود می‌دانیم.»

وزیر ارتباطات درباره برنامه‌های آینده وزارت ارتباطات برای تقویت امنیت سایبری اظهار کرد: «اجازه بدهید در این مرحله وارد جزئیات نشویم، چرا که ممکن است برخی مسائل دارای ملاحظات امنیتی و محرمانه باشد. با این حال، برنامه‌ریزی‌های دقیقی در این حوزه در حال انجام است.»

از ۲۳ خرداد و هم‌زمان با تجاوز رژیم صهیونیستی، حملات سایبری به ایران ناگهان شدت گرفت. پیش از آن حملات پراکنده بود، اما از این تاریخ حملات زیادی، از جمله حملات DDoS صورت گرفت و برخی زیرساخت‌های کشور به‌ویژه بانک سپه و نوبیتکس تحت تاثیر قرار گرفتند. فشار سایبری در این دوره بی‌سابقه گزارش شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
اعترافات سه جاسوس موساد اعترافات سه جاسوس موساد
اعترافات سه جاسوس موساد که یکی از آنها موقعیت محل سکونت رایان قاسمیان دو ماهه را به دشمن صهیونیستی داده بود و از صداوسیما پخش شده را می‌بینید.
جزئیات تماس تلفنی مکرون با پوتین درباره ایران جزئیات تماس تلفنی مکرون با پوتین درباره ایران
کرملین شامگاه سه‌شنبه از تماس تلفنی میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه خبر داده و با انتشار بیانیه‌ای مطرح کرد: رئیس‌جمهور پوتین و رئیس‌جمهور ماکرون بر حل بحران برنامه هسته‌ای ایران از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک تاکید کردند.»
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
برگزیده
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
صفحه خبر بالای تصاویر