کد خبر: ۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰

بازگرداندن منابع راکد به چرخه تسهیلات؛ سیاست بانک صادرات ایران

​رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران با تاکید بر محدود بودن منابع بانکی کشور، گفت: سیاست‌ فعلی بانک صادرات این است که با وصول به موقع مطالبات و فروش اموال مازاد، منابع راکد به چرخه تسهیلات بازگشته و تامین مالی سایر بخش‌های اقتصادی و تولیدی به موقع انجام شود.
بازگرداندن منابع راکد به چرخه تسهیلات؛ سیاست بانک صادرات ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران_ یاسر مرادی در سفر به استان گلستان در نشستی با کارکنان بانک در این استان بر وصول به موقع مطالبات و رعایت بهداشت اعتباری تاکید کرد.

بازگرداندن منابع راکد به چرخه تسهیلات؛ سیاست بانک صادرات ایران

مرادی همچنین ضمن بازدید از برخی شعب بانک در نشستی صمیمی با همکاران در جریان خدمت‌رسانی شعب بانک به مردم این استان قرار گرفت و در این دیدار تاکید کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا بانک صادرات ایران به جایگاه واقعی خود در خدمت به اقتصاد کشور و یکایک مردم کشور برسد.

وی ادامه داد: بانک صادرات ایران با توجه به نیروی انسانی توانمند و دلسوز، شرکت‌های توانمند ارائه‌دهنده خدمات مالی، تعدد شعب داخل و خارج از کشور و سایر قابلیت‌های موجود، نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد و باید سهم واقعی خود از بازار را به دست آورد.

مرادی با یادآوری اهمیت وصول به موقع مطالبات و بازگردان منابع راکد به چرخه تسهیلات، افزود: وصول مطالبات نظام بانکی در چند سال اخیر با چالش‌های جدی روبه‌رو شده که یکی از دلایل آن رعایت نشدن بهداشت اعتباری است که بانک‌ها را با مشکلاتی روبه‌رو می‌کند؛ بنابراین تاجایی که ممکن است باید اعتبارسنجی درستی برای پرداخت تسهیلات به مشتریان صورت گیرد تا بازپرداخت تسهیلات با مانع مواجه نشود.

وی با انتقاد از نوع نگرش غلط به مقوله امهال تسهیلات بانکی در جامعه، افزود: متاسفانه نگاه غلط به مقوله امهال باعث شده تا فرهنگ بدحسابی در جامعه به صورت مزمن نهادینه شود و به دلیل بیشتر بودن بهای تمام شده پول از نرخ سود تسهیلات، شاهد کم شدن تمایل برخی مشتریان به بازپرداخت تسهیلات هستیم.

رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران در جمع کارکنان بانک در استان گلستان با تاکید بر اینکه بانک صادرات ایران از ظرفیت بالایی برای ارائه خدمات به فعالان اقتصادی و مردم برخوردار است، افزود: استان گلستان استانی با توانمندی‌های فوق‌العاده کشاورزی است و از همین رو بانک صادرات ایران با ارائه بسته‌های ویژه حمایت از صنایع تبدیلی کشاورزی، خدمات نوینی را به صورت بومی‌سازی شده برای پشتیبانی کشاورزان و واحد‌های تولیدی صنایع وابسته ارائه خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر